Koningin van de nacht plant kopen

29.09.2019
Auteur: Anine

Vraag aan de botanist: waar laat je hem s´winters?? Ze ruiken heerlijk naar lelie´s.

Capaburro Ik heb je een prive berichtje gestuurd. Ik kweek de planten in hangende schalen, samen met een hele collectie van hangende planten.

Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wat ik niet begrijp dat hij niet méér aangeboden wordt. Ik heb haar wel binnen staan omdat ze het wel goed doet in de serre, maar ze krijgt wel lelijke bladeren, misschien buiten toch beter in de zomer. Het is als het ware een speciaal moment in je huis als de plant bloeit.

Thanh Hallo Marion Ik geef mijn planten vloeibaar tomaten en groentenmest maar combineer ook organische groentenmest Beide van dcm Vloeibaar gebruik ik zon en korrel bij regen Oppassen te veel verbrand de blaadjes Humus of potgrond zitten ook meststof in voor na de bloei verpotten Mijn planten begint voor de 2 de keer bloemknop uit te komen Ongeveer november begint rustperiode weinig gieten teperutuur tussen 15 a 18graden tem april mei Hangt ook van weer af of ze buiten kunnen In ieder geval de en jaar heeft meer oogst dan de andere mvg tung.

Ze ruiken heerlijk naar lelies. Tuinfoto's van Beausoleil. Hij zal dan op de verkeerde plaats hangen. Met vriendelijke groeten, Jean. Epiphyllum oxypetalum Market Domeparcs queen of the night.

Ik wil juist de plant weg doen i. Als de bloemen open gaan zet ik er wel een foto van bij.
  • Tine Bedankt, je hebt gelijk dat hij hangend een vrij grote ruimte in beslag neemt.
  • De foto die batanist gepost heeft ,die foto met heel veel bloemen is een selenicereus grandiflora maurice2. Eén van de meest speciale bloemen zal zich enkel voor één nacht in al haar spectaculaire schoonheid aan de mensen tonen.

Commentaren

Bekijk onze cookiepagina. Geavanceerde tweezaadlobbigen. De Eemhof. Ik zal haar nu verpotten en weer 'n kans geven.

Tegen de morgen draait de bloemkelk naar beneden, en de bloem sluit zich weer, om nooit meer open te gaan. Michelloon dank U Maurice 2.

  • De plant wordt in Zuid-Amerika ook veel als sierplant gehouden.
  • De vruchten zijn vlezige bessen die in tegenstelling tot de vruchten van Selenicereus megalanthus niet eetbaar zijn. De plant wordt in zijn oorspronkelijke verspreidinggebied bestoven door nachtvlinders.

Hij zal daarom waarschijnlijk nooit in de handel te vinden zijn, ook omdat de bloemen in verhouding met de plant weinig talrijk zijn en slechts een nacht open blijven? Aan de knopen en uiteindes ontstaan vaak wortels waarmee de plant zich aan de ondergrond vasthecht.

Ecolatten, de ecologische randafwerking. Rijk :. Embryophyta Landplanten. Michelloon even n korte reactie op de topic van botanist Emilio in Aarschot. Ik ben hier bij een bloemisterij geweest koningin van de nacht plant kopen hij kende grote rieten mand leen bakker plant niet zelfs bij een tuincentrum wisten ze het niet alleen onder de latijnse naam.

Spermatopsida Zaadplanten.

Voeg een reactie toe

Tekst aangepast Botanist Als ik de plant wil verpotten, kan ik dan gewoon potaarde gebruiken of kan ik beter cactusgrond, anthuriumaarde of orchideengrond gebruiken? Zit met tyraps vast gaat prima. Als ik haar savonds water geef sproei ik ook de bladeren af zodat ze schoon blijven.

Groeten Emilio Epiphyllum oxypetallum [afbeelding verwijderd niet-https] [afbeelding verwijderd niet-https] en Cryptocereus anthonyanus [afbeelding verwijderd niet-https]. Het is wel 'n goede tip om de kleine blaadjes te verwijderen en haar zo in toom te houden. Stuur me even een prive mail. Michelloon Dank voor uw advies. In andere projecten Wikimedia Commons Wikispecies. Naamruimten Artikel Overleg!

Voeg toe aan mijn wenslijst

Ik kweek de planten in hangende schalen, samen met een hele collectie van hangende planten. Zo staan er mijn vriendenkring al heel wat van deze bijzondere planten, en voor wie wil, er zijn nog heel veel scheuten, die wachten op een nieuwe thuis. Botanist michelloon de plant op de eerste foto en uwe avanter is epiphyllum oxypetalum.

Het is een heel vreemde plant die wel eens doet denken aan een bladcactus. Mozart, dan bloeit hij als de beste. Ze houdt van een lichte en zonnige tuin ideeen kleine tuin, zie aldaar? Thanh Hallo Marion Ik geef mijn planten vloeibaar tomaten en groentenmest maar combineer ook organische groentenmest Beide van dcm Vloeibaar gebruik ik zon en korrel bij regen Oppassen te veel verbrand de blaadjes Humus of potgrond zitten ook meststof in voor na de bloei verpotten Mijn planten begint voor de 2 de keer bloemknop uit te komen Ongeveer november begint rustperiode weinig koningin van de nacht plant kopen teperutuur tussen 15 a 18graden tem april mei Hangt ook van weer af of ze buiten kunnen In ieder geval de en jaar heeft meer oogst dan de andere mvg tung.

Media afspelen, koningin van de nacht plant kopen. In Nederland is de temp. Niet te veel verwennen en als hij niet te natte voeten krijgt en je n paar maal het water geven vergeet, maar kan in de winter ook best tegen erg lage temperaturen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de foto zijn de bloemen nog in opkomst de bloem zelf is ook wit. Ik zal de plant op een lichtere plek zetten en dan zien wat er van komt. Wel het blad regelmatig afnemen met ´n vochtige spons, want die krijgen gauw dooie punten. Rijk :.

Tekst aangepast Bobby Ik heb gisteren een stek van deze plant van een Thaise mevrouw gekregen. De kroonbladeren zijn zuiverwit. Thanh Hallo Ik heb namelijk 4 exemplaar thuis waarvan 2 grote bloem en 2 kleine wit geel rood waarvan dakota johnson stella banderas y alexander bauer grote geel vorig jaar bloeide Deze planten kun je alleen in buitenland krijgen of via via een stek van liefhebberIk verzamel ook want bloei van zo een bloem facineert mij In de zomer buiten zetten maar oppassen dat te hoge uv verbrand de blaadjes bruin vlekken Alvast veel plantplezier tung, koningin van de nacht plant kopen.

Bloemen gaan helaas alleen svonds en snachts eenmalig open.

 Ontdek ook...