Mobiel bellen naar het buitenland proximus

20.08.2019
Auteur: Chloe

Hier is de landenlijst voor de rest van de wereld. Ideaal voor een verblijf tot wel 31 dagen lang! Voor een éénmalige optie, tik op Bestellen.

Of zit je in het buitenland met vragen aan ons? Enkele voorbeelden:. Want sinds de zomer van surf, bel en sms je gewoon met je Belgische bundel, in de hele Europese Unie 1. Lees onze tips om goedkoper te surfen om uw surfverbruik te beperken. Zo voorkomt u dat uw gsm verbinding maakt met dure satellietnetwerken wanneer er geen andere verbindingen beschikbaar zijn.

Chat met ons via deze site momenteel niet beschikbaar. Iets wat helaas snel kan oplopen. Surf, bel en sms binnen de ganse EU Net zoals thuis. Aan het bellen en het gebruik van mobiel internet in het buitenland kunnen wel extra roamingkosten verbonden zijn. En het beste van al.

Ze kunnen geraadpleegd worden op de internetpagina www.
  • Verbind met wifi met de netwerkgegevens van uw operator. U gaat op reis en wilt zich geen zorgen maken over verbruik?
  • Bron: surfmobiel.

Tijdens uw reis...

Wij zorgen er dan voor dat je keuze gerespecteerd wordt. Misschien beter wachten dus tot je terug thuis bent. Voor een éénmalige optie, tik op Bestellen. Travel Surf Top Intense. Vanuit België naar een buitenlands nummer bellen valt nog steeds onder de internationale tarieven. Jawel, zonder dat je een eurocent aan roamingkosten betaalt. Oproep ontvangen Vanuit België roamingtarieven.

U vindt de meest interessante opties per bestemming hieronder. Iets wat helaas snel kan oplopen. Vind meteen het antwoord hieronder. Het surfvolume wordt gefactureerd per KB! Had je graag een document dat de belangrijkste wijzigingen samenvat. Dan kun je ook elders in de EU perfect een extra databundel van MB kopen?

Bellen, sms’en en surfen vanuit of naar het buitenland

Altijd dichtbij, ook op vakantie Bye bye, roaming binnen de EU! Travel Passport World Niet cumuleerbaar met andere roamingopties. We bellen je terug momenteel niet beschikbaar. En als dat toch te weinig blijkt, is er nog altijd de mogelijkheid om data bij te kopen aan dezelfde prijs als in België.

Bron: surfmobiel. Zet uw dataverbruik uit  op uw gsm of stel een  blokkering voor surfen  in. Enkele voorbeeldjes: Je belt in Itali naar een plaatselijk restaurantje om te reserveren. U bent in Spanje en u wordt gebeld of u ontvangt een sms. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Bye bye, roaming binnen de EU!

Vanuit België naar een buitenlands nummer bellen valt nog steeds onder de internationale tarieven. Chat met ons via deze site momenteel niet beschikbaar.

Hebt u oproepen, sms'en of surfen in het buitenland geblokkeerd om extra kosten te vermijden? Hebt u uw databundel opgebruikt? Neem gewoon genoeg gigabytes mee in je rugzak, bijvoorbeeld met Mobilus M of L.

Door vooraf uw tarieven en goedkope gebruikte fietsen groningen te raadplegen kunt u heel wat kosten besparen.

Travel Passport Top Intense. Een niet-EU nummer roamingtarieven? Iets wat helaas snel kan oplopen! Deze geldt dus niet voor reeds verbruikte minuten, bel en sms binnen de ganse EU Net zoals thuis. En let op: Zwitserland maakt geen deel uit van de EU. Buiten Europa reizen zonder een hoge telefoonrekening is niet zo ingewikkeld Daily Travel Passport.

Ik wil een optie voor een paar dagen

Geen probleem! Bestel nu via MyProximus. We helpen je graag verder. Voor een paar dagen Voor 1 week of 1 maand Voor een langere periode.

Volg onze tips om problemen en extra kosten te vermijden wanneer u uw gsm meeneemt naar het buitenland. Altijd dichtbij, Belgische tijd, bel en sms binnen de ganse EU Net zoals thuis. Surf, ook op vakantie Bye bye. Een gebruiksdag start en eindigt om middernacht, на которых разрешено или запрещено использовать Flash?

 Ontdek ook...