Babymutsje haken gratis patroon

09.08.2019
Auteur: Ino

Groetjes Lotte. JavaScript seems to be disabled in your browser. Om de muts groter te maken kun je een dikkere haaknaald gebruiken of meer steken opzetten.

Wij zijn de reliefstokjes begonnen op de halve stokjes. Om de muts groter te maken kun je een dikkere haaknaald gebruiken of meer steken opzetten. Patroon van: Little things. Ik heb namelijk geen zin om zelf er wat aan te gaan prutsen want dan wordt het minder mooi dan dat de professionele mensen dat doen ; Het moet natuurlijk ook weer niet te groot zijn! Haakpatroon babymuts met bloem Amber maakte dit haakpatroon voor de actie van 'Save the children'.

Het mutsje is geschikt voor een baby van 6 tot 12 maanden. Je zou inderdaad de Katia merino sport of de Bingo van Lana Grossa. Weet u ong. Misschien haak jij wel heel los waardoor je groter uitkomt. Haakpatroon baby mutsje voor de Kerst Een leuk baby mutsje voor de Kerst, maar zeker ook te gebruiken voor en na de Kerstdagen, babymutsje haken gratis patroon.

  • Mijn Account Mijn verlanglijst Inloggen.
  • Knuffeltjes haken. Benodigdheden: -   2 bollen Phildar Partner 6 - haaknaald  nr.

Deel je resultaat

Patroon van: Sunneke. Benodigdheden: -   2 bollen Phildar Partner 6 - haaknaald  nr. Haakpatronen sieraden. Haakpatronen sleutelhangers. Maakt niet uit Roxanne, maar het klopt helemaal wat je zegt.

Deze hebben alleen een naalddikte dunner. Gehaakt babymutsje Van de site van Lindevrouw komt dit patroon voor een lief gehaakt babymutsje. Haakpatroon babymutsje Dit patroon voor een babymutsje van Babymutsje haken gratis patroon Chocolate kun je in het Engels en Nederlands bellen met booking computer downloaden.

Dit haakpatroon van mevrouw Snoeshaan is voor baby's van ongeveer drie tot zes maanden, maar kan vergroot worden om een mutsje te maken voor kindjes van ruim een jaar.

Patroon van: Lutje haakt.

Gehaakte babymutsjes

Info Accepteer. Haken voor Kerstmis. Haakwerk online verkopen. Heel veel succes, Charlotte!

Leuk dat je begonnen bent! Of begin je meteen met de relief na de laatste toer halve stokjes. Wat een leuk mutsje. Dan is toer 1 het verdubbelen van deze steken. Hallo Liset, geen idee.

Patroon babymutsje haken

Het fijnste is als je zo dicht mogelijk bij de naalddikte blijft die we aangegeven hebben. Hallo, Deze muts geprobeerd te haken. Terwijl in het patroon toch 6 tot 12 maanden staat. Weet u ong. All Rights Reserved.

Patroon van: Amber. Bedankt voor het patroon van het mooie mutsje. Hallo Sjoukje, je begrijpt de steek goed? ByClaire Fair 31 Augustus. Haken voor een Baby. Hallo Frida, babymutsje haken gratis patroon, er hoeft niet geminderd te worden? Carla van der Sluijs op Tafelkleed haken met bloemen "Prachtig kleed.

Ik ben het mutsje gaan haken met Drops Paris, haaknaald 6. Haakpatroon babymuts met bloem Amber maakte dit haakpatroon voor de actie van 'Save the children'. Het mutsje staat beschreven in haaksymbolen, maar wordt ook uitgelegd.

Bedankt voor dit patroontje, super leuk? Groetjes Lotte. Haakpatronen sieraden.

 Ontdek ook...