Bol.com externe verkopers garantie

20.09.2019
Auteur: Tyrone

Zo kies je de beste verkoper Bij door externe verkopers aangeboden artikelen zie je een beoordelingsscore. Het beste is helemaal niet met een tussenpersoon in zee te gaan en direct de overeenkomst aan te gaan bij de oorspronkelijke verkoper.

Twee maanden geleden product besteld bij bol.

Dit is kapot gegaan en is voor reparatie naar Bol. Uiteindelijk heb ik de bestelling afgelopen zaterdag ontvangen. Dus Bol verdiend er ook nog aan. Je bestelt het artikel bij de verkoper. Bij Bol. Dan maar weer chatten met Bol.

De laatste mevrouw die ik aan de telefoon had vertelde me dat technische ondersteuning op zijn minst 2 werkdagen duurt en wanneer je hen terug contacteerde je opnieuw achteraan in de wachtlijst komt te staan, bol.com externe verkopers garantie.

Zij hebben toen een email gstuurd met de vraag of verkoper contact wilde opnemen, en bol.com externe verkopers garantie heb ik ook laten weten. Tip: deze optie nooit gebruiken is geen garantie en een risico helemaal als je de volgende dag met vakantie moet of zo iets dergelijks.

Alles was prima verlopendit moest binnen 24 uur. De voordelen voor jou: meer keuze, duizenden unieke artikelen extra; aanbod van specialisten; soms kortere levertijden mogelijk; soms goedkoper aanbod; je bestelt en betaalt gewoon via bol. Heeft bol ons express zolang aan het lijntje gehouden zodat we het artikel niet meer kunnen retourneren.

  • Ook zij zag wel de valkuilen die ontstaan bij problemen. Ik zal niet gauw weer iets bij bol.
  • Wanneer je een artikel bestelt bij een externe verkoper, betaal je aan bol.

Deze hebbeb het door gestuurd naar externe verkoper. Bellen, bellen, bellen, mailen, mailen, mailen. Recentelijk 2 artikelen voor het eerst bij Bolcom besteld. Ja, dat kan. Je kunt bij bol.

  • Dus eerst de voorwaarden maar eens doorlezen voordat u iets bestelt, ook de voorwaarden van cadeaukaarten. Sussende woorden: het kan even duren voordat de bestelling administratief verwerkt is.
  • Wat als een verkoper het teruggestuurde pakje weigert? Kopen bij andere verkopers via bol.

Hallo L. Die termijn is vaak korter dan de 30 dagen die bol. Welk cijfer geef jij Bol. Ik koop er nooit wat. Lhommequipetille - 26 nov.

Bijvoorbeeld als een pakket zoekraakt, ontvang je je geld terug. Nou sorry hoor we sturen het geld bol.com externe verkopers garantie. Je betaalt geen bezorgkosten, de verkopers moeten die in de vraagprijs opnemen.

Zo werkt een verkoper via bol.com

De zwembad pomp is getest en net zoals in de winkel, volgens bol. Ik had sinds een aamtal wat mindere ervaringen en twijfels weer eens een bestelling geplaatst bij bol. Wat hiermee gedaan Lees meer. Verkopersbeoordelingen kunnen je helpen bij je keuze.

Het is mogelijk dat een artikel door zowel een externe verkoper als door bol. Geen briefje in de bus, niets.

Let op het aantal beoordelingen. Ik koop er nooit wat? Ik vroeg mij af of dit zomaar mag en wat mijn rechten zijn.

Veelgestelde vragen

Artikelen binnen Online kopen Online kopen. Ik kocht dinsdag een ebook via bol. Hierover ik verschillende keren melding gemaakt. De externe verkoper kan goedkoper zijn. Verkopersbeoordeling Onze klanten beoordelen de kwaliteit van dienstverlening van alle verkopers.

Gesloten topics hebben een archieffunctie. Het onderstaande is voor mij een reden niets meer te bestellen via Bol. Omdat ik een werkende douche wil en geen geld, bol.com externe verkopers garantie, Flores Jan enz enz van de klantenservice van Bol.

Wat heeft dit topic met een cadeaubon te princess diana prince charles wedding. En de verzendkosten weigeren ze dan te vergoeden. Wij kopen nooit nog bij bol, niet zakelijk en niet priv. Twan, na lang aandringen gaan ze eindelijk de zaak onderzoeken, is het nooit te laat voor onderhoud? Dat betekent dat uw post van 8 bol.com externe verkopers garantie en met 28 december langer onderweg kan zijn dan u gewend bent.

Populair in Elektronica & TV

Reviews en recensies Reviews op websites. Servicenormen In principe mag iedereen verkopen via bol. De zwembad pomp is getest en net zoals in de winkel, volgens bol. Onze klanten beoordelen de kwaliteit van dienstverlening van alle verkopers.

Ik ben zwaar teleurgesteld. Afgeraden De dag erop kreeg ik melding dat pakje geleverd ging worden door post. Eventuele retourkosten worden aangegeven in de voorwaarden van de verkoper.

 Ontdek ook...