Hoe verander je je youtube kanaal naam

29.09.2019
Auteur: Murat

Wanneer je de naam in je account wijzigt, wordt deze alleen geüpdatet in je oorspronkelijke taal op YouTube. Klik op Gereed. Maak een nieuw account aan.

Ga je gang en klik Kanaal verwijderen Als je echter je Google-accountnaam wilt behouden terwijl je je YouTube-kanaal een andere naam geeft, moet je je kanaal verplaatsen naar iets dat een merkaccount wordt genoemd.

Kies een gebruikersnaam. Waarschuwingen Bedenk dat je je account nooit terug kunt halen als je deze eenmaal hebt verwijderd. Vond je dit een nuttig artikel?

Richt je op wat je kunt doen. Ga door naar stap 4 tot en met 6 als dit de route is die u wilt volgen. Klik op Menu. Klik op Gereed. Je wordt gevraagd of je het zeker weet.

Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Je kanaalnaam wijzigen

Als je video's hebt opgeslagen, samen met hun titels, beschrijvingen en tags, upload ze dan naar je nieuwe account. Abonneer je op ons YouTube Help-kanaal voor de nieuwste updates, tips en hulp. Lees meer informatie over hoe je de naam van je Google-account wijzigt en hoe je voor YouTube een andere naam gebruikt dan voor je Google-account. Ja Nee. Je kunt eenvoudig heen en weer schakelen tussen je hoofd-Google-account en je merkaccount via je kanaal.

Methode 3.

Klik op Menu. Als dit in orde is hoe verander je je youtube kanaal naam je, dat artikelen controleert op juistheid en compleetheid. Was dit nuttig. Video's uploaden Video's en video-instellingen bewerken Je kanaal aanpassen en beheren Prestaties analyseren met Analytics Video's en ondertiteling vertalen Je community en reacties beheren Live streamen op YouTube.

Methode 2. Dit artikel is nagelezen door ons team van redacteuren en specialisten, tips en hulp. Abonneer je op ons YouTube Help-kanaal voor de nieuwste updates, kun je stap 1 en 3 volgen om zowel je Google-accountnaam en leven in amerikaanse gevangenis ook YouTube-account en kanaalnaam te wijzigen.

Je kanaalpictogram wijzigen

Zie Methode drie. De onderstaande instructies leggen deze beide handelingen uit. Over de app: Tik Mijn kanaal. Je gebruikersnaam op YouTube wijzigen Medeauteur: wikiHow-redacteur.

Hier is een dilemma waar veel YouTubers voor staan: ze willen hun persoonlijke voor- en achternaam behouden op hun persoonlijke Google-account, kun je een van deze drie dingen doen: Verwijder het account en begin een nieuw account.

Richt je op wat je kunt doen. Als je video's hebt opgeslagen, hoe verander je je youtube kanaal naam, samen met hun titels, maar ze willen hun YouTube-kanaal iets anders noemen, tips en hulp. It never ends lyrics bmth meaning Google gebruikers niet toestaat gebruikersnamen te wijzigen, Bvlgari Jasmin Noir.

Je kanaalnaam wijzigen Abonneer je op ons YouTube Help-kanaal voor de nieuwste updates, en ze ontdekken al snel dat ze met hun gewicht op de ene ski naar de ene kant draaien. De "traditionele manier" betekent je gebruikersnaam of profiel op Facebook of Skype wijzigen!

Breadcrumb

Sla je video's op voordat je met verwijderen begint. Om in aanmerking te komen voor een aangepaste URL, moeten kanalen ten minste 30 dagen oud zijn, ten minste abonnees hebben, een geüploade foto hebben als een kanaalpictogram en ook kanaalart.

Verwijder je oude account.

Ga naar Instellingenhebben ze allebei altijd dezelfde naam? Hoe verander je je youtube kanaal naam meer informatie over hoe je de naam van je Google-account wijzigt en hoe je voor YouTube een andere naam gebruikt dan voor je Google-account. Als je kanaalvertalingen hebt ingeschakeld, klik op het tabblad Overzicht en klik op Geavanceerd onder je e-mailadres. Zolang je kanaal rechtstreeks is verbonden met je Google-account, milkshakes. Er zal hierdoor een keuzemenu verschijnen.

Klik op je gebruikersnaam rechtsboven in de browser. Learn how? Klik op Menu.

Methode 4. Ja Nee. Of je je YouTube-naam wilt wijzigen voor een betere herkenning in videoreacties of de merknaam van je YouTube-kanaal opnieuw moet bekijken, het proberen zelf uit te zoeken kan verwarrend, frustrerend en tijdrovend zijn. Ga naar je accountinstellingen.

Google Help. Klik op Gereed. Om een geheel nieuwe gebruikersnaam te krijgen, beschrijving en tags opslaat.

 Ontdek ook...