Met de bus van wenen naar passau

10.08.2019
Auteur: Alphons

Het was een fijne vakantie. Het traject is vlak en daardoor voor iedereen uitstekend te doen. Tickets voor je reis We staan voor je klaar.

Wenen naar Boedapest. Een aanrader!! Trein Londen - Amsterdam. De leeftijd waarvoor kinderprijzen van toepassing zijn verschilt per arrangement.

Als u ervoor kiest om met de trein terug te reizen naar Passau dan neemt u ook uw eigen fiets mee op de trein. Totale reissom:.

Trein Wenen - Praag. Aan de andere kant van de Donau, domineert het imponerende Parlementsgebouw het stadsbeeld, but in the simple joys. De leukste pretparken in Europa Vakantie Duitsland - Geheim over de. Bij aankomst in het hotel in Passau ipad youtube downloader free er een uitgebreid informatiepakket voor u klaar met o.

Dan kunt u een extra overnachting bijboeken?

Tickets naar Roermond. Hier vindt u o.
  • Trein Bad Bentheim - Wenen. In april en oktober rijdt de bus niet tussen Wenen en Passau.
  • Trein Graz - Wenen. Treinen Wenen - Passau.

Georganiseerde fietsvakanties

Rotterdam naar Passau. Geeft u bij reservering s. Bus Londen - Amsterdam. Vlucht Amsterdam - Madrid. Het enorme gebouw, dat geïnspireerd is door de Engelse Parlementsgebouwen, strekt zich meter langs de Donau uit.

Via Persenburg met een mooi Habsburger slot leidt de route u naar Marbach an der Donau. Geweldig, alles prima en perfect geregeld.

  • Maak zeker ook een wandeling over de Donau- en Inn-promenade om te genieten van het uitzicht op het water en de vele riviercruises die aan u voorbij trekken.
  • U fietst dan over rustige landwegen.

U kunt er luxueus winkelen, heerlijk genieten in een van de vele stadsparken of u terug laten voeren naar de tijd van Sissi en Franz Josef. Reisgezelschap babies. U verblijft in de diverse hotels en Gasthfen op basis van logies en ontbijt.

Deze uitstekende fietsomstandigheden en de fraaie bezienswaardigheden langs de Donau maken het fietsen langs de Donau tot een geslaagde en onvergetelijke vakantie. Trein Wenen - Boedapest. Dan dient u het transport van uw eigen fiets van Wenen naar Passau per bus met de bus van wenen naar passau te boeken.

Goedkope bussen die morgen vertrekken

Voordeligste bussen naar Brussel. Overweeg dan eens onze doorlopende reis- en annuleringsverzekering. Uw boeking is op aanvraag.

Voordeligste bussen naar Londen. Hotel Nibelungen is  slecht. Vergelijk prijzen Beste tarieven van Wenen naar Passau. Je kunt op elk moment kiezen voor een opt-out.

Het was een fijne fietsvakantie met prima weer. Wellicht wilt u vandaag nog een bezoek brengen aan de mooie binnenstad van Passau.

U bent hier

Trein Breda - Antwerpen. U kunt uw auto hier de gehele week laten staan op een onbewaakt maar omheind parkeerterrein en de parkeerkosten zijn bij dit arrangement inbegrepen. Vlucht Amsterdam - Londen. Gaat u vaker per jaar op vakantie?

Tickets van Wenen naar Passau. Het is de op n na langste rivier van Europa en de langste rivier binnen de EU. Trein Bratislava - Wenen. Bus Amsterdam - Brussel.

Bus Amsterdam - Londen. Treinen Treinstations Hogesnelheidstreinen Spoorwegmaatschappijen! Vlucht Amsterdam - Londen. Klik op een prijs voor een prijsberekening. We hebben 7 hotels gehad.

Mooie steden en bijzondere gebouwen. Al wandelend komt u waarschijnlijk automatisch uit bij het punt waar de 3 rivieren samenstromen. Wenen naar Amsterdam. De fietstocht eindigt vandaag bij uw hotel in de omgeving van Krems of Traismauer.

Tickets naar Arnhem. Geweldig, alleen de routes naar hotels in grote stad zoals Wenen niet duidelijk, iedere keer als de serveerster langs kwam met een bord eten dachten we: mjammi ons eten komt eraan. Tickets naar Bratislava.

 Ontdek ook...