Van der valk amsterdam noord restaurant

30.09.2019
Auteur: Kenji

Wij reden nu naar de P en R Noord. Zwembad en kamer waren zeer goed en mooi. What you see is What you get.

Copyright © — Booking. Voor een gezellig samen zijn, goed overleg of een familiediner kunt u bij ons terecht! Ideaal voor een succesvol event Vraag nu een offerte aan! Bedank arthurv. Ambacht Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Met een sauna in de Wellness suite!

Nog geen ValkAccount. Wij heten u alvast van harte welkom en wensen u een Heerlijke Herfst toe? Foutmelding: Sorry. Fitness zwembad Verbleven in juni Nederlands English Deutsch. Inloggen Lid worden.

Het eten in het restaurant was minder en redelijk duur.

Onze gasten beoordelen ons met een

Datum van bezoek: mei Ik vraag de kaart en krijg vervolgens de kaart om te lunchen..?? Welkom bij hotel Oostzaan-Amsterdam! Aan alles is gedacht: een waterkoker, een goed leeslampje, voldoende ruimte om koffers en kleding op te bergen en de mogelijkheid om via de tv naar de radio te luisteren.

Jammer dat het bij geserveerde garnituur koud was. Registreren - er opent een dialoogvenster.

Bedank arthurv. En zwambad om lekker te ontspannen waar voor wij ook voor kwamen Verbleven in november Of u nu een weekend of een dagje naar Amsterdam gaat, er is altijd wat te doen. Beoordeeld op 26 mei via mobiele applicatie Goede Live Cooking, alleen verzin een oplossing voor het van der valk amsterdam noord restaurant Heeft voor ons ook veel invloed gehad over de gezelligheid van ons verdiende weekendje weg.

Hotel Oostzaan - Amsterdam is zeer centraal gelegen.

Hotels waar reizigers weg van zijn…

Ons hotel nog mooier maken Werkzaamheden bij Van der Valk Hotel Oostzaan Op 26 augustus zullen er werkzaamheden in zowel ons restaurant als onze lobby plaats vinden. Ontbijt heel goed, maar dat wisten wij al. Zo weten wij zeker dat de beoordelingen afkomstig zijn van echte gasten zoals u. Waardering van reizigers.

Bubbelbad op de kamer was zeer fijn? Restaurant is mooi en sfeervol. Begin de dag goed of sluit de dag ontspannen af met een duik in ons verwarmde zwembad, een bezoek aan de sauna of stoomdouche of een workout in onze fitness, van der valk amsterdam noord restaurant. Boek een kamer Bekijk onze arrangementen Reserveer een tafel Bekijk onze menukaart? Door op de website te klikken of door erop te navigeren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, weve heard that your character has spent some time doing Black Ops sort of missions.

Meer informatie

De kamer die we oorspronkelijk kregen stonk naar rook. Een hotel dat zo ver afgelegen is van stad zou toch wel voor de gasten een toegeving mogen doen en op en minst de prijs niet hoger zetten dan de prijs in stad zelf 10 euro de schuttel reed ook maar vanaf vrijdag en dan pas om 10u in de ochtend!

We moesten de champagne maar in onze kamer drinken!!!

Noorderlicht Cafe. Stijlvol ontspannen in luxe en comfort Met een sauna in de Wellness suite. Type reiziger. Het is niet goedkoop, vers en lekker. Het hotel was heel gezellig. Ontbijt was super : enorm uitgebreid, ontbijt kost 17,50 pp. Uw bijdrage dient van uzelf te zijn.

Meeting en Celebrations

Geen 2e x meer naar oostzaan. Ondanks de modernisering hebben ze hun oude charme stiekem weten te behouden door mooie maar authentieke gerechten aan te bieden. Mijn tweelingbroer woont in Landsmeer Verbleven in december

Heel Lekker gegeten en zeer goede bediening! Ruime kamer comfortabel. Alle rechten voorbehouden.

 Ontdek ook...