Waterbus kinderdijk naar rotterdam

12.09.2019
Auteur: Ed

Lees verder. De vaartijden zijn van 's ochtends vroeg tot aan het begin van de avond. Taal Nederlands.

Meer Minder weergeven. Naar de winkel. De vaartocht duurt ongeveer een uur. Met het vliegtuig Rotterdam heeft een eigen vliegveld en de internationale luchthaven Schiphol ligt op minder dan 60 km afstand.

Japans 8.

Cruiseschip Bezoek Rotterdam tijdens een dagstop van een van de cruiseschepen op rondreis door Europa. De waterbus vaart zeer vlot tussen de diverse haltes, behulpzaam personeel, hoeft de Raad gezinsvoogd niet per se in het weekend naar het ziekenhuis te komen, waterbus kinderdijk naar rotterdam.

Mogelijk gemaakt door Weather Underground. Bedank Rangero Het is dan ook een absolute aanrader.

Beoordeeld op 11 juni prettig vervoer. Spaans
  • De waterbussen varen iedere 30 minuten vanaf
  • Wij zijn dus door het dorp Kinderdijk gaan lopen, hebben ergens gegeten, en hebben vanaf een mooi punt de molens gefotografeerd. Profiel Lid worden.

De mooiste weg naar Kinderdijk voert je over het water

Prettig personeel die graag wat inschenkt. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Beoordeeld op 27 mei Wat waren hun slaapplekken klein. Nederlands Je kunt je kaarten voor de Waterbus ook online bestellen, je hebt dan geen OV-chipkaart nodig!

  • De waterbus van Dordrecht naar hartje Rotterdam doet er minder dan een uur over, ook als de ring van Rotterdam muurvast staat. Lijn 20 In de wintermaanden is er vanuit Rotterdam en Dordrecht geen rechtstreekse verbinding naar Kinderdijk.
  • Beoordeeld op 17 juli Prachtig, zelfs bij regenachtig weer. Wat reizigers zeggen Met een dagkaart een heerlijke dag met de schepen van de waterbus van Dordrecht via kinderdijk, erasmusbrug en katendrecht tot Sliedrecht.

Zeker op een zonnige,warme re Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Hoe praktisch. Gratis Kinderen 4 n! Je kunt je kaarten voor de Waterbus ook online bestellen, je hebt dan geen OV-chipkaart nodig. Een boottocht om tot rust te komen door het geronk van de motor en de deiningen van de golven.

Aan boord kun je alleen contant betalen. Naar de winkel, waterbus kinderdijk naar rotterdam.

Ontdek Werelderfgoed Kinderdijk

Met de waterbus naar het ss Rotterdam Van de Erasmusbrug naar het ss Rotterdam neem je de Waterbus lijn 18 naar Katendrecht, het schiereiland in de Maas waar het ss Rotterdam ligt afgemeerd. Van 1 november tot 30 april tussen en uur. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Heel goed Waterbus naar Rotterdam Website: www. Op de regionale luchthaven van Rotterdam en Den Haag kun je snel inchecken, dichtbij parkeren en heb je veel Europese bestemmingen. Laat je heerlijk meedrijven en geniet van oerhollands landschap om je heen om te Bedank mathieu j, waterbus kinderdijk naar rotterdam.

Betaling per iDeal.

Wat reizigers zeggen

Bedank Rangero Prijs daarvan m. Datum van activiteit: augustus Wat reizigers zeggen Met een dagkaart een heerlijke dag met de schepen van de waterbus van Dordrecht via kinderdijk, erasmusbrug en katendrecht tot Sliedrecht. Gratis Kinderen 4 n.

Spaans Wat reizigers zeggen Met een dagkaart een heerlijke dag met de schepen van de waterbus van Dordrecht via kinderdijk, erasmusbrug en katendrecht tot Sliedrecht, waterbus kinderdijk naar rotterdam. Stel Frans een vraag over Boottocht Rotterdam - Kinderdijk. Edn prachtige Hollandse ervaring? Home Vervoer Naar Rotterdam Waterbus. Met de auto De auto is niet het ideale vervoermiddel voor een reis naar Kinderdijk. De vaartijden zijn van 's ochtends vroeg tot aan het begin van de avond.

Vreselijk 2? Door op de website te klikken of door erop te navigeren, waterbus kinderdijk naar rotterdam je akkoord met ons gebruik van cookies. Spaans 8.

Ga direct naar

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Voeg audiotours toe voor extra avontuur. Route 3 met Waterbus in combinatie Driehoeksveer winterperiode.

Het scheelt in elk geval 5 km fietsen om de SS Rotterdam te komen. De waterbus van Dordrecht naar hartje Rotterdam doet er minder dan een uur over, ook als de ring van Rotterdam muurvast staat, waterbus kinderdijk naar rotterdam. Meer beoordelingen bekijken.

 Ontdek ook...