Kpn sim only prepaid buitenland

28.09.2019
Auteur: Nargis

Tegoed en houdbaarheid van je prepaid internet opvragen? Opwaarderen in het buitenland Je Prepaid tegoed kun je gratis en eenvoudig opwaarderen, ook wanneer je in het buitenland bent.

Hallo Erwin, bedankt, ik kan alle hulp gebruiken!

Hierdoor kan het verbruik van je bundel in de MijnKPN app niet up-to-date zijn of ontvang je de verbruikssms met vertraging. Welk gebied zit jij, als ik vragen mag? Je hoeft niet nog eens een SMS te sturen om door te gaan met internetten. Bestel nu. Oók als jij in Nederland bent.

Het bel- en sms-verbruik geven buitenlandse providers binnen 24 uur door aan KPN. Hierdoor kan het verbruik van je bundel in de MijnKPN app niet up-to-date zijn of ontvang je de verbruikssms met vertraging, kpn sim only prepaid buitenland.

Check je verbruik daarom wat vaker als je Extra Bundel bijna op is. Hulp nodig. Ontvangen van een sms is altijd gratis.

Voorwaarden

Dan bel je gewoon uit je abonnement naar ieder ander nummer in de EU. Download overige tarieven. Tarieven per land Wat is je bestemming? Hoe heb je je telefoon precies ingesteld?

Tarieven voor Premium Plus abonnement.

Een waardevolle toevoeging van Peter. Je kunt het formaat dat jij nodig hebt er eenvoudig uit drukken en in je apparaat plaatsen.

Zo bel, sms of internet je extra voordelig. Veelgestelde vragen Voorwaarden en tarievenoverzicht. Upload afbeelding.

Meld je aan

Als ik probeer mezelf te bellen krijg ik te horen dat de gebruiker niet bereikt kan worden. Hiervoor geldt een satelliet tarief. Om voordeliger gebruik te maken van je Prepaid raden wij je aan een bundel te gebruiken.

Naar tarieven. Naar online opwaarderen. Markeer het dan als oplossing. Ook daar kun je met een gerust gevoel je KPN Prepaid gebruiken. Bel, sms en gebruik je internet buiten de EU, The Prince played the piano. Je internet op ons 3G Netwerk met een max.

Veelgestelde vragen over Prepaid in het buitenland

Hiervoor geldt een satelliet tarief. Inloggen in MijnKPN 4. Wil jij liever per MB betalen en staat je Bescherming Internetkosten uit, dan betaal je een hoger, lokaal tarief. Ben jij door je bundel heen? Dat kan.

  • Gebruik je prepaid binnen de EU?
  • Heb je een abonnement afgesloten vóór 4 februari ?
  • Dat wil zeggen dat je een nieuwe bundel kunt aanschaffen voordat je oude bundel op of verlopen is.
  • Bekijk Prepaid bundels.

Het bel- en sms-verbruik geven buitenlandse providers binnen 24 uur door aan KPN. KPN prepaid ondersteunt alleen 2G en 3G.

Zeker met een prepaid niet op 4G zoeken. Naar MijnKPN. Gratis verzending. Voor We proberen zo veel mogelijk partners te vinden waarmee we een globale dekking kunnen realiseren. Om voordeliger gebruik te maken van je Prepaid raden wij je kpn sim only prepaid buitenland een bundel te gebruiken. Alle voorwaarden van Roam Like Home.

Dekking van het KPN Netwerk.

KPN Prepaid beltegoed

O - Oostenrijk. Ook je gekochte Prepaidbundel is in heel Europa, Zwitserland en Andorra geldig. Dan gelden dezelfde tarieven als in Nederland. Dekking van het KPN Netwerk.

Dat is dus de reden. Hij gaat automatisch naar O2. Je bestelling wijzigen of annuleren.

 Ontdek ook...