You are the sunshine of my life stevie wonder lyrics

29.09.2019
Auteur: Diane

Bijna het gehele repertoire van Wonder werd in het begin van de jaren zestig bepaald door de managers en schrijvers van Motown, zoals Holland en Clarence Paul. Hij zamelt geld in voor verstandelijk gehandicapte en blinde kinderen via zijn Wonder Foundation, [51] en zette zich in voor de bewustwording van de gevaren van aids.

Higher ground.

That's what friends are for Franse vertaling. Toevoegen Artiest Songtekst CD. Master blaster. For your love Nederlandse vertaling. Part-time lover Franse vertaling. Ebony And Ivory Nederlandse vertaling. Soul Express.

Isn't she lovely Nederlandse vertaling. Uptight everything's alright. Master blaster. Op 16 april werd hun tweede kind geboren. Living for the city Nederlandse vertaling.

Navigatiemenu

If You Really Cared Guitar chord. Met een tweede plaats in de Britse hitlijst was dit zijn succesvolste album in het Verenigd Koninkrijk. Wonder woonde van tot samen met kledingassistente Angela McAfee en trouwde in met modeontwerpster Karen Millard, die werkzaam is onder de naam Kai Milla.

Wonder wilde meer artistieke vrijheid en die bereikte hij in maart met een nieuw contract bij Motown. De liedjes "Living for the City" van Innervisions en "Black Man" van Songs in the Key of Life schetsen bijvoorbeeld een maatschappij waarin gekleurde mensen minder rechten krijgen.

Sir Duke.

Geraadpleegd op Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren? Verenigde Staten? Geraadpleegd op 1 juli Here is my music. Biografie Discografie Songteksten.

Het eerste album dat onder het tweede contract werd uitgegeven was Music of My Mindin het voorjaar van Village Ghetto Land.

Productbeschrijving

Beide platen bereikten de hoogste positie in de Amerikaanse hitlijst. Geraadpleegd op 7 februari Deze naam werd ook door Wonder gebruikt toen hij zijn handtekening onder de 'liner notes' van het album Songs in the Key of Live zette. As Nederlandse vertaling.

Geraadpleegd op 3 augustus Het liedje " Part-Time Lover " werd hiervan als single uitgebracht en bereikte de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

In de jaren zeventig gaf hij in zijn muziek voor het eerst uiting aan zijn morele en politieke standpunten. Commons heeft mediabestanden in de categorie Stevie Wonder. That girl.

Songteksten

Het teveel aan zuurstof dat hem in de couveuse werd toegediend, verstoorde echter de groei van de bloedvaten in zijn ogen, waardoor hij blind werd. Met een tweede plaats in de Britse hitlijst was dit zijn succesvolste album in het Verenigd Koninkrijk. Algemene informatie. Het liedje " Part-Time Lover " werd hiervan als single uitgebracht en bereikte de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

Gone too soon.

  • My Cherie Amour Guitar chord.
  • Brian Holland , destijds werkzaam bij dit platenlabel als scout, was onder de indruk en bracht Wonder in contact met oprichter Berry Gordy.
  • That's what friends are for Spaanse vertaling.
  • Isnt She Lovely Bass tab.

Get it! Sir Duke Guitar Tab. In de jaren tachtig liet hij zich nog meer kennen als politiek activist. That's what friends are for Spaanse vertaling. Hij maakte vaak muziek met een jeugdvriendje, John Glover. Do I do. It is all I have to tell you how I feel. Summer Soft.

Jij bent de zon in mijn bestaan*

De liedjes "Living for the City" van Innervisions en "Black Man" van Songs in the Key of Life schetsen bijvoorbeeld een maatschappij waarin gekleurde mensen minder rechten krijgen. Het probleem met zijn stem werd ondervangen doordat hij zijn nummers in duet ging zingen met Paul. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Commons heeft mediabestanden in de categorie Stevie Wonder. I might come up with a punchline, but as far as the lyrics, 28 februari 2003, die vrucht draagt en wiens bladeren niet verdorren (Psalm 1:3 In het Hooglied zingt de bruid van de bruidegom: Als een appelboom tussen de bomen in het woud is mijn geliefde onder alle jonge mannen.

 Ontdek ook...