Atlas van de nederlandse taal editie nederland

30.06.2019
Auteur: Cyanne

Van je familie moet je het hebben Over de verste voorouders van het Nederlands — 38 Hoe spraken onze voorvaderen? Kijk eens bij Bol. Atlas van de Nederlandse taal Editie Vlaanderen.

Ubachs55 10 oktober Ik raad dit product aan. Vertrekkend vanuit de vragen die elke taalliefhebber zich wel eens stelt, probeert deze 'atlas' de wondere wereld van taal in het algemeen en de Nederlandse taal in het bijzonder op een boeiende manier in kaart te brengen. Boeken reserveren. Verzamelde gedichten. Origineel boek met prachtig vormgegeven inhoud.

Wat betekent mijn familienaam? Wat is de meest voorkomende achternaam?

Birdy87 Utrecht 10 oktober Ik raad dit product aan. Zij braken een lans voor het Nederlands Tien iconen voor het Nederlands - Hoe klinkt het Woord Gods in het Nederlands van vroeger en nu. Lezersrecensies 1 Vond u deze recensie nuttig.

Dit boek toch als e-book bestellen. Inhoudsopgave Waar ter wereld spreken mensen Nederlands. Lezersrecensies Beoordeel zelf slecht matig voldoende goed zeer goed.

Inhoudsopgave

Atlas van de Nederlandse taal - Editie Nederland. Leuk om in te kijken en allerlei leuke feiten over onze taal te ontdekken. Gebruik spaties om tags te scheiden.

Paperback, blz. Zo zijn er bijvoorbeeld 57 talen die ons woord voor baas gebruiken.

  • Mathilde Jansen werkt als wetenschapsjournalist en redacteur o. Als u dit leest, word u boos!
  • Eigen tags Uw tags toevoegen. Uw recensie.

Hoeveel dialecten bestaan er. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam interessant boek. Eerder werkte ze bij leesbevorderingsorganisatie Stichting Lezen nu: Iedereen leest.

En hoe zit het met voornamen? Neem contact met mij op over Events Sprekers Incompany.

Aanhef Dhr. Zoals in de inleiding al wordt geschreven; om in te grasduinen en van het ene interessante onderwerp naar het ander doorbladeren. Paperback, blz. Van je familie moet je het hebben Over de verste voorouders van het Nederlands — 38 Hoe spraken onze voorvaderen?

De rest van de tijd corrigeert, redigeert en schrijft ze teksten als De Kommaneuker. KeesvanKempen Enschede 29 augustus Ik raad dit product aan? Waarom de familie Pot haar dochter niet Bloem noemen mag Over voornamen - Met welk Nederlands benoem je het dierenrijk? Graven naar de oorsprong Hoe etymologen de wortels van woorden blootleggen - 92 Hoe kunnen misverstanden tot nieuwe woorden leiden.

Google Customer Reviews    Populaire categorien, atlas van de nederlandse taal editie nederland. Vertrekkend vanuit de vragen die elke taalliefhebber zich wel eens stelt, probeert deze 'atlas' de wondere wereld van taal in het algemeen en de Nederlandse taal in het bijzonder op een boeiende manier in kaart te brengen.

Taalweetjes

Daar wil deze Atlas van de Nederlandse taal resoluut korte metten mee maken. Over Fieke van der Gucht Fieke Van der Gucht ° woont in Gent en houdt van lopen en koersen, van lezen en schrijven. Top Download brochure.

Graven naar de oorsprong Hoe etymologen de wortels van woorden blootleggen - 92 Hoe kunnen misverstanden tot nieuwe woorden leiden, atlas van de nederlandse taal editie nederland. Sluiten Lezersrecensie Bedankt voor uw reactie Uw reactie is inmiddels op de website geplaatst en zal door onze redactie beoordeeld worden.

En dan ben je weg natuurlijk Over retrologismen of verdwijnwoorden - 90 Waar komen onze woorden vandaan. Contactformulier Vult u alstublieft onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in, dan kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Doorzoek winkel:. Ze schreef mee aan diverse boeken over taal en deed de redactie van De taalcanon! Een onuitputtelijke bron van informatie over een taal die door 23 miljoen mensen als moedertaal wordt gesproken wist ik niet.

Lees de eerste pagina's

Het is een bijzonder aantrekkelijke manier om allerhande leuke taalweetjes en broodnodige informatie te lezen én te ontdekken. Zoals in de inleiding al wordt geschreven; om in te grasduinen en van het ene interessante onderwerp naar het ander doorbladeren. Reviews Schrijf een review.

Aanhef Dhr. Vertrekkend vanuit de vragen die elke taalliefhebber zich wel eens stelt, probeert deze 'atlas' de wondere wereld van taal in het algemeen en de Nederlandse taal in het bijzonder op een boeiende manier in kaart te brengen? Wat is de oorsprong van woorden.

 Ontdek ook...