Domaine de la garenne st avit

30.09.2019
Auteur: Kelsy

Plons in een van de drie zwembaden, speel een potje tafelvoetbal, daag elkaar uit op de jeu-de-boulesbaan of doe mee met de animatie! Voor kinderen is er een beperke animatie die helemaal oke is! Zoover Eigenaren informatie.

Personeel en eigenaar waren heel vriendelijk en behulpzaam. Hygiëne Toiletten ook prima schoon. De doelgroep zijn vooral kleine kinderen. Zwembaden peuterbad, verwarmd bad en onverwarmd leuk, heerlijk verkoelend en schoon.

Vraag en antwoord. Eetgelegenheid 8. Ruime plaatsen met veel zand en dennennaalden. Het is een terrassencamping, dus het is vanaf de receptie en domaine de la garenne st avit zwembad wel weer een flinke tippel om bij je huisje te komen? Meer lezen? De andere personeelsleden proberen het nog recht te breien en schrokken overduidelijk zelf van zijn gedrag ik ook trouwens maar voor ons een reden om niet meer terug te gaan.

Volg ons op Instagram en ontdek het campingleven achter de coulissen.

Met zijn staanplaatsen is er op Camping La Garenne voor elk wat wils. In de Vendée, op minder dan een dag rijden, grote staanplaatsen, natuur en comfort, familiecamping!
  • Tarieven
  • Na ca 20 minuten komt hij terug springt uit zijn auto met een grote koekenpan in de hand. Geweldig zwembad.

De omgeving is mooi maar niet enorm levendig. Animatie alleen voor de kleintjes en voor kinderen ouder dan 12 weinig te beleven. Maria ,  De bar, het zwembad en de andere voorzieningen zijn aan de voet van de heuvel te vinden. Sanitair was prima in orde en werd meerdere malen per dag langs gelopen.

  • De camping had van alles wat maar van niets teveel, perfect!!. Prima plek, nr 5.
  • Maria ,  Zwembad is mooi en erg overzichtelijk.

Bijkomen doe je op het zonneterras van 55 m met panoramisch uitzicht? Grootste minpunt : chemisch toilet moet je leeg gooien op een soort plateau open en bloot naast een picnictafel.

We hebben hier een goed verblijf gehad. Grote plaatsen in de zon of schaduw. Camping is een combi van stacaravans en kampeerplekken, met veel Nederlanders.

Bezig met laden Het telefoonnummer vindt u hieronder. Stacaravans liggen verspreid over het terrein met veel privacy.

Animatie 7. De camping Kampeerplaats in Frankrijk, interactieve plattegrond, dan is de volgende keer om 6u20 als ik opsta. Aardige eigenaren en lekker brood van de bakker. I thank you for the good atmosphere. Het terras van de cafbar ligt aan de zwembaden. Volwassenen Volwassenen 0 volwassenen 1 volwassene 2 volwassenen 3 volwassenen 4 volwassenen 5 volwassenen 6 volwassenen 7 volwassenen 8 volwassenen paint afbeelding opslaan als pdf volwassenen 10 volwassenen.

Huuraccommodaties

Boodschappen kun je doen in St. Camping Domaine La Garenne ligt op een terrein van 14 ha groot; de staanplaatsen zijn aangelegd op vijf grote terrassen middenin een natuurrijke en ontspannende omgeving.

Vriendelijk personeel. Lijkt me niet de insteek die je als campingbaas zou moeten hebben.

Hele fijne en rustige familie camping. Algemeen 6. Grootste domaine de la garenne st avit : chemisch toilet moet je leeg gooien op een soort plateau open en bloot naast een picnictafel. Campings St. Ons sanitairgebouw had bijna nooit geen warm water met douchen en afwassen. Prieur de Charrire. Locatie Volledige weergave. Douches waren niet altijd even warm.

Fantastique

Veel schaduwplekken. De camping lijkt nog in ontwikkeling, op het buiten terrijn worden nog sta plaatsten ontwikkeld. Die van ons van bijna 3 en 5 hebben zich prima vermaakt. Uze en Hauterives.

Nadeel was dat halverwege onze vakantie de bakker met vakantie ging. Op deze domaine de la garenne st avit liggen de ruime staanplaatsen tegen een heuvel in een bos. Minpuntjes zijn de zeer harde muziek bij de receptie als daar 's avonds een kinderdisco is en de gewoonte van de vaste kampeerders om hun honden los te laten lopen op de camping. Daarnaast was het fijn geweest als de plek ook een waterkraantje had.

 Ontdek ook...