Pop up kaart maken silhouette

27.06.2019
Auteur: Manisha

Dan is het 1 januari. En een helemaal gepimpte versie zou een LEDje bevatten achter het huisje met een knoopcel en een paper circuit.

De oplossing is een vel transfer folie. Voor de kerstkaart wilde ik een huisje en een paar kerstbomen maken die omhoog zouden vouwen.

Snij de onderdelen uit, plakken en klaar. Bekijk hier de rest! Letter Labels — Makkelijk zelf kaart personaliseren! Het in elkaar zetten van de box is even tricky maar als je hem eenmaal door hebt kun je hem zo nog een keer maken. Een kaart uit de oude doos.

Dit keer geen over the edge kaart. Het in elkaar zetten van de box is even tricky maar als je hem eenmaal door hebt kun je hem zo nog een keer maken. Nederlandse uitleg van de Twist pop up kaart op Youtube, pop up kaart maken silhouette. Tijd gaat zo hard. De conclusie is eigenlijk wel dat het een kwestie van flink uitproberen is voordat je een goed ontwerp hebt.

  • Kopje Thee — Daar… Lees meer Lees verder.
  • Dit keer heb ik gewoon gebruik gemaakt van het Windows klembord om de afbeeldingen naar Silhouette Studio over te zetten. Voor mij altijd een heel goede stimulans om het ook aan anderen te leren, zodat ze het helemaal zelf kunnen doen!

Totaal aantal pageviews

Vandaag dus een uitleg hoe je de Cameo 3 van Silhouette kunt kalibreren en uitlijnen met hulp van Silhouette studio. In Silhouette studio heb ik de onderdelen zo neergelegd als ik wilde en de verschillende onderdelen hun eigen kleur gegeven. Dan maar je daar een silhouette van door alle binnenste delen van een kopie van de afbeelding te verwijderen en met de speciale pop-up functie van de software om te laten zetten in een popup.

Maar nog steeds weerhoudt de prijs ervan me. Geen beter excuus om met jouw machine eens een leuke kaart te snijden.

Dit keer geen over the edge kaart. Dan maar je daar een silhouette van door alle binnenste delen van een kopie van de afbeelding te verwijderen en met de speciale pop-up functie van de software om te laten zetten in een popup. Tweede Kerstdag, al kun je op deze manier natuurlijk een heleboel andere pop-up kaarten maken als je een snijplotter hebt, die al als EHS waren aangewezen voordat werd bepaald dat aan wijzing als zowel EHS als RodS-gebied niet is toegestaan.

Het is sowieso niet slecht om eens uit te pop up kaart maken silhouette om te zorgen dat de machine op de juiste plak snijd op de mat waar jij het verwacht, pop up kaart maken silhouette.

Florina zegt:.

Follow this blog with bloglovin

En wat krijg ik vandaag? Ben je blij met alle gratis files? Super leuk om op te sturen als verhuis bericht of naar een persoon die net verhuist is!

Merci kaart - Voor een choco verassing. Die kun je in de software niet handmatig weghalen, pop up kaart maken silhouette. Tijd gaat zo hard! En wat krijg ik vandaag. De basis van het plaatje werd weer voorbereid in PowerPoint sorry op basis van een aantal afbeeldingen die ik online gezocht en gevonden had.

Berichtnavigatie

Tijd gaat zo hard. Speciaal van mij krijgen jullie een nieuw geheel gratis! Dit design is ook te koop. Kopje Thee — Daar… Lees meer.

Tweede Kerstdag, dus een bericht over het  maken van kerstkaarten kan nog net, pop up kaart maken silhouette, nu ook een pop up huis. En iedereen met een ScanNcut of Silhouette kan deze kaart maken. en kun je veilig via de post versturen. Als je deze website blijft gebruiken geef je je toestemming hiervoor! Maar nog steeds weerhoudt de prijs ervan me.

In theorie dan. Nee dit keer een pop up kaart snij file speciaal voor mijn leden. Na de pop up box, dan heb je pop up kaart maken silhouette je nieuwe Converse bestelling al in huis.

Wil je op de hoogte blijven of ideeën aanbrengen? Voor de onderdelen heb ik de snijdruk nét wat hoger gezet dan bij de binnenvellen. Dan is het 1 januari. Hij is niet heel ingewikkeld.

Wat heb je nodig Stevig… Lees meer? Bij de bomen was er nog 1 supportstukje aan pop up kaart maken silhouette bovenkant overgebleven terwijl bij de linkse boom aan de onderkant heel veel kleine stipjes zaten? Bij een volgende versie zou ik ook de deur apart uitsnijden en erop plakken zodat het huisje nog wat meer diepte krijgt.

 Ontdek ook...