Strik maken met fondant

29.09.2019
Auteur: Ino

Hieruit snijd je een rechthoekig stuk met de Wilton Fondant Ribbon Cutter. Product categories Homepage.

Tools en materialen. De basisbekleding van de taart is gemaakt van zeelandia marsepein blank gemengt met Wilton icing color roze 'pink'.

Al het zwart is gekleurde zwarte marsepein of fondant. Alle producten. Maak dus de ene dag de lussen en ga de volgende dag verder. Hoe komt het dat mijn strik op de Rondingen barstjes vertoont.

Zoeken op Alle spullen die wij hebben gebruikt komen van Twinkelotje Thee en Taartspulletjes. Het maakt niet erg veel uit, want in principe ga je de rondjes niet echt meer zien 'in de strik'. Klik op de linkjes om direct bij het juiste product te komen. De bakvormen die ik heb gebruikt zijn de ronde bakvormen van 22,5 cm en strik maken met fondant.

Hieruit snijd je een rechthoekig stuk met de Wilton Fondant Ribbon Cutter?

Bakemulsies en extracten Geconcentreerde smaakstoffen Natuurlijke smaakstoffen. Maak eerst alle lussen af.
  • Voor de linten begin je weer met een stukje Satin Ice Gum Paste.
  • Taartdozen Stapeltaartdozen Cupcakedozen. Recipe Rating.

Strik maken van fondant

Ik heb hiervoor dezelfde kleur aangehouden als de strik zelf. Cupcakes Traktatiepakketten Koekjes Cake Pops. De kleine strikjes zijn gemaakt met de strik mold van Sillicreations en de sliertjes weer met de sugarcraft gun. De fondant moet goed soepel gekneed worden van te voren. Chocolade en Candy Melts. Het eindresultaat: Klassieke stapeltaart met strik Hier het uiteindelijke eindesultaat in vol ornaat.

Ja, maar goed te doen. In mijn taart heb ik er 3 gebruikt. Product categories Homepage. Dit kan uiteraard ook met de hand. Een strik maken is 'een klus', dat zou kunnen. Over ons!

Een blog over taartjes en baksels

Spektakelstuk 3: hoe maak je een ombre rozetten Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Ditzelfde geldt ook voor het vullen van een taart met een taartvulling al kun je er later op deze pagina nog iets meer over lezen welke vulling ik hier precies hebt gebruikt.

Linksboven : het eindresultaat de strik op de taart. Wil je weten hoe je een press ice kunt gebruiken en wat het is, strik maken met fondant, bekijk dan deze how to. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn? Het maken van de strik. Ik heb hiervoor dezelfde kleur aangehouden als de strik zelf.

How-to lussenstrik van fondant

Zoeken op Hier het uiteindelijke eindesultaat in vol ornaat. De fondant hard uit zichzelf wel enigszins uit, maar niet voldoende.

In 5 stappen een taart. Het maken van de strik Voordat je de strik 'in elkaar gaat plakken' moet je 3 rondjes maken van fondant. Electrische apparaten, strik maken met fondant. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Voor deze strik heb ik 14 lussen gebruikt. Als alle lussen klaar zijn kan de strik in elkaar gezet worden. Dit doen we niet met eetbare lijm.

Nieuwste Thema's

Product categories Homepage. Hier het uiteindelijke eindesultaat in vol ornaat. Maak er altijd een paar extra stuk of 3 , want de ene droogt mooier dan de andere en het is een kleine moeite om er een paar bij te maken. Meer informatie: verzenden en afhalen.

Plak vervolgens de lussen vast met een stukje sticky fondant achter het plat geknepen gedeelte van de lus, strik maken met fondant, en een stukje sticky fondant  achter het grootste deel van de lus. Als alle lussen klaar zijn kan de strik in elkaar gezet worden. Tabel: hoeveel heb je nodig.

 Ontdek ook...