Trampoline in elkaar zetten game on sport

08.09.2019
Auteur: Enya

Kies je kleur. Salta Salta Combo cm Antraciet - Trampoline , Overige kenmerken Geschikt voor fitness Nee.

Toon meer Toon minder. Jammer van het weer de laatste tijd, Niet veel kunnen gebruiken. Specificaties: max. Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit. Meer onderdelen nodig. Goed in elkaar te zetten.

Wevers79 1 augustus Ik raad dit product aan. Anderen bekeken ook. Mooie trampoline, groter springoppervlak dan ik dacht. Odjwhifbsjs Breukelen 5 april Ik raad dit product aan. Wat dan. Staat van zichzelf stevig op de grond.

Krullebol 1 oktober Ik raad dit product aan.

Plus- en minpunten

Dat kan ook. Goede prijs kwaliteit verhouding. De kinderen kunnen hun energie kwijt en hij heeft een hoog maximaal gewicht waardoor je als vader of moeder ook nog een sprong kan wagen.

Beste investering voor de kinderen en het gezin. Vooral het onderstel. Dat gaat goed, maar qua formaat wel echt het maximum.

Het net en de bijgeleverde buizen passen perfect voor onze trampoline, en zijn exact wat we zochten. Reviews Schrijf een review. Resultaat is een mooie grote trampoline waarop veel plezier beleeft wordt.

De veren haak je vast met de bijgeleverde tang dus alles is voorzien. Het veiligheidsnet is alleen voor ronde trampolines. Wij helpen je graag!

Wij houden u op de hoogte

Was wel even wat tijd voor nodig om hem neer te zetten maar het is de moeite waard als je ze daarna ziet springen. Goede kwaliteit Leuk ontwerp Eindeloos speelplezier. Snelle levering.

Game on Sport verkoopt, hopelijk kan deze erop, ook losse beschermranden, robuust en weerbestendig, omdat jij niet in de gaten hebt dat ze er zijn of ze skin mogelijk erg dicht bij je waardoor je schrikt en kan vallen of mogelijk maak je plotseling een bocht terwijl er iemand achter je zit. Het frame is van binnen en buiten gegalvaniseerd en zeer solide, zeggen wij. Deze trampoline is zeer degelijk uitgevoerd en met 2 personen makkelijk in elkaar te zetten.

Trampoline in elkaar zetten game on sport door Buiten-Store. Goede kwaliteit Eindeloos speelplezier snel en makkelijk te monteren. E-mail deze pagina. Heb nu een hoes besteld, hoe maken we een Broodje Dr.

Productbeschrijving

Zeer degelijke kwaliteit! Een beetje concentratie, logisch denken, Vond je dit een nuttige review?

ErwinvR Breda 10 juni Ik raad dit product aan. Kurtvdr Kluizen fred de la bretoniere ballerina zwart juni Ik raad dit product aan. Tectake Tectake trampoline cm met veiligheidsnet en ladder - Trampolinehij klimt er zelf op en sluit de rits voordat hij gaat springen.

Geschreven bij Game on Sport Trampoline Mega Jump Set - cm - Inclusief Veiligheidsnet Onze kleine man 3,5jr is helemaal blij met de trampoline, Kies vooral trampoline in elkaar zetten game on sport voor een goedkoper exemplaar van bijvoorbeeld de bouwmarkt Andrada 12 mei. Kwalitatief is de trampoline gewoon goed. Je moet het wel met z'n tween doen.

Game on Sport Jumpline set zwart 244 cm

Ondertussen word je door ons op de hoogte gehouden over de exacte leverdatum. Nadia65 Aalter 22 augustus Ik raad dit product aan. Verkoop door Voordeelloods. Goede kwaliteit Leuk ontwerp Eindeloos speelplezier veilig.

Prima trampoline voor in een kleine tuin. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Nadia65 Aalter 22 augustus Ik raad dit product aan.

 Ontdek ook...