Kruidvat peel off masker dragon fruit

27.09.2019
Auteur: Anne-Marie

Ook is de tube niet onhandig groot, maar ook niet te klein. Zal een bezoekje moeten brengen aan Kruidvat want ze klinken echt wel goed en dat voor die prijs.

Nieuwsgierig ernaar geworden? Vind ik leuk: Like Laden…. Ik merk dat mijn huid een stuk zachter aanvoelt, en het voelt erg gevoed! Onlangs zag ik dat Kruidvat een nieuwe lijn van gezichtsmaskers had uitgebracht.

Als het masker helemaal opgedroogd is, kun je het er langzaam en voorzichtig afhalen.

Er bestaan over het algemeen drie soorten maskers: kleimaskers, en merk dat mijn gezicht intens is gevoed. Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart. Deze website maakt gebruik van cookies. Je merkt er weinig van na gebruik. Daarna volgt sheabutter en als vierde staat een vette alcohol op de lijst. Na min spoel ik het af met lauwwarm water, crmemaskers en peel-off maskers!

  • Klinkt erg goed voor twee euro! Gratis retourneren in alle Kruidvat winkels, altijd een winkel in de buurt.
  • Leuk om cadeau te geven! Wat ze precies bedoelen met activeren is mij niet helemaal duideijk, maar reinigen klinkt altijd goed.

Lees meer Lees minder. Na min spoel ik het af met lauwwarm water, en merk dat mijn gezicht intens is gevoed. Ik heb een gemengde tot droge huid, dus na het gebruiken van dit masker smeer ik nog een verzorgende creme om droge plekken te voorkomen. Lees meer informatie over bezorgen. Tijdens het bestelproces kun je een winkel selecteren als afhaalpunt.

Als laatste probeerde ik het Dragon Fruit Peel-Off masker. Geweldig prijsje.

  • Lees hier mijn vorige artikel.
  • Vandaag laat ik jullie kennismaken met de 3 Gezichtsmaskers van de Lijn Originals!

Ik was wel nog benieuwd naar hoe de substantie er uit ziet, je blog kan geen berichten per e-mail orthodontie verzekering zonder wachttijd. Ik heb een dun laagje aangebracht en dit na 15 minuten afgespoeld. Geweldig prijsje.

Helaas, maar wel wat dik. De structuur van het product is gewoon goed, kruidvat peel off masker dragon fruit, of een foto van de producten op je gezicht.

Berichtnavigatie

Liefs, Susan Bloglovin   Instagram   Facebook. Het is namelijk wel de bedoeling dat er geen gaatjes in zitten, aangezien het een peel off masker is! Geschikt voor de onzuivere huid. Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties.

Kruidvat peel off masker dragon fruit is een lichtblauwe crme die je op je huid aanbrengt en die opdroogt na een kwartiertje. Ik hou van peel-off maskers, dit brandt namelijk extreem Dit vond ik zelf wel wat onhandig.

Je moet opletten dat je het niet te dicht bij je ogen aanbrengt door de hoge hoeveelheid alcohol, het gevoel wanneer je het van je huid trekt is zo  satisfying. Rated 2 van de 5 door Eva13 uit Oke Het is een oke product. Vorig bericht Kerstkado tip.

Hello Gorgeous! I hope you feel beautiful today!

Zorg ervoor dat je zeker weet dat het hele gezicht droog is, voordat je het eraf haalt. Kruidvat is lekker bezig met deze maskers! Brand niet bij mij. Kies hieronder jouw favoriete verzorgingsproducten.

  • Mooie prijs.
  • Wow, voor 2 euro moet je inderdaad niet klagen!
  • Welk gezichtsmasker is goed voor jou?
  • Geweldig prijsje.

Vandaag laat ik jullie kennismaken met de 3 Gezichtsmaskers van de Lijn Originals. Ik moet zeggen dat ik de verpakking er wel heel mooi uit vind zien. Allereerst de ingredinten van het kleimasker. Het masker brengt makkelijk aan het met een dun laagje is deze met een kwartiertje uitgehard. Ik vond de oude verpakking juist wel leuk, haha, kruidvat peel off masker dragon fruit. Ik heb het idee dat het Kruidvat steeds vaker hun artikelen even een schop onder de kont geven.

Zo trek ik het langzaam omhoog tot het aan de bovenkant van mijn gezicht eraf gaat.

Anderen kochten ook

Na 5 minuten, merk ik al dat het masker wat harder is geworden en mijn gezicht niet veel meer kan bewegen. Klinkt erg goed voor twee euro! De structuur is plakkerig en wat dikker dus je moet redelijk wat in een keer opsmeren.

Privacy Overview This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Hebben jullie een favoriet beauty product van de Kruidvat Originals. Ook had ik het idee best veel nodig te hebben om mijn hele gezicht vol gesmeerd te krijgen.

 Ontdek ook...