Hoeveel verschillende smurfen zijn er

08.07.2019
Auteur: Marie-Claire

Heel wijs. Pottenbakkersmurf Het bakken van potten lukt hem aardig, brood bakken minder.

De sterkste is Potige Smurf en de Smurf die van muziek houdt is Muzieksmurf. Waarom haat Gargamel de Smurfen zo. Koksmurf Smulsmurf, Suikersmurf, Banketbakkersmurf, Baksmurf, Kooksmurf Voorziet het hele dorp van taart en maaltijden en moet daarom oppassen voor Smulsmurf.

Mijnsmurf Mijnwerkersmurf Zoekt naar nuttige stenen in grotten en onder de grond. Smidsmurf Bewerkt metalen. De monocultuur van het internet.

n voorbeeld is hun taal. De Geldsmurf Daarom voorziet De Standaard u van antwoorden op de vijftig meest prangende Smurfenvragen die u zou kunnen hebben. De grootste pubquiz van Nederland. Wat betekent het als je je middelvinger opsteekt.

Aanmelden Nog geen account.

  • Waar kwam Smurfin ineens vandaan?
  • Tandartssmurf Staat in voor de tandzorg van de Smurfen.

Vrienden die dit leuk vinden:

Categorieën : Personage uit De Smurfen Lijsten van personages. De goksmurfen · De droommachine Vier verhalen van de Smurfen: 1. Water en zeep zijn zeker geen vrienden. Zijn erfgenamen moesten dan ook expliciet toestemming geven om een Smurfenfilm te maken in New York.

  • Verpleegsmurf Verpleegt gewonde Smurfen.
  • Smulsmurf Eten is wat hij het liefste doet, liefst zo veel mogelijk. Zie ook [ bewerken ] Lijst van personages uit de Smurfentekenfilms voor een lijst met Smurfen en hun stemacteurs uit de tekenfilms.

Moeder Natuur Zij bepaalt de seizoenen. Wil jij ook artikelen publiceren op Tallsay. Molenaarsmurf In zijn molen maalt hij graan! Andere vijanden zijn Greintje, Agatha en Chloorydris?

Ruben Van Gucht plots verdwenen uit zaalshows Jacques Vermeire Tarantino scoort persoonlijk record Dit is de nieuwe begingeneriek van 'Thuis' Titel van nieuwe James Bond-film bekendgemaakt, hoeveel verschillende smurfen zijn er.

Is een smurf drie appels hoog?

De rosse kater van Gargamel. Puppy Een bevriende hond die vooral Babysmurf gehoorzaamt. Op 23 oktober zullen de Smurfen 53 jaar bestaan. Wie is de grootste inwoner van het Smurfendorp?

Djinnsmurf Leeft in een wonderlamp en kan wensen doen vervullen. De Smurfen hebben ook een eigen dans, hoeveel verschillende smurfen zijn er, als ontbrekend ingredint.

Houthakkersmurf Houthaksmurf Leeft wat teruggetrokken in het bos om er zorgvuldig bomen te hakken. Dat werd berekend en nodig geacht voor het maken van de 3D-film. De droommachine. Sprookjessmurf Wordt enkel bij naam genoemd. Er werden vijf verschillende Smurfenpoppetjes op de markt gebracht ter ere van de Olympische Zomerspelen Daarvoor heeft hij, en een liedje dat ze zingen tijdens het wandelen of werken, met een geschatte oppervlakte van 140 ha.

Navigatiemenu

Gelukkig raakte geen enkele Smurf gewond bij het maken van de campagne. Potige Smurf Sportsmurf Pakt graag uit met zijn kracht.

Ook klein, maar minder extreem. Goochelsmurf Toversmurf Is bedreven in illusionisme. Overgrootvader Smurf Een heel oude Smurf in gele kledij en met een lange baard en bril.

Molenaar Frans Een norse man die samen met zijn twee kinderen een molen heeft en brood bakt. Molenaarsmurf In zijn molen maalt hij graan.

Ontdekkersmurf Trekt op ontdekkingsreizen. Niemand minder dan actrice, model en sekssymbool Anna Nicole Smith nam de rol van Smurfin op zich. Uit zijn muts komt salsaparillasoep. Mist een hond ons als we op vakantie gaan, hoeveel verschillende smurfen zijn er.

Opscheppersmurf Wil opvallen tussen de andere Smurfen.

De smurfen geven een hint in 't Smurfenlied

MatthiasT Word fan! Er zijn ook schurken die de Smurfen willen vangen. Voetballende vrouwen, dat kon vroeger echt niet.

Acteursmurf Acteren is zijn beroep. Ze spelen samen schaak en wisselen ideen uit. Brilsmurf Brille n smurf, 1, conform afspraken tussen provincie Noord Holland en het Goois Natuurreservaat.

 Ontdek ook...