Mooiste honden naam ter wereld

26.09.2019
Auteur: Tiffany

Nala Noortje Nikki. Deze mysterieuze naam vindt zijn oorsprong in het Gaelic en verwijst naar de Ierse heuvel: Hill of Tara.

Kies dan een naam die acht afwijkt van de oude naam. Floris Frodo Fay. Aanmelden Over ons. Honden met stamboom hebben vaak al een naam als je ze koopt, maar dat is de officiële naam, zeg maar de doopnaam, en uiteraard mag de roepnaam, de naam die je zelf aan je hond geeft, daarvan afwijken. Hij blijft maar doorgaan, het lijkt wel een diesel. Max Milo Misty.

Zoe Zoe of zo is een van oorsprong Griekse naam, die leven betekent. Senna Senna betekent waarheid. Publiceer vandaag nog jouw eerste artikel. Kan geschreven worden als Bo. Page Afkomstig van page!

{{NEXT_ARTICLE_TITLE}}

Laika betekent blaffer en zoals je waarschijnlijk weet zijn teefjes veel waakzamer en beschermender dan een reu. Yuki Yuna Yoda. Eden De naam van het paradijs. Ollie Oscar Ozzy. Hier kan het. Luna Luna is maan in het Spaans of in het Italiaans.

  • Maar wat maakt een goede hondennaam?
  • Emma Evi Evy. Populaire hondennamen per ras Selecteer een ras.

Stoere namen 3. Blondy Blondy was niet alleen een zangeres, haar naam verwees naar haar haarkleur: blond. De hond kan negatieve associaties hebben bij het roepen van de oude naam en dan helemaal in elkaar krimpen. Uggs Ugly Uk. Korte hondennamen teef.

{{PREVIOUS_ARTICLE_TITLE}}

Donna Dribbel Dusty. Overwinnend is de betekenis van Vicky, of ook wel veroveraar. Vicky Vinnie Viper. Beiden kijken naar de duizenden nieuwe honden die jaarlijks worden ingeschreven.

Deze typisch Franse hondennaam heeft een Afrikaanse oorsprong en betekent kostbaar of kostbaar bezit. Mensen met katten geven hun dier vaker een speciale naam die ze zelf verzonnen hebben, mooiste honden naam ter wereld. Black is Engels voor zwart en dus de geigende naam voor een zwarte hond of, voor een witte hond, suiker en een smaakje. Reacties 0. Ginger Ginger verwijst naar rood haar.

Aanbevolen voor jou

Dan zit je hier goed! Queeny Quinto Quibus. De 25 mooiste hondennamen voor een reu en voor een teefje.

Kan de naam van een hond nog veranderd worden. Honey Honey is Engels voor honing, maar ook voor liefje. Bo Boris Balou. Top leuke en grappige hondennamen. Het is ook de naam van een Amerikaanse staat.

Laten we eerlijk zijn een hond bezet een belangrijke plaats in het gezin. Karma Karma is een Sanskriet woord en betekent handeling.

Populaire hondennamen per ras

Bijou Bijou is Frans voor sierraad of juweel. Kies bij voorbaat een- of tweelettergrepige woorden. Bij het kiezen van een korte naam is het echter zeer belangrijk ervoor te zorgen dat de naam niet lijkt op een commando.

Kies bij voorbaat een- of tweelettergrepige woorden. Reacties 0. Nala Noortje Nikki.

 Ontdek ook...