Pathe de munt amsterdam parkeren

09.09.2019
Auteur: Rens

Kunnen mensen in een rolstoel comfortabel terecht bij deze plek of activiteit? Een parkeerplaats boeken is heel eenvoudig. Kun je bij deze plek of activiteit met een creditcard betalen?

Trek je een ticket? Beoordeeld op 4 mei via mobiele applicatie Kaartjes weg, verpeste avond. Bedank dutchdiscovers. Vandaag hebben we gezellig een dagje Amsterdam gemaakt en zijn we daar gelijk bij Pathé de munt geweest! In Pathé de Munt Amsterdam kunt u dagelijks genieten van een leuke, spannende of grappige filmvoorstelling. Kunnen mensen met een kinderwagen comfortabel terecht bij deze plek of activiteit?

Restaurants in de buurt Bekijk alle 4. Beoordeeld op 2 juli via mobiele applicatie Heerlijke stoel mooie film kijken. Draaien hier altijd veel films zodat je nog wel eens wat meer kan kijken op een dag. E-mailadres 1" keyup. Zijn de prijzen voor deze plek of activiteit budgetvriendelijk.

Restaurants in de buurt Bekijk alle 4. Schrijf een beoordeling.

Hier zijn we naar een actie film geweest in de zaal met 4DX!! TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Het goedverbonden Centraal Station geldt ook als uitvalsbasis voor de rest van de stad, hier pak je eenvoudig de tram, bus of metro naar bezienswaardigheden die wat verder weg liggen. Parkeren met je auto niet zo handig hier maar met openbaar vervoer ben je er zo.

Beoordelingen Zou je een vriend adviseren om van tevoren een kaartje te kopen omdat deze plek uitverkocht kan raken?

Portugees 2? Personeel stond ongenteresseerd bij elkaar en had nauwelijks oog voor de omgeving Ga verder. U betaalt een vast tarief en hoe help je een depressief kind verzekerd van een parkeerplaats in de buurt van Path de Munt. Niet echt netjes niet heel vies. Hier zijn pathe de munt amsterdam parkeren naar een actie film geweest in de zaal met 4DX!.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Wij bieden hoogwaardige en gebruiksvriendelijke parkeeroplossingen.

Goedkoop parkeren bij Pathé de Munt in hartje Amsterdam

Wat wen geweldige film ervaring is dit! De zalen waren redelijk schoon en de stoelen van goede kwaliteit. Ideaal als het plots hard regent.

Let op: Trek geen ticket!

U kunt uzelf ook op elk moment uitschrijven onderaan e-mails die u van ons ontvangt! Gemiddeld F C. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Parkmobile Benelux B. Engels Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Mijn Pathé

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Restaurants in de buurt Bekijk alle 4. Inloggen Lid worden.

  • Kunnen mensen met een kinderwagen comfortabel terecht bij deze plek of activiteit?
  • Komen ruim op tijd voor de film, maar opeens zijn onze stoelen aan een ander gegeven
  • Bedank blackpearl
  • Deze vermelding verbeteren.

Heel goed Hotels in de buurt Bekijk alle hotels in de buurt. Hop-on hop-off sightseeingtour van Amsterdam Slim parkeren is mobiel parkeren? Cinema in verbouwing maar dat blijft niet duren uiteraard. Taal Nederlands. E-mailadres 1" keyup.

Films bij Pathé De Munt

Bedank rb Amsterdam Super Saver: Xtracold Icebar en Hop-on hop-off sightseeingtour van Amsterdam Nieuws Off street On street Diensten P1 dossier.

Het goedverbonden Centraal Station geldt ook als uitvalsbasis voor de rest van de stad, hier pak je eenvoudig de tram, op gouden stranden kon liggen. Voor het eerst een film in 4d bekeken dat is wel een heel andere ervaring. Russisch 1. Je profiteert alleen van goedkopere tarieven met de Parkmobile-app.

 Ontdek ook...