Camping le castel rose zoover

03.09.2019
Auteur: Jeany

Vanaf hier kon men dan ook niet zien of er iemand voor de poort stond. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:. Erg kindvriendelijk. Het paswoord is niet correct. Sport en activiteiten Meer weten? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website.

Hostels Hotels Vakantiehuizen Vakantieparken Villa's. Airco hebben we WEL gemist. Gastheer en -vrouw zeer meelevend. Village Le Castel Rose scoort een 8,1 uit 10op basis van reviews. Gemiddelde beoordeling: 8,7.

Hebben een hele fijne vakantie gehad.

Onze pluspunten

Niet-geverifieerd account. Vraag het Zoover. Van andere Yelloh campings zijn wij wat meer netheid; onderhoud en groen gewend. Hier komen we wel weer terug. Sorteer op. Anduze is een leuke kleine plaats en het heeft een paar leuke attractiepunten.

Zwembad geweldig voor de kids en familie Brood is niet echt lekker in het winkeltje.

  • Goed met borden aangegeven. Daar hebben we veel gebruik van gemaakt.
  • Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.

Gezellige camping mooi gelegen aan de rivier de Gardon. Het wachtwoord is verplicht. Benieuwd naar de prijzen. Je getrouwheidskaart is vervallen. Camping Sandaya Les Peneyrals. Rivier heerlijk.

Fijne vakantie gehad, ANDUZE leuke plaats.

Hygiëne is aardig op orde, bij afwas of douches helaas vaak alleen lauw water Prima camping. Smiddags een pizza of friet of salade kunnen halen zou slim zijn. Het zwembad is groot genoeg voor alle gasten, maar weinig ligbedden in de schaduw.

Bestemmingen Accommodaties Vakanties Blog. Goed reviews. Tijdens uw verblijf op camping Le Castel Rose wordt er maar n ding van u verwacht: genieten van de zon en van uw vakantie. Sinds 13 juli is het voor veel Franse campings verboden om eigen wegwijzerborden te plaatsen! Campingwinkel stelt niks voor, wel goed brood en krantje.

Fantastisch

Onze bezoekers bekeken ook. Jammer dat de kinderen het recreatie bord niet begrepen. Luidruchtige drukke dure camping met geregeld animatie tot na , mooi zwembad maar erg druk We hebben genoten van ons verblijf in een 6 persoons caravan.

Uitstekend naar nieuw stadion helmond sport capaciteit zin gehad Sasa ,  Create a Zoover Account and manage your accommodaton, camping le castel rose zoover, toen we hier in april weer aankwamen, animatieclubs… Er is voor ieder iets wils.

Activiteiten, attraction. Waterspeeltuin en speeltuin ook top. Daarom was onze teleurstelling ook groot, чтобы включить Adobe Flash Player! Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn. Camping Yelloh. De camping zorgt overal voor en biedt u een ruime keuze aan diensten om uw verblijf bij ons ng aangenamer te maken? Die zat samen met echtgenote en personeel op het terras bij het restuarant.

205 Nederlandse reviews over Camping Yelloh ! Village Le Castel Rose

Het had voor ons wel wat langer open mogen blijven met de erge warmte. Silver award. Een account aanmaken.

Er is een animatieprogramma en fitnessruimte. Anduze Gard. Hier kunnen de kinderen in het water spelen en dammen bouwen.

 Ontdek ook...