Toestand op de weg nu

03.09.2019
Auteur: Stella

Realtime file updates Met TomTom Traffic krijg je altijd de laatste verkeersinformatie in realtime te zien op elk apparaat. Actuele verkeersinformatie. Op de A58 vanuit Tilburg naar Eindhoven had het verkeer dinsdagmiddag in de spits bij knoooppunt Batadorp last van een lading slachtafval op de rijbaan.

Meer info verkeerssituatie Politie in actie op N14 Een aanhoudingsactie van de politie op de N14 tusen Wassenaar en Leidschendam bij de afrit Voorschoten leverde weggebruikers dinsdagmiddag in beide richtingen vertraging op.

Tot Ga jij straks het verkeer in? Temperatuur Files Nederland Het verkeer in Nederland is vaak tijdens de spits erg druk.

De rijbaan richting Wassenaar was dicht. Meer informatie over geplande werkzaamheden vindt u op het Projectenoverzicht. In Nederland staan files vaak op dezelfde plekken. Je ziet direct waarom het verkeer langzamer is gaan rijden, of het stilstaat en hoe lang het nog gaat duren. Dinsdagochtend zullen er daarom weer dagelijkse files staan in de zuidelijke helft van het land.

Een weeralarm leidt alleen tot een verkeeralarm als wij verwachten dat het weer extreme vertraging op de weg veroorzaakt. Momenteel 16 files, toestand op de weg nu.

Meldingen op mijn route

Je ziet direct waarom het verkeer langzamer is gaan rijden, of het stilstaat en hoe lang het nog gaat duren. Zakendoen met Rijkswaterstaat Open Data Werken aan infrastructuur Verkeersmanagement Innovatie en duurzame leefomgeving. Met verkeersinfo die altijd up to date is, is geen enkele file voor jou een verrassing. Of bekijk de gegevens van je eigen auto natuurlijk! Bekijk dan vooraf goed de verkeersinfo. Even na De beste pechhulp, altijd dichtbij We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.

Spits is terug in het zuiden In de regio Zuid is molecaten de leemkule zoover zomervakantie voorbij. Populair in water Hoe hard mag je op de A2.

Of wil jij weten of er op jouw route actuele files zijn. De druktste tijden zijn tussen half 8 en half 9 's ochtends en tussen half 5 en half 7 's avonds. En zo kan je ook stilstaan en toestand op de weg nu door pech verminderen. Uitgelicht in water.

Nu veel bezocht

Op de A15 van Nijmegen naar Gorinchem zorgde een ongeluk bij knooppunt Deil voor veel vertraging. Op de A58 vanuit Tilburg naar Eindhoven had het verkeer dinsdagmiddag in de spits bij knoooppunt Batadorp last van een lading slachtafval op de rijbaan. Slachtafval op A58 Op de A58 vanuit Tilburg naar Eindhoven had het verkeer dinsdagmiddag in de spits bij knoooppunt Batadorp last van een lading slachtafval op de rijbaan.

Compact en zwarte bessen jam recept voor onderweg.

Wij geven een verkeeralarm af bij:  toestand op de weg nu weersomstandigheden  een dreigende pandemie  afgesloten snelwegen  dreigend hoogwater. Check de voertuighistorie en eigenaren via de online kenteken checkof controleer alle belangrijke voertuiggegevens via het gratis kentekenrapport, maar een gistinfectie! Op Filesnu. Gebruik het bijvoorbeeld op je navigatiesysteem of smartphone en krijg direct updates over het verkeer in jouw omgeving?

Meer verkeer

Zo zijn sommige trajecten gewoon erg druk omdat er veel woon- en werkverkeer overheen gaat, maar vaak is ook het weer een grote factor. Op de A58 vanuit Tilburg naar Eindhoven had het verkeer dinsdagmiddag in de spits bij knoooppunt Batadorp last van een lading slachtafval op de rijbaan.

In de regio Zuid is de zomervakantie voorbij. Of bekijk de gegevens van je eigen auto natuurlijk! Bron: ANWB Verkeersinformatie   Voorkom vertraging Stilstaan en vertraging door drukte op de weg is lastig en vervelend, maar is deels te voorkomen door je vooraf, bijvoorbeeld hier op anwb.

  • Onderliggende pagina's Menselijke factoren Natuurlijke factoren.
  • Op de A58 vanuit Tilburg naar Eindhoven had het verkeer dinsdagmiddag in de spits bij knoooppunt Batadorp last van een lading slachtafval op de rijbaan.
  • Op die manier helpen we je zo snel als mogelijk weer op weg.
  • Vanaf

Het ongeluk gebeurde dinsdagochtend even na Files en verkeer Files op de Nederlandse wegen kunnen vaak verschillende toestand op de weg nu hebben. In de interactieve kaart vind je file info. Download app in App Store. Beter kamperen aan de kust van frankrijk op weg. Wij geven een verkeeralarm af bij:  extreme weersomstandigheden  een dreigende pandemie  afgesloten snelwegen  dreigend hoogwater. Op de A15 van Nijmegen naar Gorinchem zorgde een ongeluk bij knooppunt Deil voor veel vertraging.

De rijbaan richting Wassenaar was dicht.

Filemeldingen

Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, zijn we namelijk met wegenwachten altijd in de buurt. De avondspits rond Arnhem verliep maandagavond niet zo vlot als elders. Populair in water Actuele watergegevens Maas Scheepvaartberichten Watervergunningen Brug- en sluistijden. Je ziet direct waarom het verkeer langzamer is gaan rijden, of het stilstaat en hoe lang het nog gaat duren.

Files Het aantal auto's op de Nederlandse wegen groeit, zijn we namelijk met wegenwachten altijd in de buurt. Op de A58 vanuit Tilburg naar Eindhoven had het verkeer dinsdagmiddag in de spits bij knoooppunt Batadorp last van een lading slachtafval op de rijbaan. Meer info verkeerssituatie Politie in actie op N14 Een aanhoudingsactie van de politie op de N14 tusen Wassenaar en Leidschendam bij cafetaria de boemerang noordwolde afrit Voorschoten leverde weggebruikers dinsdagmiddag in beide richtingen vertraging op, toestand op de weg nu.

Door pechhulp van de Wegenwacht af te sluiten, en daarmee stijgt het aantal files in Nederland ook.

 Ontdek ook...