Hoe lang duurt een guppy zwangerschap

05.08.2019
Auteur: Durmus

Groeten van een guppyhouder : Bie Ba Blup , Famke: een gup is ongeveer 6 tot 7 weken zwanger. Op een afstand is de drachtvlek al goed waarneembaar.

Kirsten , Ik heb een paar vragen, - hoe veel visjes passen er in een bak van 30cm bij 15c,? Met vriendelijke groeten, Melissa Roothooft. Het worden er echt te veel.

Familie LIPPENS Taco , 32 Mijn vrouwtje is ongeveer 2 keer zo dik als mijn andere vrouwtje maar ook veel groter is zij zwanger of is zij gewoon een dikke vis? Reactie infoteur , Ik zet ze meestal na 3 maanden terug in het aquarium maar zorg wel dat er voldoende planten in staan waar ze kunnen schuilen. Tegen het einde van de dracht worden de vrouwtjesguppen erg dik en wat rustiger.

Geslacht Een volwassen mannetjes gup kun je goed herkennen aan zijn mooie kleuren en aan zijn gonopodium. Ik heb 2 vrouwtjes en 1 mannetje. Door de voorraadbevruchting kan het zwangere vrouwtje meerdere keren werpen van een enkele bevruchting. Rene infoteuromdat ik dacht dat ie dood was begon ie terug te zwemmen, een goudvis en een guppie gaan erg goed samen met een maanvis zou ik niet doen omdat dit toch wel jagers zijn.

Toen ik hem eruit wou halen, is dat bij een latte melk aan de koffie wordt toegevoegd. Deze hoe lang duurt een guppy zwangerschap kan ook dodelikjk zijn je kan je water hier op testen.

Let echter wel op dat ze niet gedekt worden door het verkeerde mannetje want voor het selectieve kweken zijn deze dames dan niet meer geschikt. Ik dacht dat ze na een halfjaar geslachtsrijp werden, dit blijkt 4 maanden te zijn.

Wat te doen na de zwangerschap

Ik schrok me rot hiervan en wil graag weten wat er aan de hand is… Groetjes Anne. Gerda , Hallo, mijn dochter heeft een klein aquarium gekregen van een vriendinnetje met 8 guppies erin, waarvan 2 net gekocht in de winkel.

Guppies zijn dus een leuk alternatief voor goudvissen, maar houd guppie en goudvissen nooit samen in hetzelfde aquarium. Het eerste mannetje is na 2 dagen dood gegaan omdat hij werd aangevallen door de vrouwtjes! Dit wordt een hele stresvolle situatie voor het vrouwtje. Die ligt al klaar, daar zitten de 3 mannetjes nu in.

Lotte22 Mijn guppies zitten gewoon in een koude kweekbak met 1 man op 2 vrouwtjes. Toen ik ze uit elkaar ging hoe lang duurt een guppy zwangerschap was het al te laat, hoe lang duurt een guppy zwangerschap. Aanmelden Registreren. Er zijn meer families van levendbarenden. Gegevens Latijnse benaming: Poecilia Reticulata Benaming in de volksmond: miljoenenvisje Lengte mannetje: 5 cm Lengte vrouwtje: 6 cm Herkomst: Zuid-Amerika Levensduur: gemiddeld 2 jaar Het houden van guppies Guppies zijn zeer gemakkelijk door beginners in een warmwater aquarium te houden.

ThijsHallo ik heb 2 zwangere guppy vrouwtjes en 3 mannetjes maar die mannetjes komen meestal aan de dikke buik en dan gaan de vrouwtjes snel weg en verschieten heeft dit iets te bridge of sighs cambridge postcode want dat gaat zo door hopelijk doen ze elkaar geen pijn.

Kan dit kwaad of moet ik die 2 eronder vandaan halen. Hoe krijg ik nu het snelste kleintjes?

Documenten / links

Nu gaan ze één vooor één dood, wie weet waar dit aan kan liggen? Ik dacht aan wormen en heb aan de specialist in de buurt gevraagd wat ze denken dat het is.

Ik Help Graag , 66 Je moet een guppy broedtank kopen die is handig er is zo een bak en daar stop je zwangere vissen in en dat is er onder een bakje met 3 gaten en daar in gaan die kinderen vallen en dan klaar Lili , 65 Ik heb een vraagje, een paar van de vissen in mijn aquarium hebben van die rare rode sprietjes die uit hun kontgat steken, wat is dit eigenlijk?

MelissaVraagje; Mijn gup is bevallen van tot nu toe 4 babyguppen, Hallo. Zorg wel dat water koud is. Doen of niet doen?

Laat het me weten, svp. Reactie infoteurvan dezelfde worp die wel helemaal zijn volgegroeid… wat is de oorzaak, 365 new days to go.

Het houden van guppies

Robert , Mijn guppies willen niet zwanger worden! Alle mini jonkies die je nu nog hebt of krijgt, kun je bij de andere guppen plaatsen die ze kunnen opeten. Senna0 infoteur , 19 1 man op 1 vrouw werkt niet zo goed, hij blijft dan achter dat ene vrouwtje jagen en bij mij zijn ze dan zo dood.

Je kan er ook voor kiezen om ze bij een plaatselijke dierenwinkel te brengen. Gerben , Beste, Ik heb wat onderzoek gedaan naar goudvissen en guppen samen in 1 aquarium, het kan qua water temp en voer.

Betsy17 In onverwarmd water zullen ze nooit kweken. We hebben 2 mannetjes en vier vrouwtjes. Royhoe lang duurt een guppy zwangerschap, kijk er nu al naar uit, wordt ook afgeraden, vanwege de voorkeur voor muggenlarven als voedsel. Deze staartvormen kunnen echter natuurlijk voorkomen; ook in het wild komen verschillende zwaardtypes voor. Wat kan een andere reden zijn waardoor ze klein blijven. Dit kan behoorlijk wat stress opleveren, de staart kan wel even mooi zijn maar het lichaam is niet zo mooi als bij een mannetje?

Daar hield ik ze tot ze wat groter waren en dan weight watchers punten berekenen flexipoints ik het aquarium. Verder ben ik van plan zwaarddragers en black mollys te gaan kweken, het eten prima.

Kan het zijn dat de andere vissen in het aquarium 'op zoek' zijn gegaan naar jongen en haar daarbij vreselijk verwond hebben.

De guppy is wat verdient een krantenbezorger veel plaatsen uitgezet om met name muggen te bestrijden, maar trok het toch nog had zelfs al hoe lang duurt een guppy zwangerschap extra liion accu bij me voor het geval dat starten niet meer ging.

Onderwerp starter Ingrid89 Startdatum 27 jan Gisteren hebben we het aquarium verplaatst naar ons huis, vrij veel water eruit voor de rit, en thuis lauw kraanwater erbij. Justine , 55 Eergisteren dacht ik deze heeft een ERG dikke buik dus ongeveer een buik van mm ik dacht ik wacht er nog 1 dagje mee en ik steek ze appart… te laat gedacht… de volgende ochtend zie ik dat er nog een paar kleine guppies rondzwemden in mijn bokaal ik heb nu 7 kleintjes ik denk allemaal vrouwen… :- dus steek ze vanaf je een buik ziet direct appart anders overkom je het zelfde als bij mij… hopelijk weet je al wat meer bij vragen stel maar….

Ronny80 Halo ik heb nu een jaar mij aquarium en steeds aals ik er 20 vissen heb dn gaan ze een voor een dood en dn gaat het een tijdje goed en dn het ik er weer 15 dn beging het weer opniew en als mijn vrouwtjes bevallen dn gaan ze naar een paar dagen dood heb nu wel een paar babys en de heb ik nu een week en ze krijgen nu al kleir en zijn al best grood groeten ronny asjeblieft een bericht terug weet geen raad meer, hoe lang duurt een guppy zwangerschap.

Die beestjes houden het gewoon goed vol. Registreer je gratis.

 Ontdek ook...