Planten geschikt voor de badkamer

27.09.2019
Auteur: Daimen

Bekijk ons cursusaanbod. Waar ze niet van houden is fel zonlicht! Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Calathea Insignes  7. Dikbladige planten Tropische planten met dikke bladeren zijn jouw ideale badkamer-vrienden. Voor de Aloë Vera maakt het niet uit waar die staat, in de zon of in de schaduw. In de inleiding staat dat hier een selectie getoond wordt van planten die oa op een niet lichte plek kunnen staan, en jawel, nummer 1, 2 en 3 moeten op een lichte plek staan. Zonder daglicht is de kans nihil dat je plant overleefd. Geen ruimte voor een grote kamerplant?

Hij maakt niet alleen je badkamer mooier, maar maakt ook de lucht schoon. Als de bloei stagneert kun je de plant tijdelijk op een koelere en drogere plaats neerzetten. Vergelijk producten Selectie resetten.

Essentile producten in je toilettas dit najaar. Kangoeroevaren - Microsorum diversifolium Deze stoere kangoeroevaren kan wel tegen een stootje zolang je hem regelmatig water geeft.

Bekijk Video

Allereerste Porsche niet geveild door blunder met cijfers: "Het is 17 miljoen, jongens, geen 70! Wij noemen ze liever   Karel  en  Pleun! Gratis geleverd binnen 1 werkdag We scoren een 9. Varen Botanische naam: Athyrium De Varen is de ideale plant voor in de badkamer omdat hij houdt van indirect zonlicht en hoge temperaturen.

Apple 3. De plant houdt niet van direct zonlicht.

  • Het leukste van het web Vul de pot regelmatig bij met kraanwater.
  • Scindapsus Epipremnum

Dat kan. Natuurlijk zijn ook cactussen super geschikt om je te vergezellen in de badkamer. What do you think about this. Ook deze plant is zo sterk dat-ie zelfs in de badkamer overleeft. Philodendron Cobra.

Schone en frisse lucht

Koop Product. Een lange douche zorgt voor een hoge luchtvochtigheid en door dat bommetje in bad vliegen hele liters badwater door de ruimte. Wil je weten welke planten goed op een vochtige en niet zo lichte plek kunnen staan? Is plant bathing de nieuwste zentrend?

Nou maat, gebruik het als littekencrme of wat dacht je van een home-made Alo Vera scrub! Je kunt er bijvoorbeeld een gezichtsmasker van maken, met orchideen maak jij van jouw blanc-paged badkamer een tropisch schilderij waar je in kunt duiken.

Productenvergelijker 0. De varen. Greenwaters heet dit project wat deelneemt aan de Ideobain Expositie in Parijs.

Natuurlijk groen

Wij noemen ze liever   Karel  en  Pleun! Zo kan ze het nodige vocht direct uit de lucht halen! De badkamer is vaak een vrij steriele kamer die makkelijk schoon gehouden moet kunnen worden en waar dus vaak weinig gezelligheid te vinden is.

  • Wil je weten welke planten goed op een vochtige en niet zo lichte plek kunnen staan?
  • De aarde moet vochtig blijven.
  • Een fijne plant voor in de badkamer dus, die wel tegen een stootje kan.
  • Home Blog De 12 beste planten voor je badkamer.

Alo Vera De Alo Vera is een super sterke plant, die het ook heel goed doet in de badkamer. Het resultaat zijn tropische planten die weinig water nodig hebben en die genoeg hebben aan het vochtige klimaat van jouw badkamer. Meest gelezen artikelen. Heb je een badkamer waar helemaal geen daglicht komt? Misschien weet planten geschikt voor de badkamer dit al, maar planten zijn heel goed voor onze gezondheid. Miljuschka's droomboerderij. Verwarming aan.

Daarnaast zuiveren ze de vochtige lucht en zorgen ze ervoor dat bacterin geen kans krijgen.

Berichtnavigatie

De plant houdt niet van direct zonlicht. Naam vereist. Internet 4. Doe de bamboe in een hoge vaas of pot en vul het met een laagje kiezel steentjes.

Botanische naam: Spathiphyllum Het fijne aan de Lepelplant is dat hij gifstoffen uit de lucht filtert? Nina Vrije tijd? Want in de planten geschikt voor de badkamer komt over het algemeen niet heel veel licht binnen? Naast de positieve werking van planten op de zuivering van de lucht kunnen planten ook een belangrijke rol spelen voor water-zuivering.

 Ontdek ook...