Zelf kaarten maken met foto

26.09.2019
Auteur: Figo

Fotokaart met een selfie Een selfie is zo gemaakt, maar wist je dat je van je selfie ook heel makkelijk een fotokaart kan maken? Upload een foto die je hebt gemaakt of gebruik je eigen foto in één van de bestaande ontwerpen.

Dan kun je beter voor een grote fotokaart kiezen. Bij albelli zien we je graag terugkomen om zelf je kaarten te maken. Kleine kaartjes met foto hebben het in zich om de ontvanger te vertederen. Mooie en luxe fotokaarten Met luxe fotokaarten kun jij echt indruk maken. Kies bijvoorbeeld voor kleine fotokaartjes om zomaar te versturen.

Dan kun je de kaart altijd opslaan en verder bewerken vanaf een ander apparaat. Fotokaart 1 foto 2 foto's of meer. Prachtige trouwkaarten? Home Fotokaarten maken Filter. Een fotokaart zegt meer dan duizend woorden!

  • Of het nu om een uitnodiging , een beterschapswens of een verjaardagskaart gaat.
  • De kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en komen in setjes van

Kies eerst een fotokaart uit onze uitgebreide collectie die voldoet aan jouw persoonlijke wensen en smaak. Voorjaar Verras al je vrienden en familie met een vrolijke, kakelbonte voorjaarsgroet. Jij bent de baas! TIP: Heb je een account bij Kaartje2go? Geen probleem: vul het adres van de ontvangers in, betaal de kaarten en wij doen ze gauw voor je op de bus. Rated 8. Fotokaart maken met je mobiel Op je mobiele telefoon maak je heel eenvoudig een persoonlijke fotokaart.

  • Daarom drukken wij ze op het beste papier, hebben we een opmaakprogramma waarmee iedereen overweg kan, en kun je al je vragen persoonlijk stellen via telefoon, e-mail, chat, Twitter en Facebook.
  • Heb je een fotokaart gevonden?

De kaarten worden in een pakket op je eigen thuisadres geleverd? Kleine kaartjes met foto bestel je bij albelli bijvoorbeeld in het handzame formaat 10 x 10 cm. Kaarten maken Persoonlijke fotokaarten voor elke gelegenheid. Hier kan je ansichtkaarten per stuk bestellen, zelf kaarten maken met foto, bij die je ook de achterkant zelf kunt ontwerpen en van een tekst en het gewenste adres kunt voorzien. Lees meer Fotokaarten Je verstuurt graag kaarten met de feestdagen, tijdens je vakantie of gewoon om familie, siempre tiene a Win para cubrirle las espaldas y llegar hasta donde el no puedequiere, meer dan een jaar oud worden is dat uniek.

Zelf kaarten maken met foto dan voor hem een fotokaart met een collage van mooie romantische plaatjes.

Of kies een kaart uit de galerij en gebruik jouw eigen foto

Kies bijvoorbeeld voor kleine fotokaartjes om zomaar te versturen. Voor wie Vrouw Man Meisje Jongen. Dankzij jullie gewonnen.

Maak een keuze uit honderden cliparts! Weet je al precies wat je wil. Een kaart maken met foto kun je echter ook helemaal op jouw eigen manier doen. Zo kun je zelf het complete ontwerp verzorgen. Privacybeleid Cookiebeleid Algemene Voorwaarden Contact.

Waar je ook een kaart voor zoekt, we hebben altijd iets passends. Fotokaart maken bij Kaartenhuis Op onze website vind je verschillende fotokaarten met standaardontwerpen waar je simpel een snel een foto in plaatst. Wil je bijvoorbeeld je kerstkaart opleuken of een persoonlijk geboortekaartje maken, dan doet het plaatsen van een foto in het ontwerp het altijd goed.

Een fotokaart is altijd leuk om te versturen en te krijgen, zelf kaarten maken met foto. Mooie fotokaarten doen het altijd goed en zeker als ze een luxe accent hebben. Enveloppen voor wenskaarten. Het fotopapier glanzend is voor de volgende wenskaarten in de Pixum Fotowereld software verkrijgbaar:.

Voeg fotokaders toe. Doordat de fotokaarten in een setje van 10 geleverd worden, kun je meteen verschillende mensen met jouw unieke ontwerp verrassen. Zelf kaarten ontwerpen Bijna net zo leuk als kaarten ontvangen is kaarten ontwerpen!

Fotokaart maken met jouw eigen foto’s

Kies jouw moment Fotokaarten maken bij albelli: creëer persoonlijke kaarten Zelf fotokaarten maken klinkt misschien ingewikkelder dan het is.

Zorg dat jullie er allemaal tip top in orde uitzien en de fotokaart wordt er sowieso een om in te lijsten. Beschikbare kaartenformaten.

Jouw kaart vertelt jouw verhaal. Kies jouw moment Van je trouwkaarten tot een kerstgroet, wij hebben het. Kies een kaart die bij jou past en ga aan de slag.

 Ontdek ook...