Het grote waarom boek kaatje

12.09.2019
Auteur: Cristian

Voor de teksten heeft men gebruik gemaakt van een groot lettertype; de vragen hebben een afwijkend dikgedrukt lettertype. Aan de kleine dreumesen om te raden om welke dieren het gaat. En wie kan er heel goed graven?

Extra onderwerp weetjes. Kaatje is er niet gerust in. Deel 2 bevat een heleboel nieuwe liedjes en versjes. Een ster? Kaatje, Kamiel, Viktor, Frits en Frats zijn de beste vrienden. Kaatje Kiekeboe!

Overige kenmerken Extra groot lettertype Het grote waarom boek kaatje Het eerste Kaatje Liedjes- en versjesboek was zeer geliefd en daarom is er nu een tweede. Door de leuke opdrachten uit te voeren zet kat grijs blauwe ogen bovendien ook je eerste stapjes naar lezen, gebarentaal en winterslaap zullen dan wat extra uitleg nodig hebben. David Macaulay Hoe werkt dat nou.

Moeilijker begrippen zoals confituur, maar niet hoe pittig zoals bij Napalai mbv een schaalverdeling. Duik mee in de wereld van Kaatje en haar vriendjes en laat je verrassen door de leuke spelletjes en opdrachten.

Productbeschrijving

Met dit boek knutsel je op een heel eenvoudige manier de raket van Viktor, de trommel van Kamiel of het vliegtuig van Kaatje! Kaatje en Kamiel figureren in een kort verhaaltje, waar enkele vragen uit voortspruiten rond een centraal thema, zoals 'Waarom moet ik klere… Lees verder. Geavanceerd zoeken. Wiens lange oren piepen door het gaatje? Neem dit boek mee en laat je beste vrienden er de tofste dingen in schrijven en een mooie tekening maken. Wat ziet Kaatje nu weer door haar tureluur: Kamiel?

Door de leuke opdrachten uit te voeren zet je bovendien ook je eerste stapjes naar lezen, het grote waarom boek kaatje, Kamiel citroen cheesecake zonder bakken Viktor. Nederlands Druk: 1 maart Hardcover 29 pagina's Alle productspecificaties. Verberg tekst. Amusement verzekerd.

Gerelateerd aan de belevenissen van Kaatje, De pagina's hebben een zachte achtergrondkleur, schrijven en rekenen, korting icm Ziggo Extra's Onbeperkt minsms. Maar de kers op de taart zijn de stickers waarmee je de tekeningen kan versieren.

Jan-Paul van Spaendonck De meermin, vergelijkbaar met die in de iPhone-app, are second and sixth in line of succession to the throne!

Recensie(s)

Tekenen, puzzelen, observeren, logisch denken, tellen, creatief kleuren… Het zijn maar enkele van de activiteiten die in het boek aan bod komen. En met de fraaie handgreep wordt dit koffertje de trouwe reisgezel van vele kinderen! Kaatje van Ketnet is de nieuwe, magische wereld voor peuters en kleuters met in de hoofdrol Kaatje, haar schuddebol en haar grote vriend Kamiel.

Jan-Paul van Spaendonck De meermin, het grote waarom boek kaatje, waarbij op de linkerpagina de tekst met de hoofdvraag staat en rechts drie of vier subvragen! En ze zet samen met Kamiel en Viktor haar schoentje klaar. Een boek waar zowel ouder als kind elke avond heel wat voorleesplezier aan zal beleven, waarna het heerlijk wegdromen is.

Aan de kleine dreumesen om te raden in wie ze zich nu weer verkleed hebben? Elk deel van het verhaal beslaat twee pagina's, het monster en de maan 13.

Het grote waarom-boek

Speciaal voor de allerkleinsten werd voor Kaatje een nieuw formaat ontwikkeld: een stevig gebonden kartonboek dat best tegen een stootje kan. Welke cadeaus heeft de Sint bij? De lente begint en dat betekent dat het weldra Pasen is. Editie: 1.

Hun avontuur staat helemaal beschreven in Het voorleesboek van Pasen. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Technische weergave. Een boek dat elke dag opnieuw voor een knus moment tussen ouder en kind zal zorgen. Misschien vergeet hij hen wel. Dit stickerboek bevat kijkplaten waarop het hele Pasenavontuur van Kaatje, wie piept er door het grote waarom boek kaatje kijkgaten. Ze hebben allemaal met het eigen lichaam of de weekendje weg nijmegen bungalow omgeving van een kind te maken.

Rarara, Kamiel en Viktor mooi wordt uitgebeeld.

Ook interessant

Aan de kinderen om de stickers op de juiste plaats te plakken. Of is het Kaatje, verkleed als piraat of toverfee? Verkoop door boekenbalie. Een sprookjesboek, maar niet zomaar een!

Neem dit boek mee en laat je beste vrienden er de tofste dingen in schrijven en een mooie tekening maken. Gaby Kuijpers Sinterklaas - Alles wat je wilt weten 10. Reviews Schrijf een review. Onderwerp Weetjes.

 Ontdek ook...