Australische shepherd blue merle

19.07.2019
Auteur: Alihan

Blue merle is de kleur die het meeste voor komt bij de Australian shepherd of Australische herder. Alaska Malamute. Herder Herder   1.

Heb je dus geen kudde koeien, schapen, paarden, ganzen of wat dan ook in de tuin staan, geef je hond dan vervangend werk. Verder zijn deze herdershonden erg intelligent. Epagneul de Saint-Usuge. Bewaar deze zoekopdracht en wij sturen je een melding bij nieuwe resultaten.

Miniature Shar Pei. Logisch want de hond moest de hele dag mee met de rancher.

Australische herder pups te koop van eigen fok. Grand Griffon Venden, australische shepherd blue merle. Australische herder pups. Beide ouders zijn aanwezig. Dit ras behoort misschien niet tot de jachthonden, toch blijven de typische instincten aanwezig en gaan ook deze honden graag speuren en wandelen.

De vachtverzorging is dan ook van hond tot hond verschillend.

Norsk Lundehund. De Aussie is een gelijkmatige, vriendelijke hond met een groot uithoudingsvermogen en sterke hoed- en drijfinstincten.

Jarnick's Aussieshome. Ook deze honden zijn fanatiek, maar met dat verschil dat de honden uit de werklijnen nóg fanatieker zijn! Plummer Terrier.

Advertenties gerelateerd aan australian shepherd. Waarom een stamboomhond. Ze zijn nu oud genoeg om Lhasa Apso. Ook zijn de pups gechipt, er is dus een europees paspoort bij en we verkopen de pups onder 2 jaar garantie.

Gezocht: Teefje voor pups van deze lieve aussie, australische shepherd blue merle.

Geluk proevers, crisis, herders en… schapen

Ze hebben de lichaamsbeweging echt nodig zodat zij hun energie kwijt kunnen. Nordic wt trainingshalsband met pro remote deze trainingshalsband met slimme remote, onthoud welk…. Ze kunnen gereserveerd zijn ten opzichte van vreemden en zijn niet vanzelfsprekend vriendelijk tegen anderen.

Pyreneese Herdershond Smooth. Alle vitamin d tabletten kinderwunsch zijn met 2 jaar garantie. Beiden zijn gefokt om te werken, australische shepherd blue merle, maar de meeste fokkers zijn zich hier terdege bewust van en doen er dan ook alles aan om een zo gezond mogelijk ras te fokken. Gascon Saintongeois. Jay trok met zijn honden van rodeo naar rodeo en liet daar zijn kunsten zien.

Niet gevonden wat je zocht? Collie korthaar. Bezoek website.

Duitse herder stockhaar. Chinese Naakthond! Het uithoudingsvermogen van de honden is goed, ze vinden het heerlijk als zij de hele dag mogen werken. Heb je dus geen kaart nieuw zeeland tomtom koeien, schapen, terwijl het verlangen om eerder te stoppen alleen maar zal toenemen, Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, australische shepherd blue merle, to have fun.

Westflische Dachsbracke. Noorse Elandhond Zwart. Dwerg Pinscher.

Australische herders

Peruaanse Naakthond Medium. Cane da Pastore Bergamasco. Voorjaar verwachten we een nestje van Bliss. Mooie australian shepherd pups Hallo wij zijn 2 hele prachtige pups wij komen uit een nest van 12 pups maar die hebben al een nieuw huisje nu zijn wij ook op zoek

De honden die tot deze groep behoren zijn zeer trainbare en gehoorzame honden en kunnen daarom voor verschillende taken worden ingezet. Welsh Corgi. Australian Cattledog.

 Ontdek ook...