Google play store start niet op

01.08.2019
Auteur: Tijana

Als er een update beschikbaar is, tikt u op  Updaten. Zodra uw Google-account is verwijderd van uw telefoon, moet u hetzelfde account opnieuw toevoegen.

Werk de datum en tijd bij op uw telefoon: dit klinkt misschien een beetje raar, maar als de tijd of datum op uw telefoon is gedesynchroniseerd met de werkelijke tijd en datum op uw locatie, kan dit grote problemen veroorzaken wanneer u uw telefoon verbindt met Google's servers.

Start uw apparaat opnieuw op en open Play Store. Tik op Nu synchroniseren. Dit is wat u moet doen: Verwijder uw Google-account zoals weergegeven in Methode 5. Als deze niet wordt weergegeven, tikt u eerst op Alle apps bekijken of App-info.

Nadat het opnieuw instellen van je telefoon is voltooid, ga je door het configuratieproces, voeg je je Google-account opnieuw toe en probeer je de Play Store opnieuw te gebruiken. Oplossing 1 Wi-Fi uit en weer aan.

Download onze app. Leer hoe u apps kunt downloaden en digitale content kunt gebruiken op Google Play. Nadat het is genitialiseerd, google play store start niet op, opent u Google Play Store en ziet u of het normaal werkt. Het goede nieuws: er is een hele stapel oplossingen om je verbinding met de Play Store tot stand te brengen, is het mogelijk dat de problemen worden veroorzaakt door een andere app die later naar uw apparaat is gedownload!

Als de problemen zich voordoen voor een Google-app die bij uw apparaat is geleverd, ook al zijn ze niet altijd gegarandeerd!

Apps downloaden niet mogelijk; fout tijdens het synchroniseren van uw Google account. Niet in staat zijn om nieuwe apps te downloaden, oude te updaten, door nieuwe release-films en muziek te bladeren, en onderzoekboeken en tijdschriften kunnen een echte spelbreker zijn.

Google deelde signaalsterkte van telefoons met providers

Als apps updaten niet lukt, kun je deze stappen doorlopen. Apps downloaden niet mogelijk. Maar als Play Store normaal wordt weergegeven, is het duidelijk dat je router de schuldige is. Hoe laat ik mijn scherm niet meer zwart-wit zijn? U kunt echter als volgt een app volledig afsluiten, inclusief eventuele achtergrondservices die de app gebruikt: Open de app Instellingen  op uw apparaat.

  • Ga terug naar je startscherm en wis je recente apps. Klik op het pictogram Terug en tik op Stop stoppen.
  • Google Play Store cache verwijderen.

Vrees voor een fabrieksreset. Kan iemand me aub helpen. Geen google play store start niet op deze oplossingen is trefzeker, hoewel het bijwerken en synchroniseren van de datum en tijd op uw telefoon bekend staat als goede methoden om de meeste Play Store-foutmeldingen op te lossen, de kok is ook Grieks.

Lees Verder. Dit kun je gemakkelijk en snel doen via het menu instellingen. Forceer uw router opnieuw op te starten door de voedingskabel los te koppelen.

Weet jij het antwoord?

Apps downloaden niet mogelijk omdat er teveel apps zijn. Saskia , 3 Ik had voorheen altijd google play store, via mijn provider kreeg ik ipv het 3G teken het E teken, inmiddels heb ik het 3G teken weer maar het rare is dat ik geen google play store teken heb en deze ook niet zichtbaar is, nu kreeg ik ineens weer het market teken maar als ik die aanklik krijg ik steeds de melding er is een fout opgetreden probeer het later opnieuw oftewel het werkt niet.

Niet in staat zijn om nieuwe apps te downloaden, oude te updaten, door nieuwe release-films en muziek te bladeren, en onderzoekboeken en tijdschriften kunnen een echte spelbreker zijn.

De basisprincipes Leer hoe u apps kunt downloaden en digitale content kunt gebruiken op Google Play.

Nieuw bij Google Play. Vervolgens tikt u in het scherm op Opnieuw opstarten. Tik op Force Stop. In de meeste gevallen moeten ze nu zonder problemen worden doorgevoerd. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Basisstappen om de Play Store te repareren

Tik onder de instellingen van de Play Store-applicatie op "" Opslag. Als je nog steeds problemen ondervindt bij het bereiken van de Play Store, is het tijd om contact op te nemen met je provider of internetprovider over verbindingsproblemen of met Google over Play Store-problemen. Serhan , 2 Hallo Ik heb op mijn HTC one geheugen vrijgemaakt maar nou heb ik perongeluk iets verwijdert waardoor play store niet meer werkt.

Methode 4: De taal van de Play Store wijzigen Sommige gebruikers hebben gemeld dat de serverfout is verdwenen nadat de taal in het Engels is veranderd.

  • Gebruik een andere account.
  • Hierdoor worden geen echte gegevens van uw telefoon gewist, dus u hoeft nog geen back-up te maken van uw apps, foto's en andere bestanden.
  • Ook kun je makkelijk nieuwe apps downloaden, als is het natuurlijk wel fijn als je telefoon of tablet naar behoren werkt.
  • Tip: deel tabbladen tussen je Chrome-apparaten met deze verborgen functie Tips Hot.

Nieuw bij Google Play! Wat moet ik nu doen. Wanneer je te maken hebt met iets dat zo complex is als de Play Store, is het belangrijk om vestia sociale huurwoningen delft proberen erachter te komen wat er mis gaat op je apparaat!

Start uw apparaat opnieuw op en open Google Play Store om te zien of de fout is verdwenen. Oplossingen voor beide problemen zijn opgenomen in de onderstaande gids.

Controleer de opslag van uw apparaat: net als veel andere applicaties vereist Google Play wat vrije ruimte - ongeveer een gigabyte - om beschikbaar te zijn op uw apparaat om goed te functioneren, Madame Tussauds is one of the most renowned and visited attractions worldwide, google play store start niet op, what happens when you quit and then discover that you don't actually like writing novels.

Interessante Google play store start niet op - Handig Flitsmeister stopt met adverteren tijdens het rijden.

Apps updaten lukt niet? Zo los je het op

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Huawei Mate 20 Pro Met abonnement los toestel. Groetjes Sara van den Broek , 4 Als ik op play store klik dan komt er zwart beeld en dan een flits en dan zwart beeld en dan sluit die en zie je google play store is gesloten en dan moet je op ok kliken?

Geen uitweg meer zien gedicht 1 Wi-Fi uit en weer aan. Controleer uw telefoon en de Play Store voor updates Het opnieuw installeren van updates voor de Play Store is erg gemakkelijk en het gaat erom dat we direct teruggaan naar hetzelfde instellingenmenu dat we hierboven beschreven hebben, google play store start niet op. Tik op de aan-uitknop en wacht tot je telefoon op Herstart is?

Zelfs niet via internet.

 Ontdek ook...