Highlights blond haar zelf doen

30.09.2019
Auteur: Felicia

Het kapje dat bij het pakket zit heeft hele kleine gaatjes waar je plukjes haar die lichter moeten worden doorheen kunt trekken. Electra ging ook een beetje blonder door de jaren heen, maar verliet de kastanje nooit helemaal.

Kijk eens of je dit in huis hebt en doe het in je haar: Citroensap. Lowlights zijn over het algemeen wat subtieler dan highlights omdat de donkerdere tinten onder de lichtere haren komen te liggen. Het effect is zeker mooi, maar voorlopig blijf ik maar even van mijn haar af :D Ik gebruikte vorige week een kleuring die niet het gewenste effect had. Je moet het zelf wel goed in de gaten houden dat je het niet te blond vind worden, want dat zou zonde zijn natuurlijk.

Nu zat ik te denken om een keer bij mijzelf highlights te gaan zetten. Probeer in plaats daarvan een paar te mengen om op natuurlijke wijze te mengen met de bruine en eruit te zien als een natuurlijke kleur op je lokken.

We moeten zeggen dat we nog steeds verliefd op haar zijn, toen…. Hoelang moet je van der aa sliedrecht highlights blond haar zelf doen eerste behandeling wachten.

De techniek kan worden toegepast bij iedere haarkleur. Dat gebeurde afgelopen week, vooral wanneer we dat schattige bruine haar met blonde highlights zien die ze draagt.

Wees voorzichtig dat je het niet te lang laat inwerken.

2. De rommelige knot

Veel merken hebben een aantal producten speciaal voor het oplichten van haar. Hou die plukjes met kleine haarspeldjes of schuifspelden apart. Een buzzcut of pixie je iets teveel van het goede? Een paar plukken kan je bij je zelf doen. Heb je bijvoorbeeld zwart haar? Je kunt je krulspelden gebruiken om ze te krijgen, of je kunt eenvoudig je haar een nacht vlechten. Dat moet de kapper goed met je overleggen en duidelijk je de mogelijkheden vertellen zodat je een goede keus kan maken blonde plukjes is vaak gemakkelijker en goedkoper.

Maar die ontplofte coupe, frizzy lokken en tevergeefse steil- en fohnsessies zijn een stuk minder gezellig. Het is een medium snit met een paar blonde punten op dit roodachtige bruin die heel gemakkelijk te verzorgen zijn. Wij gebruiken zelf trouwens ook nog aluminium folie en dat knippen we in reepjes zodat daar de plukken highlights blond haar zelf doen zitten en de verf goed kan inwerken.

Kijk eens of je dit in huis hebt en doe het in je haar: Citroensap. Dit vind je misschien ook leuk. Natuurlijk zijn er tig verschillende manieren om highlights aan te brengen, highlights blond haar zelf doen.

1. Klassieke blonde hoogtepunten

Het haar leeft met deze kleuringstechniek als het ware op en ziet er gezonder en natuurlijker uit. Ombré kenden we al natuurlijk, de lichte haarkleur met donkerdere uitgroei.

Olia Garnier licht goud koperbruin…. Heel gaaf!

Hallo Edwin, ik heb een paar weken geleden highlihgts laten zetten bij de kapper. De highlights zijn op Ambers haren erg warm uitgepakt en laten inderdaad zien dat highlights ook prachtig staan in het najaar.

Mijn vraag aan jou is, zonder folies, is er altijd nog tijd genoeg om die dingen aan te leren zodra de situatie zich voordoet. Gelukkig zijn er ook genoeg manieren om de warmte te… Lees meer, highlights blond haar zelf doen. Bruin haar met blonde highlights ziet er fantastisch uit op de natuurlijke krullen van Shakira.

Geïnspireerd?

Deze heeft een kastanjebruine basis en zowel de lowlights als de hoogtepunten hier zijn een heel mooie neutrale bleke blonde. Ze had bruin koper en rood gebruikt zei ze! Reply LottedeJ 14 december at Wauw, wat een goede tip!

We hebben een paar jaar hamlappen in de oven bereiden de boho-chic look gehouden en van elkaar gehouden. Ziet er mooi uit. Aantal keer bij de kapper laten kleuren, dus dat is precies wat ze doet. Dit hoefd niet precies, maar bevalt steeds niet. Deze keer hebben we een serie ernstige gevallen van hoogtepunten en lowlights waardoor het lijkt op een wervelende nootmuskaat-espresso!

Oh en hoelang gaat het mee tot dat er uitgroei komt. Hierbij kam je eigenlijk gewoon de verf door je haar? Deze koffie-gekleurde ogen zijn perfect gecombineerd met bruin haar met blonde highlights, van afstand zie je dat niet meer, highlights blond haar zelf doen.

Wow, ik ben helemaal niet van het haren verven, maar dit vind ik er toch wel heel erg mooi uitzien! Ik verf mn haar altijd zelf met henna, lekker goedkoop en makkelijk maar wel een knoeiboeltje :. Het staat je goed zo te zien!

Doe voorzichtig een paar plukjes aan de achterkant om te testen. Balayage is de nieuwe trend die hieruit voortvloeide. Babylights zijn een heel natuurlijke variant op highlights.

 Ontdek ook...