Oude ambachten en speelgoedmuseum korting

29.09.2019
Auteur: Anky

Erdee Service De afdeling waar u terecht kunt voor alle informatie over abonneren en adverteren. Ze zijn er in alle soorten en maten, sommige ook uitgedost als bijvoorbeeld postbode of dokter!

Heeft u al een online account? NL Tickets verdien je automatisch kortingspunten, die extra korting geven op je volgende bestelling.

Erdee Trefpunt De beste plek voor aankondiging van uw evenement of werving van personeel. Beschikbaarheid Rolstoeltoegankelijkheid Vervoer en parkeren.

Oude ambachten In het ambachtenmuseum zijn veel oude winkeltjes en werkplaatsen ingericht. Vul dan uw e-mailadres en wachtwoord in.

Het museum bestaat uit drie gedeelten: het speelgoedmuseum, het ambachtenmuseum en een buitenmuseum. Meld je nu aan voor de gratis Uitmetkorting. Al het speelgoed is nog in perfecte staat? En tegelijkertijd zullen de jongere generatie hun ogen uitkijken tussen al het antieke speelgoed, oude ambachten en speelgoedmuseum korting. Leuk n leerzaam!

  • Rolstoelen en rollators zijn gratis te leen in het museum. Beschikbaarheid Rolstoeltoegankelijkheid Vervoer en parkeren.
  • Naar Buiten Naar Buiten is dé buitenbeurs voor het hele gezin! Poppen van porselein, oude treintjes en de voorgangers van LEGO, houten blokken, kaatsenballen, hoepels, kinderserviesjes, blikken speelgoed en prachtige poppenhuizen: je ziet het er allemaal.

Oude Ambachten en Speelgoed Museum – De mogelijkheden

NL Tickets · service dagjewegtickets. Beren Al eeuwenlang knuffelen kinderen met teddyberen en andere knuffeldieren. Kinderen kunnen een speurtocht door het verleden maken, samen met hun ouders of grootouders. Dat weten ze ook in het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum, want hier vind je een aantal van die prachtige spoorbanen. Bekijk op deze pagina geldige kortingsacties waarmee je flink kan besparen op je entreetickets.

Het museum ligt vlakbij de A1 en is dus gemakkelijk bereikbaar. Alles klopt: van het decor tot de werktuigen.

  • Zo zie je bijvoorbeeld hoe verf gemaakt wordt en hoe een kapper vroeger aan de slag ging.
  • Daarnaast krijg je in het buitenmuseum een indruk van het boerenleven uit de regio; daar pronken oude landbouwwerktuigen en machines.

Die hadden ze toen namelijk nog niet. En het is altijd weer spannend hoeveel vragen er goed beantwoord zijn In het ambachtenmuseum staat bijna niets achter glas, zodat je goed kunt zien hoe de oude gebruiksvoorwerpen gebruikt werden. En keer per anderhalf jaar wordt deze beurs georganiseerd in Ahoy Rotterdam. Hier ben je niet alleen google als standaard zoekmachine mac het goede adres voor een lekkere kop koffie met iets lekkers, oude ambachten en speelgoedmuseum korting, maar ook voor een ouderwets oude ambachten en speelgoedmuseum korting lunch.

Maar ook wanneer jij altijd al eens hebt willen zien waar je ouders of grootouders mee hebben gespeeld krijg je in dit museum een goed beeld van wat er vroeger allemaal was.

Speelgoed van vroeger

Al het speelgoed is nog in perfecte staat. Hoe werkt het Voor ieder gekocht ticket krijg je, afhankelijk van de prijs, kortingspunten. Buitenmuseum In het buitengedeelte van het museum staan grote machines opgesteld, die vroeger getrokken werden door paarden en gebruikt werden om het land te bewerken.

Erdee Trefpunt Oude ambachten en speelgoedmuseum korting beste plek voor aankondiging van uw evenement of werving van personeel. Bezoekersinformatie Geopend op:. Adres: Rijksweg 87, tel, geen drempels en genoeg invalidentoiletten. Volwassenen mogen het zelfs zelf proberen, om het zo aan de jongere bezoekers te love n joy leeuwarden zien.

Er zijn brede paden, royale porties en dat alles voor een scherpe prijs (rond de 30 gulden voor een hoofdgerecht).

Oude Ambachten & Speelgoed Museum: ouderwets gezellig!

Die hadden ze toen namelijk nog niet! Dit museum is volledig gewijd aan oude ambachten, zoals deze gedaan werden in een tijd voordat er electriciteit en machines waren. Volwassenen mogen het zelfs zelf proberen, om het zo aan de jongere bezoekers te laten zien. Op een aantal dagen in het jaar is de poppen- en berendokter aanwezig in het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum, die jouw pop of beer zo weer oplapt!

Eén keer per anderhalf jaar wordt deze beurs georganiseerd in Ahoy Rotterdam.

Zo blijft er geld over om je bezoek in stijl af te sluiten met koffie en iets lekkers in het ambachten museumcaf! NL Tickets voor een vraag over een onderwerp als:. En tegelijkertijd zullen de jongere generatie hun ogen uitkijken tussen al het antieke speelgoed. Puntuit De verhuurde woning te koop groningen van Erdee Media Groep, die gaat over het nieuws en oude ambachten en speelgoedmuseum korting wat jongeren bezighoudt.

Dat zie je in demonstraties terug. Leuk: kinderen kunnen op bepaalde dagen hun pop of beer meenemen naar het spreekuur van de Poppen- en Berendokter in het museum. Beleef een tijd zonder elektriciteit, toen de meeste mensen al hun werk met de hand moesten doen. Extra korting op iedere aankoop Met iedere aankoop op DagjeWeg, oude ambachten en speelgoedmuseum korting.

Hier ben je niet alleen aan het goede adres voor een lekkere kop koffie met iets lekkers, maar ook voor een ouderwets lekkere lunch. Wanneer ontvang ik mijn tickets.

Recensie voor museum Oude Ambachten en Speelgoedmuseum

Openingsdagen en tijden Annuleren. En het is altijd weer spannend hoeveel vragen er goed beantwoord zijn Daarnaast krijg je in het buitenmuseum een indruk van het boerenleven uit de regio; daar pronken oude landbouwwerktuigen en machines. Met iedere aankoop op DagjeWeg.

Erdee Trefpunt De beste plek voor aankondiging van uw evenement of werving van personeel. In het speelgoedmuseum is een grote collectie beren uit vroeger tijden te vinden, oude ambachten en speelgoedmuseum korting. Je sluit je bezoek aan het sfeervolle museum in stijl af met een hapje en een drankje in het gezellige museumcaf.

 Ontdek ook...