Sizzix big shot plus embossing mat

29.09.2019
Auteur: Marlise

Uw winkelwagen is leeg. Eyelet tool. Sizzix Sizzix Magnetisch Platform.

Deze Magnetic Platform is bedoeld om te gebruiken met dunne snijmallen zoals bijvoorbeeld Thinlits en Framelits. Kaarten en enveloppen. De Big Shot is een compacte machine voor het stansen en embossen van figuren. Speciale lange platen voor o. De vernieuwde Big Shot Plus machine van Sizzix is de perfecte starter kit om te stansen en embossen op A4 formaat.

Papiprint karton.

Mask Stencil. Smart papier. Large Dies. Creative Imagin. Sew Ribbon. Per set.

Crafters Worksh..
  • Bedrijfsgegevens Veel gestelde vragen Wie zijn wij? Een praktisch en overzichtelijke opberg mogelijkheid voor alle Big Shot benodigdheden.
  • Tim Holtz. Zig Clean Color Real Brush.

Informatie

Sew Ribbon. Wij maken gebruik van cookies om uw bezoek aan onze website makkelijker te maken. Verkoop door Start to Create. Colorbox Chalk Queue. Big Shot Plus Platform.

De Big Shot Machine van Sizzix, is de perfecte starter kit om te stansen en embossen? Big Shot Plus Platform. Karton en papier. Anderen zochten ook: embossing Anderen zochten ook: stansen Anderen zochten ook: embossing mallen Alles in Ponsen Anderen zochten ook: stans en embossing sjabloon Alles van bol. All Night Media.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Als de platen versleten zijn, is het tijd…. Smart cardstock. Per set.

De robuuste Sizzix Extended Multipurpose Platform met uitklapbare tabbladen is speciaal ontworpen om te gebruiken in zowel de Big Shot als Vagabond machine. Creative Vision. Eindelijk iets waar mijn stem Derwent per set.

Folie Aanbrengen. Crea Motion?

Bedrijfsgegevens

Karton en papier. Sofft Tools. Embossing Folders with Stamp. Meld u eerst aan Aanmelden.

  • Technique Tuesd..
  • Deja Views.
  • De Big Shot Plus Machine is de perfecte machine om te stansen en embossen.
  • Original kaarten.

Creative Imagin. Het apparaat is ruimtebesparend en gemakkelijk mee te nemen. Ella And Viv Pa. De introductie startset biedt buiten de machine, een… Meer? Magnetisch Platform van Sizzix… Meer? Sizzix Sizzix Big Shot plus A4. Aanbiedingen Tijdelijk. We R Memory Keepers.

25% Korting op alle Sizzix mallen

De doorvoermaat is 6 inch 15,2 cm. Papermania Petals. Gebruik deze accessoires in combinatie met een Sizzix Big Shot. Magnetisch Platform van Sizzix, dunne stansmallen zullen niet meer verschuiven tijdens het stansen.

Prima Fancies. De doorvoermaat is exact hetzelfde als die van de Provo Craft Cuttlebug. Sizzix Accessory - Impression Pad ongeveer 22,54x14,92x0,32cm. Stempel Ondergronden.

 Ontdek ook...