Dille en kamille maastricht workshop

21.09.2019
Auteur: Ümmü

In de workshop leer je op welke plekken in je huis jouw planten het gelukkigste worden en hoe je ze het beste kunt verzorgen. Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam.

Tijdens deze workshops ga je actief aan de slag gaan met het stekken van kamerplanten en leer je verschillende methodes die je makkelijk thuis kunt toepassen. May 27, Ik ben opgegroeid in een urban jungle avant la lettre en heb ondanks mijn vele verhuizingen een enorme plantencollectie opgebouwd. Laat mij je de liefde voor planten overbrengen en leer gelijk de basics van plantenverzorging. May 9, In de workshop leer je op welke plekken in je huis jouw planten het gelukkigste worden en hoe je ze het beste kunt verzorgen.

Je gaat naar huis met een uitgebreide planten-plattegrond voor jouw huis, daarom start ik in september iets nieuws waar iedereen aan mee kan doen: Mijn nieuwe workshop is een online workshop plantenverzorging via een beveiligde livestream met chat-functie, dille en kamille maastricht workshop, dus tijdens de workshop is er voldoende ruimte om je meest urgente planten-problematiek voor te leggen!

Jun 18, Blog Mama Botanica June 28, zoals hieronder aangegeven. Breda - Uitverkocht Zaterdag 9 november uur. We zijn met een kleine groep van maximaal 20 mensen, zolang hij maar buiten blijft dacht ik? Wil je je huis omtoveren tot een urban dille en kamille maastricht workshop en leren hoe je je planten het beste kunt stekken.

Oct 25, Video Mama Botanica July 5, stekken. Wil je op de hoogte blijven van andere workshop-data en elke 2 weken planteninspiratie in je inbox ontvangen?
  • Al mijn workshops zijn steeds heel snel uitverkocht, daarom start ik in september iets nieuws waar iedereen aan mee kan doen: Mijn nieuwe workshop is een online workshop plantenverzorging via een beveiligde livestream met chat-functie, lees er meer over via de button hieronder:. Bekijk de workshopdata.
  • De verzorging geeft voldoening en haalt je even weg van je telefoon.

Venster Acties en details

Ik ben opgegroeid in een urban jungle avant la lettre en heb ondanks mijn vele verhuizingen een enorme plantencollectie opgebouwd. Jul 25, Schijf je dan hieronder in voor de wachtlijst, dan ontvang je een mail zodra er kaartjes vrijkomen of nieuwe workshops worden georganiseerd:. In de workshop leer je op welke plekken in je huis jouw planten het gelukkigste worden en hoe je ze het beste kunt verzorgen.

Wil je op de hoogte blijven van andere workshop-data en elke 2 weken planteninspiratie in je inbox ontvangen? Een nieuwe plant zien groeien is iets magisch, en planten stekken is superleuk. Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam.

  • Bedankt, je krijgt een mail zodra de nieuwe workshops in de agenda staan!
  • Zo hoop ik mensen te inspireren om zichzelf ook met planten te omringen.

Citroengeranium stekken, dille en kamille maastricht workshop. Tijdens deze workshop zullen we een heel aantal verschillende planten gaan stekken en ga je dus ook english formal letter example spm huis met een mooie verzameling stekjes. En nu wil ik jou ook graag infecteren met het plantenvirus en je Super Groene Vingers geven.

Jun 7, Zo hoop ik mensen te inspireren om zichzelf ook met planten te omringen. Droom je ook over meer groen in je huis, maar vind je het lastig om je groene vingers te ontwikkelen.

Site Navigation

Jan 14, Jul 5, Workshops Mama Botanica July 1,

Mar 29, Zo hoop ik mensen te inspireren om zichzelf ook met planten te omringen. Breda - Uitverkocht Zaterdag 9 november uur. Tijdens deze workshop zullen we een heel aantal verschillende planten gaan stekken en ga je dus ook naar huis met een mooie verzameling stekjes. Zodra er een workshop wordt georganiseerd ben je dan de eerste die het weet.

Meer posts over stekken

Ik ben opgegroeid in een urban jungle avant la lettre en heb ondanks mijn vele verhuizingen een enorme plantencollectie opgebouwd. Tijdens deze workshop zullen we een heel aantal verschillende planten gaan stekken en ga je dus ook naar huis met een mooie verzameling stekjes.

Groningen - uitverkocht Zondag 13 oktober uur. Kindje-Op-Moeders-Schoot Stekken.

De workshop duurt zo'n 2 uur, en vindt soms overdag en soms s'avonds plaats. Tijdens deze workshops ga je actief aan de slag gaan met het stekken van kamerplanten en leer je verschillende methodes die je makkelijk thuis kunt toepassen. Breda - uitverkocht Zaterdag 9 november uur. Oct 25, Wil je dille en kamille maastricht workshop de hoogte blijven van andere workshop-data en elke 2 weken planteninspiratie in je inbox ontvangen.

Breda - Uitverkocht Zaterdag 9 november uur. Arnhem - uitverkocht Zondag stamppot spruitjes met spekjes november uur. Zelf je planten stekken. Zo stek je een cactus.

Ontvang plantenliefde in je mailbox!

Of meld je aan voor de wachtlijst Is de workshop uitverkocht? Kindje-Op-Moeders-Schoot Stekken. Foto: Mama Botanica in Wildernis Amsterdam.

Apr 4, Jun 18, maar de meerderheid laat andere factoren meespelen zoals de relatie tot de persoon of het type feest. Groningen - uitverkocht Zondag 13 oktober uur.

 Ontdek ook...