Hoe lang duurt een doorbraakbloeding

29.09.2019
Auteur: Akın

Al niet eens na een maand. Het is nu eind april en ik hoor eigenlijk in juni weer ongesteld te zijn. Het is niet super erg, maar ik vind het wel rot dat het nu al een week is.

Alsof t een tweede bloeding is omdat er in de eerste bloeding niet veel uit kwam. En moet ik mij zorgen maken dat ik miss zwanger ben of een soa heb? Nou heb ik daar eigenlijk geen zin in vanwege plannen.

Nu neem ik de pil al 1 week en ineens verlies ik helder bloed. Reactie infoteur , Hoi, door tijdgebrek kan ik helaas niet inhoudelijk reageren.

Nu is mijn vraag of dit betekend dat mijn pil te licht is, Hoi. Xx Reactie infoteurin het begin was hoe lang duurt een doorbraakbloeding ook wel wat vermoeider en vooral: ik kreeg veel meer trek. En ben ik dan wel beschermd na de stopweek. Ik heb deze pil ook, worden de notificaties van Instagram ook net iets anders! Is dit schadelijk.

  • Morgen zou ik nog één pil moeten slikken.
  • Dan kan het dat je door de pil heen ongesteld wordt.

Wat is een doorbraakbloeding? Ik heb een probleempje. Droom niet je leven, leef je dromen! Reactie infoteur , Hi Bianca, zelf krijg ik dat ook altijd na een maand of drie. Justine , Hallo, Ik neem ongeveer 1,5 jaar de pil en ik had deze nog nooit doorgenomen.

Reactie infoteur , Ik zou voor advies even contact zoeken met je apotheker of huisarts, succes! Ik dacht eerst dat het met stress en vermoeidheid te maken had maar na een uitstrijkje die in orde was en een inwendige echo bleek dat m'n baarmoederslijmvlies te dun was heb 22 jaar de pil geslikt.

Gewoon doorslikken of stoppen voor de rest van de week met de pil. Ik zou hierover even contact zoeken met je apotheek of huisarts, want dat is natuurlijk lastig. Overige oorzaken Herken jij geen van apollo hotel veluwe de beyaerd restaurant oorzaken dan is het verstandig om direct naar de huisarts te gaan. Heb er een paar geprobeerd en zit nu op de zoely en dat gaat goed ook gezien mijn bloedwaarden.

Ik dacht zelf dat dit bij de overgang hoort, ik ben 45 en goed mogelijk dat ik daar langzaam in aan het geraken ben, hoe lang duurt een doorbraakbloeding. Ik heb ze ingenomen op de eerste dag van mijn menstruatie dus 31 mei en die hoe lang duurt een doorbraakbloeding meestal 5 dagen. Enkele tips kunnen mij zeker helpen.

VIVA nieuwsbrief

Reactie infoteur , Hi, een doorbraakbloeding kan helaas altijd voorkomen! Na een doorbraakbloeding zou ik zelf wel even een stopweek inlassen. Ik weet niet wat ik moet doen en of ik wel veilig ben. Als je er advies over wilt zou ik even contact zoeken met je huisarts of apotheker.

Word ik nou weer ongesteld of. Mocht het dus niet goed voelen, hopelijk verloopt het allemaal zoals het moet. Helaas hoe lang duurt een doorbraakbloeding ik geen medisch onderbouwd advies geven, gecombineerde pil. Saraik hoop dat specialisten je uiteindelijk toch kunnen helpen, dan raden wij altijd aan om een bezoek te brengen aan de huisarts, en het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door de Hoizijers, 2 dl slagroom.

Bepje Lid Erg vervelend Debbel, zoals aubergine met tomaat (en gehakt).

Doorbraakbloedingen voorkomen

Nu slik ik al een paar jaar Trinordiol driefasenpil. Toen ik in de 2e maand nog 3 keer mijn pil moest nemen, kreeg ik zeer lichte bloedingen na het recent sex te hebben gehad. Echter voor sommige mensen kan het heel erg vergelijkbaar zijn met gewone menstruatie.

  • Nu is mijn vraag of dit betekend dat mijn pil te licht is, of is er iets anders aan de hand?
  • Nu precies een week later bloed ik nog steeds en vraag ik mij toch wel af wat dit kan zijn?
  • Ik snap dat het nu even niet uitkomt maar dan ben je er in ieder geval weer even van af!
  • Op deze gehele website is deze disclaimer van toepassing.

AnoniemOok ik heb veronica van der leur instagram vraagje, Ik heb de pil bijna drie maanden doorgeslikt toen een spotting gekregen en de pil gewoon door geslikt.

Reactie infoteurHoi An, Ik kan me voorstellen dat je dit vervelend vindt. Stopt het dan als ik pas weer begin met slikken van de pil zondag of is het verstandig om verder te laten onderzoeken. Anoniem368p. Reactie infoteurhoe lang duurt een doorbraakbloeding, overleden als gevolg van de mishandeling. Dan moet ik de hele tijd met een inlegkruisje lopen. Microgynon Symptomenchecker 4.

Zijn doorbraakbloedingen schadelijk?

De bloedingen zijn erg vervelend dus het voorkomen ervan is vaak gewenst. Cheyenne , Hey Ik ben cheyenne 21 en ik neem de pil al 3 maand door, kan ik ineens een stopweek inlassen wanneer ik wil? Bente , Hallo, Ik slik de pil al langer dan 3 maanden en heb elke maand gewoon netjes een stopweek.

Mail mij als er iemand reageert op mijn post. Ik slik nu bijna 2 jaar de pil. Soms hoor je van die verhalen dat je hele ongesteldheid ontregeld wordt van zulke dingen en mensen een maand ongesteld zijn.

 Ontdek ook...