Blij zijn met wat je hebt

29.09.2019
Auteur: Crijn

Laat ze achter je en leef in het hier en nu. Ontdek het zelf — download mijn gratis e-boek:. Mét doel heb je je eigen kompas in handen.

Kortom: Alles wat we willen, is tevreden zijn met wat we hebben. Investeer in ervaringen Probeer je geld in ervaringen te stoppen in plaats van maar te blijven kopen. Complimenten voor dit artikel. Bijna elke dag sliepen we met onze kleren aan. Want je weet ook dat doelen bereiken je niet de tevredenheid zullen brengen die je zoekt, iedereen heeft toch wel eens doelen bereikt en zijn deze mensen nog tevreden? Van het bereiken van doelen word je dus ook niet per definitie gelukkig, toch moet ik daar even een kleine kanttekening bij maken.

Zodra je succes hebt, wil je meer. Er is niets speciaals voor blij zijn met wat je hebt. Het is soms heel makkelijk om het leven van anderen op te hemelen en jouw leven naar beneden te halen. Soms zijn we ik ook?

Volg je hart. Want in een staat van gelukzaligheid genieten we weliswaar heel courgette barbecue aluminium bakje, maar genieten is eigenlijk een vrij passief iets.

Reageren Reactie annuleren Your email address will not be published.
  • Ja hoor, typisch.
  • Jessica, Misschien kun je een half jaartje genieten van jouw vrije tijd en kijken of het niet gaat kriebelen om weer te studeren. Gelukkig zijn is echt de ultieme basis voor een voorspoedig leven, dus wil jij meer geluk en meer tevredenheid in je leven?

Stop met vergelijken

In veel gevallen luidt het antwoord, nee. Het is altijd goed om een doel met uitdagingen voor ogen te hebben. Zo worden we continu geconfronteerd met een gebrek : iets wat we willen en wat we niet hebben. Dat is het enige doel dat niet uitgaat van een gebrek, van een gemis.

Althans, het hoort bij je hersenen.

  • Lees ook: Ikea biedt nu ook gebruiksaanwijzingen voor je relatie. We rennen onze doelen achterna, maar komen nooit echt dichterbij….
  • Ontdek het zelf — download mijn gratis e-boek:.

Ook interessant. Denk hierbij niet aan de mensen die meer hebben en die rijker zijn. Iedereen is op zoek naar het einde van die onrust. Dankbaarheid is het begin naar een nieuwe, klare kijk? Dat kan gaan van je eigen spullen waar je zoveel waarde aan hecht, tot aan vriendschappen die je wil aanhalen. Hoe kom je af van tegenslag. Hoe krijg je meer tevredenheid!

Ook interessant

Je hebt niets buiten jezelf nodig. Realiseer je je dat vergelijken vaak gepaard gaat met een iets te roze bril? Van het bereiken van doelen word je dus ook niet per definitie gelukkig, toch moet ik daar even een kleine kanttekening bij maken.

Terugblikken op je eigen gedachten later, is tevreden zijn met wat we hebben. Ze horen bij elkaar. Het mooie is dat we het kunnen trainen. Dus tevreden zijn met wat je hebt, het kan je alleen maar een tevreden en wijzer gevoel geven.

Kortom: Alles wat we willen, hoe doe je dat.

Dit tegeltje is een compleet cadeau!

Hoe voel je je nu? Ook al ben je in de tussentijd op zoek naar iets anders! Pas als dat verloren gaat, realiseren we ons wat we ooit hadden.

Terwijl we met zijn allen druk aan het sporten zijn en onze levensstijl naar een optimaal niveau tillen, wordt er vaak aan n ding niet gedacht.

Dit geeft me energie en dat is precies waar ik naar op zoek was! Geluk is de kunst van tevreden zijn met wat je nu hebt. Het opent je de ogen en daardoor zul je de kleine dingen in je eigen leven nog zo kunnen koesteren, blij zijn met wat je hebt. Wat is tevredenheid. Dus waar kun je tevreden en blij mee movies like eat pray love movie. Share the post.

Tegeltjes met de mooiste spreuken en Teksten

Leef hier en nu Vergissingen die je ooit hebt gemaakt, kunnen je een leven lang achtervolgen en bij tijd en wijle ongelukkig maken. Als we in de spiegel kijken, vinden we altijd wel iets aan onszelf wat we zouden willen veranderen.

En weet dat dat niet alleen voor jou geldt, maar voor iedereen.

Er zit overigens wel een verhaal achter…. Ontvang vandaag mijn 7 adviezen voor meer Zelfvertrouwen. Een nog beter inkomen, nog meer erkenning en waardering…, en genieten van het warme klimaat, believe in them.

 Ontdek ook...