Hoe maak ik dromenvanger

08.08.2019
Auteur: Bariş

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Rijg de grote houten kraal en 3 middelgrote aan de veter.

Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Als eerst wikkel je repen stof of touw om de ring heen. Tegenwoordig is het een echte eyecatcher geworden voor aan je muur in de woon,- slaap of kinderkamer. Wil jij je huis of tuin ook zo'n bohemian-sfeertje geven?

Stap 1 Eerst moet je aan een ring komen. Knip het overtollige waxkoord af. Heb je zelf nog oude sieraden liggen die je niet meer gebruikt, met leuke bedeltjes of kralen?

Ze maakten het om zichzelf, en vooral hun kinderen, door middel van een strakke knoop. Aan het ene stuk maak je de veren bedel vast, ik wist dat mensen het zouden gebruiken. DIY: zelf een plantenbak voor op je schutting maken. Stap 3 Maak een draad aan de bovenkant vast zodat je 'm op kan hangen.

Hoe maak ik dromenvanger interessant.

  • Miljuschka's droomboerderij.
  • Dank voor je inschrijving.

Aan de onderkant van de dromenvanger maak je ook weer wat draden vast, waar je van alles aan kunt hangen. Leg een strakke knoop in beide uiteinden. DIY: Plantenladder. Trek de knopen nog eens goed strak aan en knip het overtollige suède af. Het veertje kun je dan vastzetten door de kraal erover heen te schuiven.

Hiervoor heb je een klein tangetje nodig.

  • Als eerst wikkel je repen stof of touw om de ring heen.
  • Eigen huis en tuin van Blijf door wikkelen tot je aan het einde van de ring bent.

We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen Inschrijven. Zoek er een mooie plek voor hoe maak ik dromenvanger. Aan de andere komt het wenskaartje te hangen met de kleine knijper.

Dromenvanger maken. Zet het dan vast met het bijgeleverde knijpertje. Door de kraal te draaien glijdt hij makkelijker over de veter heen.

Rijg hieraan 2 kralen. Pak nu twee stukken van 20 cm erbij. Aan het uiteinde van de veter zet je, met een veterklem, een veer vast. Check hier hoe je zo'n dromenvanger maakt!

Nicole gebruikt een houten ring! Zoek er een mooie plek voor en…. Maar als je echt de betekenis van de dromenvanger wil nagaan, moet je een gat in het midden overlaten. Meer Buitenkijken Balkon.

Miljuschka's droomboerderij.

Blijven ze niet zitten? Blijf door wikkelen tot je aan het einde van de ring bent. Lukt dit niet meer? Stap 2 Nu maak je de binnenkant. Leg een strakke knoop in beide uiteinden.

Bestel het DIY-pakket Hoe maak je het. Herhaal dit 7 keer. En je web is klaar. Aan de andere komt het wenskaartje te hangen met de kleine knijper. Trek de knoop goed aan en begin met hoe maak ik dromenvanger omwikkelen van de ring. Maar als je echt de betekenis van de dromenvanger wil nagaan, moet je een gat in het midden overlaten. Verwarming aan.

We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen Inschrijven. Vanuit daar kan je met de rest van het touw het spinnenweb gaan maken. Dromenvangers zijn het prachtige resultaat van een eeuwenoude traditie van Indianen.

Wil jij je huis of tuin ook zo'n bohemian-sfeertje geven. Rijg hieraan 2 kralen. DIY: Eikenhouten stoeltje. Deze steek zet je echter vast op het middelpunt van het draad tussen elke twee hoe maak ik dromenvanger die in je in de vorige ronde hebt gemaakt.

 Ontdek ook...