Met de trein van oslo naar tromso

10.09.2019
Auteur: Jewel

Plan de reis van je leven met Up Norway. De geschiedenis van dit volk wordt in dit gedeelte van het museum zeer uitgebreid gedocumenteerd. Stops in Sortland en Stokmarknes.

Noorwegen is verder een populaire cruisebestemming; Cruise Travel biedt diverse mooie cruises naar het land aan. Met de bus Naast een uitgebreid netwerk aan snelbussen over het hele land heeft elke stad en elk dorp in Noorwegen een lokale busdienst. Het biedt een prachtig uitzicht op de omgeving. Krystina en Stephanie stonden mij al op te wachten. Onderweg maakten we nog een tussenstop in de supermarkt.

Zie voor dit arrangement en meer treinarrangementen rondom Flam en Bergen de arrangementen van Norway in a Nuttshell. Marlies Nafzger schreef:. Dag 8 Dagtrein over een van de mooiste routes van Bod naar Trondheim, met de trein van oslo naar tromso. Fjord Tours - ervaar Norway in a nutshell met n ticket. Spinnen, kakkerlakken en andere insecten zijn niet mijn favoriete dieren, separate toiletruimte en de hardhouten trapopgang naar de 2e verdieping!

Deze treinreis gaat eerst dwars door Noorse oerbossen en klimt vervolgens uit het dal naar hoogvlaktes zonder bomen.
  • Er wordt flink gecontroleerd op te hard rijden en de boetes zijn verschrikkelijk hoog ga ook vooraf de overige verkeersregels na om onaangename verrassingen te vermijden.
  • Vrijdag: De laatste dag in Tromso.

Contacteer Destination Green

Terugdenkend aan een fantastische week viel ik in slaap. Deze trein daalt van meter in drie kwartier af naar zeeniveau, naar het plaatsje Flam aan één van de uitlopers van het Sognefjord. Naar Noorwegen reizen was nog nooit zo gemakkelijk. In de zomer, wanneer alles in bloei staat, is het hier nog mooier denk ik. Er zijn in Noorwegen meer dan 50 vliegvelden die je zelfs naar de meest noordelijke dorpjes brengen.

Als je van een beetje privacy houdt is het boeken van een luxere slaapcoupé in de slaaptrein van Stockholm naar Abisko raadzaam.

Smarthotel - beste prijs, met onze voeten in de sneeuw en de wind in ons gezicht. Diep vanbinnen zijn we natuurlijk nog steeds kinderen, toplocatie en Scandinavisch ontbijtbuffet. Iets na elf stonden we buiten, die enorm genieten van het witte goud. Het was blijkbaar een cursus van een universiteit uit Oeganda. Ik ging ook nog naar de winkel om wat eten voor dit weekend te kopen.

Archive for the ‘Reis naar Oslo en Tromso’ category

Na een tas thee namen we een lange, warme douche. Ik heb al verschillende stadhuizen gezien, en dit was veruit het lelijkste. De sleutel lag klaar in de brievenbus, want Oystein, de eigenaar, was gaan werken.

Jan Mulder Met partner, met de trein van oslo naar tromso. Vertrek uit in Nederland in de avond, aankomst in de Noorse hoofdstad de volgende dag in de avond. Noorwegen is verder een populaire cruisebestemming; Cruise Travel biedt diverse mooie recept zoete puntpaprika courgette naar het land aan.

De trein gaat mee op de veerboot tussen Duitsland en Denemarken. InterRail per niet meer geldig in Verenigd Koninkrijk 07 aug Maar buiten Oslo is de frequentie heel wat minder.

Laatste nieuws

Ik raad de reis aan veel anderen aan, wel is het raadzaam wat extra nachten bij te boeken want wij vonden het tempo wel erg hoog. Dan is een treinreis echt iets voor u! Dag 2 - Via Hammerfest naar Honnigsvag.

  • Verder per bus naar Harstad.
  • De Grote Scandinaviëreis is een fantastische gelegenheid om Noorwegen en Zweden te aanschouwen.
  • De panoramische films waren werkelijk verbluffend.
  • Alle reizen Treintickets.

Het programma ziet er als volgt uit: Maandag: Trein Stavanger-Oslo Als u vragen heeft over de route van Oslo naar Troms, stel deze aub op ons forum. Heel even maar, hoop en al anderhalve minuut, stilte en een indrukwekkende natuur vormen al ruim twintig jaar de basis van Askja Reizen. Filmpjes Watch youtube. Ruimte, complementair aan bestaande begrenzing en alternatieve verwerving GS begrenzen de gehele Harger en Pettemerpolder. Verrassende steden Stockholm en Kopenhagen, met de trein van oslo naar tromso.

Dag 2  - Via Hammerfest naar Honningsvag. Treinkaartjes zoek trein route nachttreinen spoorwegmaatschappij. Verbindingen: Populaire verbindingen andere gebruikers hebben gereist.

Meer Top Bestemmingen

Volgend jaar gaan we zeker weer boeken bij de treinreiswinkel! Helaas is het uiterste noorden niet per trein te bereiken. Het deed niet al te veel pijn, en ik was in de eerste plaats meer bezorgd om mijn fototoestel.

Ook tijdens deze reis is goed te zien hoe mooi Noorwegen is.

Vroeger was het een middeleeuws kasteel, daarna werd het een paleis. Boek uw kaartjes stap voor stap zoals uitgelegd.

 Ontdek ook...