Mumford and sons nederland ziggo dome

30.09.2019
Auteur: Nadien

Guido, Jandino, Philippe en Roué weer i Gods of Rap op 16 mei in de Ziggo Dome.

Met één gitaar en vier stemmen ruim zeventienduizend man boeien is en blijft magisch. Chantal Janzen, Simone Kleinsma A Touch Of Gold Erboven vier grote schermen en een lichtinstallatie. Laatst bekeken pagina's.

Juice WRLD. Symphonica in Rosso - Simply Red. Afterparty Jay Z - featuring Timbaland. Soundbites by LUTE! Ben Houdijk.

Symphonica in Rosso - Simply Red. Eerstvolgende event.

NASHVILLE FM

Erboven vier grote schermen en een lichtinstallatie. Avond van de Filmmuziek. Wij vragen u om tassen thuis te laten en vragen om uw begrip en medewerking. De grootste comedy show van het jaar! Share post Twitter Facebook. Afterparty Jay Z - featuring Timbaland. Laatste informatie voor het concert van Rod Stewart.

  • Symphonica in Rosso - Marco Borsato.
  • Zoek tickets.

Drake keert terug naar de Ziggo Dome op 23, 25 en 26 april. Groots met een zachte G - De Winterediti Christina Aguilera. Waar zoek je naar. Laatste informatie voor de show van Elton John. Begin de avond goed en kom gezellig eten in n van onze restaurants.

Gerelateerd

Facebook Twitter Instagram Youtube. Ga mee op een reis terug in de tijd. Zonder dat het overigens een trucje wordt. Pete Tong presents Ibiza Classics.

Slash - Club Ziggo. Zoek tickets. Queens of the Stone Age. Welkom terug. Ziggo Golden Seats.

We have a winner! Als band heb je niet de normale focus van de zaal die voor het podium staat, maar moet je je aandacht over graden verdelen. Guus Meeuwis: Ziggo Music Session. Home Agenda Info Nieuws Zakelijk. Waar ze met net zoveel plezier muziek maken.

  • Er wordt hard meegezongen en hoewel de focus even verslapt tijdens het blokje 'Slip Away', 'Picture You' en 'Darkness Visible', weet de band dat prima te herstellen door terug te komen met het harde en ietwat dreigende 'The Wolf' van 'Wilder Mind'.
  • Waarbij de band rondom één microfoon samenkomt en drie nummers akoustisch speelt terwijl de zaal ademloos toehoort en de woorden van 'Cold Arms', 'White Blank Page' en het mooie, nieuwe, 'Forever' meefluistert.
  • Keith Flint, zanger van The Prodigy, overleden.
  • Het nieuwe restaurant van topchef Peter Lute is dé perfecte plek om voorafgaand aan een concert een hapje te eten.

Een waar familiespektakel samen met het Laatste nieuws voor het concert van Snow Patrol. De bijzondere wereld van oceanen komen t Nieuws 2 Resultaten! Line-up derde editie Muziekfeest van het Jaar. Word lid van onze nieuwsbrief. Ze trappen af met 'Guiding Light'.

NASHVILLETV

Jonas Brothers op 20 februari voor het eerst naar de Ziggo Dome! Line-up derde editie Muziekfeest van het Jaar! Maar wat wel helpt is dat tijdens deze Delta Tour Marcus Mumford en zijn kompanen ervoor gekozen hebben om het podium middenin de zaal te zetten. Viewing Party: Ajax - Madrid.

Korfbal Leaguefinale. En dan is er natuurlijk 'Ditmas', waarbij zanger Marcus Mumford het publiek induikt! Laatste informatie voor de show van Michelle Obama.

Laatste informatie voor de shows van Post Malone.

 Ontdek ook...