Prijzen openbaar vervoer dusseldorf

31.08.2019
Auteur: Wouter

Er rijden geen rechtstreekse treinen. Naamruimten Artikel Overleg.

Houd er rekening mee dat de frequentie waarin bussen en trams rijden in de loop van de avond snel afneemt. Algemene Voorwaarden. Een navigatiesysteem is in een stad als Düsseldorf geen overbodige luxe. Bus Amsterdam - Berlijn. Goedkope vliegtickets naar Birmingham.

Goedkoopste treinen naar Essen. Lightrail Stadtbahn. Tickets van Thalys. Vlucht Eindhoven - Londen. En je moet maar n ticket gebruiken.

Dat klinkt ingewikkeld, maar toch is het openbaar vervoer verrassend eenvoudig in gebruik.

  • Als je doorgaat, accepteer je het gebruik van cookies in overeenstemming met onze privacyvoorwaarden.
  • Bus Eindhoven - Antwerpen. Tickets voor je reis We staan voor je klaar.

Citytrip Düsseldorf

Goedkoopste treinen naar Berlijn. Ook de bovengronds gelegen trajecten kennen vooral op de uitlopers een eigen baan en hoge halteperrons maar ook komen er in de stad nog verschillende straattrajecten voor waar de 60 meter lange voertuigen gewoon met het verkeer meerijden.

Station Groningen beschikt namelijk over een grote bewaakte fietsenstalling. Het tarief is ook al eenvoudig. Trein Groningen - Sneek. Bussen Busmaatschappijen Busstations.

Goedkoopste treinen naar Amsterdam.

Goedkoopste treinen naar Den Haag. Find prices. Deze zogenaamde kerstmarktreizen zijn erg populair onder Nederlandse toeristen. Trein Groningen - Parijs. De lijnen U 71, U 72, waar onder meer suiker en eieren bij zijn gedaan.

Weer Düsseldorf

Liever zelf rijden dan je laten rijden met tram, metro of bus? De meeste bussen rijden ieder half of heel uur. Neuss Düsseldorf.

Vlucht Amsterdam - Londen. Tickets naar Arnhem. Op zaterdag en zondag komt de dienstregeling echter wat later op gang. Zolang je binnen Dsseldorf blijft en niet langer dan 90 minuten onderweg bent, prijzen openbaar vervoer dusseldorf, is het niet nodig opnieuw een kaartje te kopen. Voordeligste bussen naar Antwerpen.

Met de auto naar Düsseldorf

Afstand busreis km. DL staat hier voor DiscoLinie en deze bussen gaan de belangrijke discotheken van Düsseldorf bij langs.

Goedkoopste treinen naar Winschoten. Vlucht Rotterdam - Londen. Trein Groningen - Emmen.

Je hoeft in Dsseldorf dan niet te betalen voor dataverkeer. Goedkoopste treinen naar Berlijn. Wil je een volledige kaart uitprinten.

Vergelijk prijzen Prijzen openbaar vervoer dusseldorf beste tarieven voor treinen van Groningen naar Dsseldorf. Goedkoopste treinen naar Duisburg. Goedkoopste treinen naar Drachten. Tickets van NS.

Naar Düsseldorf

Er is ook de mogelijkheid om te kiezen voor een voordelige combinatie openbaar vervoer én toeristische attracties. Goedkoopste treinen naar Bonn. Deze lijn rijdt maar tot 18u.

Tickets naar Arnhem. Dit zijn snellere treinen die minder vaak stoppen en vooral bedoeld zijn om de steden in het Ruhrgebied en langs de Rijn met elkaar te verbinden. Tickets van SNCF. Bus Amsterdam - Parijs.

 Ontdek ook...