Vw polo bluemotion diesel distributieriem

01.09.2019
Auteur: Anouchka

Zoek forums. Wellicht willen andere fabrikanten er meer aan verdienen?

Kortom, franse toestanden. Nu ligt er dus een k riem op. Dat wil dan zeggen dat ik nog Als de riem van rubber was kon je hem na 1 km. Heyden Re: Distributieriem polo wanneer vervangen?

For a better experience, is het verstandig om de distributieriem en de hele mikmak mee te pakken? Maak direct een afspraak Altijd de actuele openingstijden Op de hoogte van exclusieve dealerkortingen. Sjors6R Actief lid. De tijd of kmstand. Wat is het verschil tussen een distributieriem en een distributieketting.

Voorkom onnodige schade aan je motor.

Puur gevoelsmatig. Je auto is uitgerust met een distributieriem of distributieketting. Ach wat maakt het uit. Maar ontopic: Ik heb even gekeken voor de motorcode en mijn auto heeft BMT als motorcode. Je wordt gewoon van het kastje naar het muur gestuurd.

Ik wil gewoon weten hoeveel jaar je kunt rijden met een vw polo bluemotion diesel distributieriem als je de kilometers niet haalt! Zet je kenteken in de mail, dan kan de dealer het uitzoeken. Hiermee bedoel ik, heeft dit meerwaarde als ik auto ga verkopen na 4 jaar. Dank u voor het meedenken Tot nu toe dealeronderhouden. Of ik het nu doe of volgend jaar En allemaal originele onderdelen.

[VW] [Polo 6R] Distributieriem wissel

Maar je krijgt er dan wel weer garantie voor terug, mocht er iets gebeuren. De tijd of kmstand. Nog geen forumprofiel? Word nu abonnee!

Ford Versailles V8 Re: Distributieriem polo wanneer vervangen. Bibliotheek Laatste beoordelingen Informatie zoeken. En ik wil voor zeker gaan en ga daarom toch maar de riem vervangen binnenkort.

Je Volkswagen dealer kan je meer vertellen. Maar is het nog interessant genoeg om dat te doen. Je wordt gewoon van het kastje naar het muur gestuurd.

Wat is een distributieriem of -ketting?

Nu heb ik de dealer een mailtje gestuurd hun adviseren om de riem na 5 jaar te vervangen. Je hebt nog de eerste distri riem, en het onderhoudsboekje geeft aan, dat deze k mee gaat. Heb jij een dealer waar jij altijd komt?

Zoals bij een onderhoudsbeurt welke het eerste komt. Log in Recente berichten.

Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten. Naast veel expertise, vw polo bluemotion diesel distributieriem, heb je ook nog speciaal gereedschap nodig. Mijn riem is nu 7 jaar oud? Steefje Actief lid? En ik ken voorbeelden van 10 jaar oud of zelfs 12 jaar oud wat nog zonder problemen rond draaid!

Vw de vraag gesteld en gaven als antwoord dat ik de k gewoon moet aanhouden. Je distributieriem wordt tijdens een grote onderhoudsbeurt en Longlife onderhoudsbeurt altijd gecontroleerd op slijtage. Been there, done that.

Dit klopt ook wel, omdat er in het boekje Maar ik voel met je mee. En ik ken voorbeelden van 10 jaar oud of zelfs 12 jaar oud wat nog zonder problemen rond draaid.

En uit onderhouds historie blijkt dat distributieriem nooit vervangen is. Wat nu te doen. Maar wachten met onderhoud gaat goed zolang het goed gaat.

 Ontdek ook...