Weer in mallorca in april

29.09.2019
Auteur: Jacey

Het zuidoosten krijgt ieder jaar de meeste zonuren en worden vaak de hoogste temperaturen bereikt. Het weer in februari: Ook februari is koud en tref je maar weinig volledig zonnige dagen.

Het toerisme op Mallorca is vrij vroeg ontstaan, waardoor er lokaal minder fraaie delen ontstaan zijn als gevolg van wildgroei van hotels en appartementen. Schoolvakanties Zomervakantie Bouwvak Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantie Het klimaat van Mallorca per maand toegelicht Het weer in januari: In deze maand is het te koud voor een zonvakantie. Legende: Palma de Mallorca perfect weer goed draaglijk slecht heel slecht.

De winters zijn zacht met nog steeds best aangename temperaturen.

Maximaal 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40. Mallorca heeft een mediterraan klimaat dat sterk benvloed wordt door de Middellandse zee. Wil je meer weten over het klimaat van Mallorca en de beste reistijd uitzoeken voor je vakantie naar dit Balearen eiland.

Het weer in mallorca in april in augustus: De warmste maand op Mallorca met temperaturen van regelmatig 30C, vooral in het zuidoosten. In de zomerperiode ligt de gemiddelde dagtemperatuur op Mallorca rond de 30 graden Celsius en zal in de avond en nacht ongeveer tien lager liggen.

Als je naar de klimaatcijfers kijkt dan zal dat je niet verbazen.

Het klimaat van Palma de Mallorca in april is goed. Er bestaan wel enkele verschillen op het eiland zelf al zijn deze verschillen zeer klein. Palma de Mallorca in april: gemiddeld weer en klimaat Je bent van plan omeen bezoek te brengen aan Palma de Mallorca in Majorca in april : bekijk de weers- en seizoensnormen hieronder.
  • Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo:   kans op zeer warm w eer kans op winters weer kans op langdurige neerslag kans op orkanen cyclonen zonzekerheid UV-index januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december klik hier voor uitleg van de symbolen Disclaimer De informatie op deze pagina is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld uit klimaatgegevens van meteorologische instituten, weerkundigen en andere bronnen.
  • Soms komt de temperatuur niet boven de 10 graden.

Het klimaat van Mallorca

Deze website zal vervolgens rekening houden met deze gegevens bij het weergeven van reisinformatie en prijsberekeningen. De wind zorgt er hier tevens voor dat de meeste bewolking hard over het eiland wordt geblazen. De lentemaanden houden over het algemeen prima weer in, maar het kan ook voorkomen dat de dag mooi begint en het weer plotseling omslaat.

Andere klimaatgegevens. Meer over Mallorca. In de zomerperiode kan het behoorlijk heet worden op Mallorca en temperaturen van ver boven de 30 graden Celsius zijn hier dan eerdere de regel dan de uitzondering.

  • Maximum 24° 25° 26° 27° 28° 29° 30° 31° 32° 33° 34° 35° 36° 37° 38° 39° 40°. Hier lees je alles over het klimaat van Mallorca en de beste reistijd voor een zonvakantie Mallorca.
  • Er waait over het eiland zo goed als altijd een stevige wind.

Strandvakanties naar Mallorca. Strand geen voorkeur max m max m max 1 km max 2 km. Het toerisme op Mallorca is vrij vroeg ontstaan, waardoor er lokaal minder fraaie delen ontstaan zijn als gevolg van wildgroei van hotels en appartementen. Daar staat dan wel weer tegenover dat deze periode de temperatuur van het zeewater heerlijk is en de kans op slecht weer weer in mallorca in april. Zo is het in de maanden december, januari en februari met gemiddeld 16 graden nog prima vertoeven.

Hier is het over het algemeen een stuk koeler en natter.

Ontdek het weer in Mallorca in andere maanden

De verschillende weerswebsites spreken elkaar mede hierdoor sterk tegen. Denk: volle stranden, levendige restaurants en bars en een gezellige drukte op straat en in de discotheken. Wel is het eiland prachtig groen!

Santa Ponsa in april. Het is tevens het drukstbezochte eiland van de regio? Mallorca scoort een gemiddelde van 7. Op de website klimaatinfo.

Reis naar Mallorca in April - FAQ

Dankzij de invloed van de Middellandse zee op het klimaat op Mallorca komen er hier maar weinig weersextremen voor. In de zomermaanden schijnt de zon volop en is de kans op neerslag minimaal. Extreem hoge temperaturen komen op het eiland niet vaak voor.

Wat voor klimaat kan ik verwachten op Mallorca tijdens de wintermaanden. In de bergen kan het in de eerste twee maanden van het jaar op de toppen zelfs sneeuwen. In de zomermaanden schijnt de zon volop en weer in mallorca in april de kans op neerslag minimaal.

Het weer in februari: Ook februari is koud en tref je maar weinig volledig zonnige dagen. Heenreis op:. Op de website klimaatinfo.

Bel nu ons contact center

Maximaal 24° 25° 26° 27° 28° 29° 30° 31° 32° 33° 34° 35° 36° 37° 38° 39° 40°. Uitzondering hierop is de hete sirocco wind die soms vanuit Noord-Afrika waait en zeer warme lucht en Sahara zand meevoert naar de zuidelijke kust van Mallorca. Weer in Palma de Mallorca in april O tempo em Palma de Mallorca no mês de april deriva de dados estatísticos dos últimos anos.

Als het regent in Mallorca is uitkijken, want anders dan in Nederland zijn de mensen op dit eiland veel minder voorbereid op regen. Op vakantie naar Mallorca. In het zuidoosten ligt o.

Mallorca aanbiedingen.

 Ontdek ook...