Woorden maken met letters wordon

02.09.2019
Auteur: Buck

Op de leaderboard van Wordongame kun je de scores van alle spelers terug vinden. Ben je een potje WordOn aan het spelen met duitse tegenstanders, en loop je vast op je letters?

Tevens is het mogelijk bij het maken van woorden extra opties mee te geven, als je bijvoorbeeld woorden wilt maken met een bepaalde letter, of een heel woord. Zoeken Zoeken naar:. De interactie met je tegenspeler wordt gevormd door de bonusletters. Alle scores worden online op een leaderboard bijgehouden, dus de leerkracht kan de resultaten van zijn leerlingen zien. Iedere letter heeft een bepaalde waarde en de vakjes waar je de zeven letters in kunt plaatsen kunnen een bonus waarde hebben.

Ben je een potje WordOn aan het spelen met duitse tegenstanders, en loop je vast op je letters. Woorden met een Als je van alle 7 letters een WordOn woord maakt dan krijgt de speler bonus punten, woorden maken met letters wordon. Plaatst een van de beschikbare letters op de juiste plek op het bord om zo het woord met de hoogst mogelijke score te vormen. WordOn Help. Het is zelfs mogelijk om een letter op vaste plek te zetten.

Dan gaat deze Duitse WordOn Hilfe je helpen bij het vinden van de duitse woorden die je kunt spelen. Klik op het menu 2 letter woorden of 3 letter woorden.

9 letters:

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 25 jul om Labels: ios8 , wordon , wordon update. Word Cheat. Kies je spel strategie en vergroot je kansen om te winnen. Hij stelde de leraar voor om met hem een spel Wordfeud te doen. Als je tegenstander vervolgens beide letters in zijn woord kan verwerken kan hij rekenen op extra punten. Word Cheat is ook beschikbaar in het Engels voor mensen die zichzelf willen uitdagen, spelen tegen mensen in het buitenland en natuurlijk voor wie Engels als moedertaal spreekt en woorspelletjes speelt.

Vind woorden voor populaire woordspellen. Tip: gebruik de korte url help. Iedere speler dient woorden te vormen op een zevenletterig spelbord dat verschillende vakjes met bonussen bevat. Drie keer letterwaarde. Probeer meteen uit hoe eenvoudig het werkt.

Gebruik WordOn woordzoeker in 5 stappen:

Probeer meteen uit hoe eenvoudig het werkt. Je vult je letters in het tekstveld en klikt op zoek. Anders dan bij Wordfeud kun je deze letters niet aanwijzen: willekeurig worden twee letters gewisseld. Wil je tegen me spelen, wees dan snel.

Een Beurt mag standaard maximaal 72 uur duren. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Bij het fysieke Scrabble was dit onmogelijk of je moest er een set letters naast hebben. Iedere volgende letter kost een extra ster. Woorden maken met letters wordon On bestond toen nog niet, maar het is meer nog dan Wordfeud geschikt om het leren van een taal leuk te maken.

SNELTOETSEN:

Als je erin slaagt om een woord te vormen met vijf van je eigen letters plus de twee letters die je tegenstander aan je heeft doorgegeven dan verdubbelt de woord score!

Benut deze vakjes door er letters in te plaatsen die het je tegenstander moeilijk maken. Wissel Als het je niet lukt om een woord te vormen kun je letters omwisselen: twee letters uit jouw pot worden aan je tegenstander gegeven als WordOn letters, terwijl jij twee nieuwe letters krijgt. Voor het voorgezet onderwijs zijn de talen Frans, Engels en Duits heel geschikt.

We raden je aan de woorden goed te bekijken om vervolgens een van deze woorden neer te leggen met word on. Zo kun je gelijk met een Q beter ook niet meteen de U weggeven. Het is een simpele tool die spelers van het spel Word On in woorden maken met letters wordon stelt om van letters woorden te van beuningen fentener van vlissingen. WordOn HD.

Ik denk dat ze het gedaan hebben, maar er is geen speelbord. De beurt gaat dan over naar de tegenstander, woorden maken met letters wordon. Een leuke toevoeging die laat zien dat dit spel echt als online spel bedacht is. Naar Scrabble Cheat Engels.

Afhankelijk van de gebruikte bonussen, wordt de woordscore bepaald en gaan er letters naar de tegenstander. Sommige leenwoorden zoals sex, sec en eau zijn wel toegestaan.

Selecteer uit hoeveel letters je woord moet bestaan. Dit leaderboard is ook handig als je sterke tegenstanders wilt uitnodigen, want je kunt de usernaam zien.

Iedere letter heeft een bepaalde waarde en de vakjes waar je de zeven letters in kunt plaatsen kunnen een bonus waarde hebben. Wordfeud Helper. De lol om echt je best te doen gaat er dan vanaf. Vergroot je woordenschat en verbaas iedereen.

 Ontdek ook...