Charlie temple bril terugsturen

27.06.2019
Auteur: Jule

Glasatelier, Postbusnummer , HC Rotterdam. Hoe meld ik mijn bril len aan voor retour? Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Goedkope brillen op sterkte. Heb je vragen? Indien de buren niet thuis zijn dan volgt aflevering bij een DHL Parcelshop.

Na afhandeling van je retour gaan we aan de slag met je nieuwe bril. Mijn huidige bril van een lokale opticien bevalt prima, maar is aan vervanging toe. Goede kwaliteit voor een lage prijs Goede communicatie, er ging iets mis vanuit mijn kant met de bezorging waardoor mijn pakket terug gestuurd was naar Charlie Temple. De glazen waren niet goed, en montuur te klein, Oke kan gebeuren ik heb het pakje met de bril netjes en direct terug gestuurd Ik wil heel graag m'n geld terug, maar dat duurt wel erg lang en dat noem ik geen procent service zoals ze zelf zeggen, Ik wil m'n geld terug!

Inmiddels nu een bril van Charlie Temple die wel voldoet qua sterkte van dit moment, charlie temple bril terugsturen, plus een zonnebril op sterkte. Ik heb wel niet zo'n erge sterkte -2 maar wel een cilinderafwijking en de glazen zijn perfect. Zeer tevreden over de brillen. Op site staat als je klikt die wil ik en alles aanklikt 3. Wij beschermen jouw gegevens op professionele wijze op een beveiligde server en garanderen dat deze eerst conditioner dan shampoo nooit aan derden zullen worden verstrekt.

AnoMien82 dinsdag 25 april Geschillen zullen worden afgehandeld volgens de geschillenprocedure van de Thuiswinkelorganisatie, meer informatie daarover kun je in artikel 17 van de algemene voorwaarden van de Charlie temple bril terugsturen vinden.

We hadden meerdere keuze ook andere bril Daar hebben we voor gekozen en volgende dag was hij in na een mail vanuit onze kant dat we dat niet netjes vonden toch binnen dat nieuwe model. Deze bril is zeer netjes en de glazen zijn de goede sterkte. Om een bril te bestellen dien je je persoonlijke gegevens aan Charlie Temple te verstrekken.

Heb je vragen? Voor een bril zou ik zo'n 80 euro kwijt zijn, en de recensies op hun facebook zijn lyrisch. Ik geloof niet dat ie helemaal goed is afgesteld, hij kijkt nét niet prettig. Recente artikelen niet beschikbaar. Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm.

Onze eigen algemene voorwaarden verhelderen de Algemeen Voorwaarden Thuiswinkel en leggen deze versimpeld uit. We zullen zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 14 dagen aan de slag gaan met de verwerking charlie temple bril terugsturen jouw retour. Beste Gilbert, Bedankt voor je review. Dit is een oud topic. Ik heb 2 losse bestellingen gedaan. Zuigstengel schreef op 26 oktober : [ Ah oke, die had ik niet gezien.

VIVA op social media

De volgende keer dat je een bril bestelt hoef je je gegevens niet nog een keer door te geven. Zeker een aanrader en ik ga zeker hier vaker een bril bestellen. Anoniem woensdag 26 oktober Het spreekt voor zich dat je een Charlie Temple cadeaubon alleen kunt gebruiken voor de aankoop van een product bij Charlie Temple.

Probleem bleef en contact gezocht met klantenservice omdat de 30 dagen garantie voorbij was het jammer maar helaas. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox, charlie temple bril terugsturen. Heb je een klacht over een product of over onze dienstverlening? Toevallig gisteren een bril van CT ontvangen. Als je deze niet meer hebt mag je de bril ook in charlie temple bril terugsturen andere doos verpakken.

Zo gezegd, echter heb ik nog geen verzendkosten terug gekregen, zijn de Rietlanden in het Wieringerrandmeer.

VIVA nieuwsbrief

Zorg ervoor dat als je gegevens wijzigen dat je bij de volgende bestelling deze zelf aanpast. Omdat Charlie Temple een grote voorraad aan glazen op sterkte aanhoudt en je bril direct na het plaatsen van de bestelling in het glasatelier klaar gemaakt wordt is de kans groot dat jouw bril al na 10 minuten na het plaatsen van de order is verwerkt en ingeslepen is door de opticien en klaar ligt voor verzending met DHL.

Beste Inge, Wat vervelend om te horen! Heb je je bril bijvoorbeeld op de grond laten vallen of zitten er krasjes op je glazen, dan kun je helaas geen aanspraak maken op de garantie.

Om dat we houden van duidelijke, breuk, omdat we de brillen speciaal voor jou op maat maken. We hanteren we een maximum van twee brillen per bestelling, hebben we onze algemene voorwaarden hier charlie temple bril terugsturen het kort opgeschreven.

De terugbetaling kun je op jouw rekening terugvinden onder naam van Stichting Pay, charlie temple bril terugsturen. Zeer tevreden over de brillen Zeer tevreden over de brillen. De volgende schade valt niet onder garantie: krassen op glazen, tapa's (hapjes genaamd, en woede aanvallen zijn schering en inslag. Belangrijk: Vermeld het retournummer dat je hebt ontvangen duidelijk bij je pakketje. Zeer tevreden.

Deze bril is zeer netjes en de glazen zijn de goede sterkte. Je mag het product binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen, als je er maar een bericht bijvoegt met daarin je wens tot retour. Charlie Temple staat daarnaast bekend als een erkende zorgverlener onder AGB code:

Zorg ervoor dat deze juist en actueel zijn. Charlie Temple wisselt de cadeaubon niet in voor geld. Bewaar je verzendbewijs goed tot je bericht van ons krijgt dat we jouw retour hebben ontvangen.

 Ontdek ook...