Discozwemmen sportfondsenbad amsterdam oost

28.08.2019
Auteur: Abraham

En natuurlijk moest er na die tijd ook nog even een fotomoment komen met Jip. Kinderen leren het beste als ze plezier hebben.

Vind gemakkelijk een zwembad bij jou in de buurt en lees de beoordelingen van andere bezoekers. Per zwembad vind je informatie over de openingstijden, de aangeboden faciliteiten en beoordelingen. Onder het kopje 'Evenementen' zie je in één oogopslag welke leuke activiteiten er in de zwembaden worden georganiseerd.

Pas op! Wij hopen dat jullie straks als we weer discozemmen hebben in het najaar weer allemaal gaan komen! Denk bijvoorbeeld aan waterpolo-verenigingen en verenigingen voor wedstrijdzwemmen.

Ons zwembad is voorzien van meerdere baden en men kan daarom voor bijna alle indoor wateractiviteiten bij ons terecht. Ook aan discozwemmen sportfondsenbad amsterdam oost buitenkant zijn we soms zit het even tegen gedicht beter zichtbaar als zwembad.

Openingstijden Maandag. Mooie bestickering van de ramen van ons kantoor boven het wedstrijdbad, discozwemmen sportfondsenbad amsterdam oost. Op 29 juni bestaat ons zwembad 90 jaar. Vrijdag avond in de herfstvakantie 26 oktober hebben we weer Halloween Disco zwemmen. Sportfondsenbad Amsterdam Oost sportfondsenbadamsterdamoost Sportfondsenbad Amsterdam Oost het is oudste Sportfondsen zwembad van Nederland midden in het hart van Amsterdam Oost.

Toggle navigation Picdeer. Verenigingszwemmen In en om het water zijn veel verenigingen actief.

Over zwemmen.nl

De unieke locatie van ons zwembad is veelzijdig en heeft een prachtige nostalgische uitstraling. Ben je op zoek naar nog meer zwemplezier? Per zwembad vind je informatie over de openingstijden, de aangeboden faciliteiten en beoordelingen.

Sportfondsenbad Amsterdam Oost het is oudste Sportfondsen zwembad van Nederland midden in het hart van het mooie Amsterdam Oost. De mannen die boven op ons dak aan het werk zijn moeten geen last hebben van hoogtevrees! Ben je op zoek naar leuke activiteiten in het zwembad?

  • Kijk op onze site voor meer informatie!
  • Wij hopen dat jullie straks als we weer discozemmen hebben in het najaar weer allemaal gaan komen! De mannen die boven op ons dak aan het werk zijn moeten geen last hebben van hoogtevrees!

Kinderen leren discozwemmen sportfondsenbad amsterdam oost beste als ze plezier hebben. Elke dinsdag en donderdag ochtend hebben we ouder en kind zwemmen. Vrijdag avond in de herfstvakantie 26 oktober hebben we weer Halloween Disco zwemmen.

Neem contact op. Sportfondsenbad Amsterdam-Oo .

Binnen zwemmen in Sportfondsenbad Amsterdam Oost

Denk bijvoorbeeld aan waterpolo-verenigingen en verenigingen voor wedstrijdzwemmen. Aanmelden voor zwemles? Neem contact op. Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit.

Kinderen voor het A, B en C diploma moeten na het verticale zeil met gat, RELIUS. Zo kom je alles te weten over de voordelen van babyzwemmen en vind je er tips voor een onbezorgde zwemervaring. Zoek een zwembad Zoek eenvoudig een zwembad bij jou in de buurt met de zwembadzoeker op de homepage. Zoek je informatie over babyzwemmen, discozwemmen sportfondsenbad amsterdam oost.

Sportfondsenbadamsterdamoost

Op de entertainment pagina vind je een agenda met de leukste activiteiten in de Nederlandse zwembaden. Browse Instagram content with Picdeer. De nieuwe look van Sportfondsenbad Amsterdam Oost. Sportfondsenbad Amsterdam-Oo Of je nu volledig vitaal bent of wellicht wat minder fit.

Sportfondsenbad Amsterdam Oost het is oudste Discozwemmen sportfondsenbad amsterdam oost zwembad van Nederland midden in het hart van het mooie Amsterdam Oost. Browse Instagram content with Picdeer! Denk bijvoorbeeld aan waterpolo-verenigingen en verenigingen voor wedstrijdzwemmen. Per zwembad vind je informatie over de openingstijden, discozwemmen sportfondsenbad amsterdam oost, de aangeboden faciliteiten en beoordelingen.

Sportfondsenbad Amsterdam-Oo De nieuwe ramen zitten jumbo capelle aan den ijssel koperwiek het zwembad.

Sportfondsenbad Amsterdam Oost het is oudste Sportfondsen zwembad van Nederland midden in het hart van Amsterdam Oost. Over zwemmen.

Disco zwemmen – meer informatie hierover?

Vul een plaatsnaam in en krijg direct een overzicht van nabijgelegen zwembaden. De unieke locatie van ons zwembad is veelzijdig en heeft een prachtige nostalgische uitstraling. De mannen die boven op ons dak aan het werk zijn moeten geen last hebben van hoogtevrees!

Elke dinsdag en donderdag ochtend hebben we ouder en kind zwemmen.

Kijk in onze agenda wanneer er in het najaar en de winter disco zwemmen is. Sportfondsenbad Amsterdam-Oo Komen julie weer bij ons zwemmen maandag om 9.

De nieuwe look van Sportfondsenbad Amsterdam Oost.

 Ontdek ook...