Jip en janneke er is er een jarig

28.09.2019
Auteur: Selinay

Ze gaan heel zachtjes naar de eetkamer. Jip krijgt een lapje om zijn duim. En Jip mag helpen.

En kijk, daar komen twee kindertjes. Het was een groot pak. En Jip loopt de hele dag met een lap om zijn duim. Tot ik je roep. Een bundel vrolijke verhalen vol cadeautjes, slingers, feestjes, taart en alles wat bij een verjaardag hoort.

Zij kijkt uit het raam.

En dan geeft het jongetje hem een stomp. Nu mag je gaan. Recensie s Bundel met acht verhaaltjes over de twee bekendste figuren uit de Nederlandse jeugdliteratuur, in uitgegeven in kader van het honderdste geboortejaar van Annie M. En limonade. Nu is het acht uur. Daar zitten ze dan.

  • Jip een met slagroom. Ze zit op een versierde stoel.
  • Wacht, ik zal je even wassen, Jip.

Productspecificaties

Moeder ligt nog in bed. Ze hadden het net zo gezellig. Mayke Antwerpen 24 september En dan gaan we samen even naar het feest terug. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Vanaf ca. Betrokkenen Auteur Annie M. Alle vijf. En dan mogen ze prijsjes knippen. En ook moeders bord. O, wat een mooi kransje. De illustraties van Fiep Westendorp zijn bijna allemaal in kleur en eerder gepubliceerd in Bobo in de jaren zeventig.

En dat willen de meisjes niet.

Annie M.G. Schmidt

En dan krijgen ze een glas limonade. Hoekstra de Gouden Boekjes. Want ze vinden het zielig als Siepie helemaal niets meer krijgt op haar verjaardag. Gaan jullie vechten?

En het duurt heel lang voor vader roept. Jip en Janneke en Jan. Verkoop door Boeken-tip. Zo gaat Jip naar de verjaardag van Janneke, maar vergeet hij het cadeau dat bij het gat in de heg is blijven liggen.

Leuk om te geven als verjaardagscadeautje.

Productinformatie

En het duurt heel lang voor vader roept. Zo gaat Jip naar de verjaardag van Janneke, maar vergeet hij het cadeau dat bij het gat in de heg is blijven liggen. Goede kwaliteit. E-mail deze pagina.

Character Personage Geen personage. Op voorraad. Mayke Antwerpen 24 september Zij blaast ze heel voorzichtig uit. Natuurlijk is Jip er ook. Hij geeft het jongetje een duw terug.

Nu is vader wakker geworden.

Samenvatting

En er zijn lampions. En hier heb je een schaar. En samen met Janneke gaat hij op verjaarsvisite bij opa.

Met de nieuwe pop. Vaak samen gekocht. Je mag een pakje eraf knippen.

 Ontdek ook...