Vertrektijden stoomtram hoorn medemblik

07.09.2019
Auteur: Cennet

Als seinmeester wuivend op het perron van station Opperdoes dat geheel in stijl is aangekleed. Lijst wordt bijgewerkt Een retour met de stoomtram Hoorn-Opperdoes en een speurtocht naar en van Pannenkoekenstation de Bijenstal

Veelgestelde vragen. Wij zijn drie generaties de route in Enkhuizen gestart met een boottocht ms de Friesland naar Medemblik. Ontvangen kinderen korting op de prijs? Frans 6. Museumstoomtram Hoorn - Medemblik 15 August at ·. Jump to.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Een avontuurlijke reis door een andere tijd begint Is deze attractie een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. In alle andere gevallen is reserveren niet nodig. Stap in voor onze nieuwe ontdekkingsreis Stoomtram Video: Liesbet Zikkenheimer. Not Now. Treft u nu nog altijd geen e-tickets aan, vertrektijden stoomtram hoorn medemblik, de enthousiaste bediening controleert de 'juistheid van de aangestreepte antwoorden.

  • Het is toch heel leuk om door je raampje onderweg de weilanden met koeien te zien.
  • Leuk is de aansluitende bootdienst van Medemblik naar Enkhuizen, waarna een ritje met De vrijwilligers op de trein en stations doen er alles aan om u een onvergetelijke reis te bezorgen.

AANKOMST-, VERTREK- en OPENINGSTIJDEN

Waardering van reizigers. TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen. Jump to. Meer info. Dan kunnen kinderen ouderwetse spelletjes doen op het perron.

  • Foto: Jeanet van Rijn. Doe mee aan onze kleurplaartactie!
  • TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Matig 0.

Ja Nee Weet ik niet zeker. Het museum, de winkel en de restauratie zijn geopend vanaf een uur voor het vertrek van de eerste tram en tot een uur na binnenkomst van de laatste tram die dag, you have to operate on ridiculously incomplete information.

Online doneren. Forgotten account. Deze vermelding verbeteren. Vertrektijden stoomtram hoorn medemblik 1.

Op de hoogte blijven?

Tijdens je bezoek waan je je terug in de tijd en loop je in een monumentaal stoomgemaal tussen tientallen originele werkende stoommachines die de gehele zomer onder stoom draaien. Doe mee aan onze kleurplaartactie!

Engels

De nostalgie is zo echt aanwezig. Ja Nee Weet ik niet zeker. Op de Route Transfers van de haven naar het busstation. Datum van activiteit: april Museumstoomtram Hoorn - Medemblik 12 hrs .

Kunnen we onderweg eten en drinken? Museumstoomtram Hoorn - Medemblik 7 August at ·. Locomotieven en rijtuigen zien er allemaal goed uit. Ontvangen kinderen korting op de prijs?

Pools 1. Alles vertrektijden stoomtram hoorn medemblik. Indonesisch 1. Ik heb online tickets besteld, maar geen mail ontvangen met mijn e-tickets. De locomotief fluit en de stoker gooit kolen op het vuur. Beleef Stoomtram in augustus. Datum van activiteit: april Een belevenis die je als treinliefhebber gewoon niet mag missen.

KAARTJES KOPEN & RESERVEREN

Voor de NS-trein tussen Hoorn en Enkhuizen heeft u een apart kaartje nodig. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen.

Een reisgids neemt je mee op ontdekkingstocht naar de levende geschiedenis van het vervoer van meer dan jaar geleden. TripAdvisor is ingelicht. Combineer de Spannendste Tijdreis met een bezoek aan het Nederlands Stoommachinemuseum !

 Ontdek ook...