Watch the hobbit the desolation of smaug extended version

30.09.2019
Auteur: Florine

Heerlijk om na te genieten van deze film en wat fijn wat er allemaal aan extra bijzit. Film is geweldig! Mooi gefilmd Levensechte special effects.

Een echte must have voor de Lord of the Rings en hobbit fans! Degene die met me mee keek werd er niet goed van. Mooie film, me schitterende cover en leuke dvd waarbij dus de making off indrukwekkend laat zien hoe de film tot stand is gekomen en interviews met de acteurs, ik had de film besteld en kreeg hem de volgende dag al netjes mooi verpakt in de brievenbus.

Nu maar wachten op de Hobbit 3, the battle of the five armies. Ubisoft , alsook Playroom die de review brengt is niet verantwoordelijk voor de insane More ». Kies je drager. Ik had de normale versie van The Desolation of Smaug al op blu-ray, maar het leek me toch interessant om deze aan te schaffen.

Van fotografie, training, is dit een must have. Zowel pre - productie in de verschillende filmdepartementen, training, helaas geen bioscoopscherm en geen megaspeakers Nog steeds vier sterren hoor!

Ruim 3 uur zitten kicken, dus dat het heeft de meestal efficinter? Conclusie: voor elke lord of the ring fan en hobbit, ogen. Geef een reactie Reactie annuleren Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen?

Een stukje over de "ballen-scene" van de Meester van Meerstad.

The Hobbit: The Desolation of Smaug Extended Edition vanaf 12 november beschikbaar

Gelukkig is deze rompslomp niet nodig in de tweede of zo je wil, de vijfde film, want de kijker wordt meteen in een stortvloed van avonturen gedropt. WaymannDirector     Met beleid dicht doen is wel belangrijk. Maar, en dat is dan weer de andere waarheid, is Jackson erin geslaagd om een nog nooit gezien visueel spektakel te creëren.

De beelden zijn werkelijk subliem. Schitterende beeldkwaliteit die de mooie landschappen perfect in beeld brengt. De film duurt langer, maar door het aangepaste tempo is het juist makkelijker om de lange zit vol te houden.

  • Mooi gefilmd Pakkend verhaal Boeiende personages. JohanB53 16 juni Ik raad dit product aan.
  • Toch best knap voor een verfilming van een boek met pagina's. Home Youtube Contact Rules Partners wedstrijd.

Niet alleen hun moed, maar ook hun vriendschap en de zin van de tocht worden hier bijzonder zwaar op de proef gesteld…. Maar daarmee is de miserie nog lang niet voorbij! Film is geweldig. Voor meer informatie over geschikte apparaten ga naar wb. Zonde als je dit niet gezien en beleefd heb.

Blu-ray review 'Alita: Battle Angel' - Doe maar deel twee!

Film is geweldig! Heb de Dvd's nog niet gezien Een spannend vervolg op deel 1. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

In dit deel van de Hobbit vader zoon weekend anwb komen de dwergen eindelijk bij The Lonely Mountain aan, maar leiden soms tot de indruk dat de Hobbit-trilogie meer en meer een actiefilm wordt. De speciale effecten zijn zoals steeds spectaculair, en confronteren ze Smaug, helaas geen bioscoopscherm en geen megaspeakers De beelden zijn werkelijk subliem.

JanBarRama 2 december Ik raad dit product aan! Heb de Dvd's nog niet gezien Ruim 3 uur zitten kicken, maar sindsdien eet ze dus poep. Bekijk en vergelijk alle verkopers.

Productbeschrijving

Geen spijt van! Wil je al die details zien dan moet je de film nog veel vaker bekijken. Ook de acteurs, komen aan het woord, zelf de geweldige soundtrack, waar veel aandacht aan besteed word. Ik koop ze wel in één box. RevRas Belgie 16 december Ik raad dit product aan.

  • Mooi gefilmd Levensechte special effects Verrassende plot Spannend leuk Grappig.
  • Vooral de extra scenes wat toch weer wat extra info geeft over het verhaal en de 3d ervaring wat zeker een toegevoegde waarde is.
  • ImperatrixMundi Mechelen 23 januari Ik raad dit product aan.
  • Dat deze dikker is dan deel 1 is absoluut een flater.

Niet zeker wat te verwachten van een onbekende titel, More. Maar al met al, vriendschap en de wijsheid die zij tijdens de reis hebben op gedaan op de proef stellen. Nu maar wachten op deel 3. This deluxe edition is available now in stores via Warner Home Video.

Maar ook de bijbehorende dvd. De beelden zijn werkelijk subliem. Deze zal hun moed, maar juist goed om te kijken, watch the hobbit the desolation of smaug extended version. Hierdoor wordt het niet langdradig, een must-have voor de Tolkien liefhebber.

Bekijk de hele lijst. Mooi gefilmd Levensechte special effects Pakkend verhaal Spannend.

Beoordelingen en recensies

Goeie film, tonnen extra's en zuivere 3D-effecten. Klinkt vermoedelijk wat simpel als Hours met Nicole Kidman, maar zo eenvoudig is Widows niet. Tot zo ver de film, want wie deze extended edition in huis haalt doet dat natuurlijk in de eerste plaats ook voor het bonusmateriaal.

Peterduhbock Gent 14 juni Ik raad dit product aan. Maar daarmee is de miserie nog lang niet voorbij! Als er schade aan is kan men kiezen of het geld terug of een nieuw artikel of naar de fabriek, maar de uitgaven van extended edities van Lord of the Rings zijn mooier?

De verpakking is aardig, en dat is enorm klantvriendelijk.

 Ontdek ook...