marktplaats voor jou uitschakelen te worden ; huis te koop westzaan middel er bevindt zich een waterput onder het terras; - landelijke ligging; - royaal perceel van m² met veel privacy in de achtertuin; - goede verbinding richting uitvalswegen."/>

Huis te koop westzaan middel

10.09.2019
Auteur: Hamida

Het veld E-mail moet minimaal 8 tekens bevatten en bestaan uit minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer. Vragen worden beantwoord, informatie verstrekt.

Met recht kunnen wij hier spreken van een uniek woonhuis. Oppervlakte Geen min. Landelijk en De bouw van de op pakhuizen geïnspireerde woningen in Het Arsenaal is inmiddels gestart. Deze schilderachtige tussenwoning is uniek te noemen. Wij sturen een email wanneer nieuwe woningen die voldoen aan uw zoekopdracht op de markt verschijnen Uitschrijven?

Oplevering in overleg, huis te koop westzaan middel. Wij hebben als makelaar met vestigingen door heel Nederland kennis van de lokale woningmarkt en weten zo een verkoopplan op te stellen dat het beste past bij jouw woning.

De hoekwonin. Bekijk de projecten of vul je woonwensen in en blijf op de hoogte van nieuwbouwprojecten die aan jouw wensen voldoen. In deze oververhitte huizenmarkt zoek je een makelaar die ontzorgt en garandeert.

Wat een plaatje is deze vrijstaande houten woning van de hand van somass en getekend door de zaanse architect han van leeuwen.
  • Ontvang onze een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten uit de Zaanstreek.
  • Volg ons.

Vind jouw nieuwbouwhuis in de Zaanstreek

Het veld Naam mag niet langer zijn dan 70 tekens. Er zijn diverse parkeerplaatsen op een eigen hofje. Type object. Alle specialisten van de zaanse houtbouw zijn hier samen gekomen en dat is ook aan de woning te zien. De ark heeft nog een vrij recent bouwjaar en is heerlijk rustig gelegen tegenover de jachthaven van nauerna in het zijkanaal d. Volg onze makelaars op social media!

  • Vraag Het veld Vraag is verplicht.
  • Met recht kunnen wij hier spreken van een uniek woonhuis. Deze trapt af met een verkoopevent op de bouwlocatie aan de Noorddijk tussen Wormerveer en Westknollendam.

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Meer weten? Nieuwbouw in de Zaanstreek NieuwWonen Zaanstreek geeft een huis te koop westzaan middel overzicht van nieuwbouwprojecten in de Zaanstreek. Liefhebbers van bijzondere objecten opgelet? Max m. Vrijstaand wonen aan de polder op een ruim perceel. Rond het jaar is onder architectuur deze charma.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

De locatie is aan de Provincialeweg in Zaandam, direct naast het voormalige Volkspark. De Zaag komt tot leven! In het mooie Westzaan!

Genoeg redenen om ons te volgen dus. Er zijn diverse parkeerplaatsen op een eigen hofje. Meer informatie. Berings Vriendelijk en open. Ilona Boogaard Brantjes Zaanstad Commercieel medewerker binnendienst.

Samenvatting

Download de applicatie. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Mensinga uit Zuidoostbeemster Enthousiast en deskundig.

  • Het veld E-mail mag niet langer zijn dan tekens.
  • Met foto  
  • De grote woonkamer en de vijf slaapkamers maken van deze woning de ideale gezinswoning.
  • Andere Medewerkers.

Het heerlijke buitenleven. In verhuur. De ark heeft nog een vrij recent bouwjaar en is heerlijk rustig gelegen tegenover de jachthaven van nauerna in het zijkanaal d!

Wie is voor u de beste makelaar in Nederland. Positief of negatief, geld en zorgen. Een heerlijk appartement op de begane grond aan open vaarwater en met een zonnige en verrassend ruime tuin. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor w belang en bespaart u tijd, huis te koop westzaan middel, wij vinden al 50 jaar onze weg als makelaar door deze bijzondere markt.

De fundering van de woning is in onderzocht. Ilona Boogaard Brantjes Groenten bij warme beenham Commercieel medewerker binnendienst!

Zuideinde 67a

Ook kun je op onze social media terecht voor de leukste blogs, woontips, woonideeën en video's. Liefhebbers van bijzondere objecten opgelet. Genoeg redenen om ons te volgen dus!

Ben jij. De dagelijkse boodschappen haalt u in het gezellige dorpscentrum van Westzaan of het aangrenzende Westerkoog of Assendelft. De hoekwonin. Trovit Noord-Holland Zaanstad Westzaan.

 Ontdek ook...