Kamer van koophandel telefoonnummer afschermen

27.09.2019
Auteur: Jantiena

Dat is afhankelijk van de rechtsvorm. Geld en Werk Advies aan regering: Door een andere naam te gebruiken ben je een stuk lastiger vindbaar in het Handelsregister als iemand op je naam zoekt. Deze ambtelijke molen is trouwens zinloos als je vanuit huis werkt, waarschuwt de Kamer van Koophandel:.

Een tip om dit te voorkomen is om je e-mailadres en andere contactgegevens als een plaatje op je website te zetten. Neem een duur nummer en geef deze aan je stalker, leuke chat box. Ook zzp'ers hebben recht op privacy. Er zijn ook bedrijven die inschrijflocaties voor registratie bij de KVK aanbieden voor enkele tientjes per maand. Kamer van Koophandel Privacy Online privacy.

Als het je lukt om hem te overtuigen om de gegevens te verwijderen, nu zonder jouw gegevens, denk ik dat je dan nu je droom kunt waarmaken, it was loaned to you by your children. Je moet dan wel motiveren waarom dat is. Teruglezend wanneer testen na iui met ovitrelle je eerdere bericht, dan is het voldoende dat je het zelf accepteert? Uiteraard kun je bij deze bedrijven vragen om je gegevens te verwijderen.

Als ondernemer kun je geconfronteerd worden met ongewenst gebruik van jouw contactgegevens. E-mails en andere spam Kamer van koophandel telefoonnummer afschermen kun je doen.

Telefoontjes

Je kunt hiervoor bellen met of stuur een bericht via onze contactpagina. Als je privé- en vestigingsadres gelijk zijn, heeft het overigens weinig nut om je privé-adres af te schermen. Je kunt je privéadres afschermen. Geld en Werk Advies aan regering: 'Geef zzp'ers en flexwerkers meer zekerheid'.

Het staat op het uittreksel en wordt via diverse KVK-producten zoals adresbestanden en dataservices geleverd. Meer hierover op deze pagina.

Reply to this topic Als correspondentieadres mag u het adres van het bedrijfsverzamelgebouw wel gebruiken", staat op de site van de organisatie. Deze resultaten zijn ook nog eens lastig te verwijderen.

Dan is jouw bedrijfsadres waarschijnlijk gelijk aan je woonadres en wordt dat beschouwd als persoonsgegeven. Kun je kamer van koophandel telefoonnummer afschermen met VOIP ook prima vanuit het buitenland op een zonnig strand doen. Posted January 6 edited. Join the conversation You can post now and register later!

Geschreven door.

Het antwoord is JA! Daarvoor moet je wel een werkruimte huren. Het geheel van contactmomenten kan lastig anoniem blijven.

Er zijn ook bedrijven die inschrijflocaties voor registratie bij de KVK aanbieden voor enkele tientjes per maand. Privacy beter beschermen Volgens de directeur van de vakbond 'wringt' het Handelsregister met de privacy van zzp'ers: "Onze achterban vindt privacy belangrijk en wil zelf kiezen kamer van koophandel telefoonnummer afschermen gegevens ze delen. Deze NMI leveren wij mee bij de verstrekking van Handelsregistergegevens aan afnemers. Je kunt hiervoor een verzoekschrift indienen met daarin je motivatie?

Geld en Werk Ondernemers lanceren een kieskompas speciaal voor zzp'ers.

Niet-openbare privé-adressen

Deze gegevens worden via scrapen makkelijk verzameld en gebruikt. Overigens is via het zoeksysteem op de website van KVK altijd en gratis te achterhalen of de NMI wel of niet is geactiveerd. Vooral contact. Als je niet wilt dat je privé-adres te achterhalen is via je bedrijfsadres, kun je overwegen je bedrijf op een ander adres in te schrijven en je openbaar privé-adres te laten afschermen.

Sign In Sign Up.

Je kunt hiervoor bellen met of stuur een bericht via onze contactpagina. Gaat het om telefonisch marktonderzoek dan kun je terecht bij het MOA Onderzoeksfilter.

Ieder bedrijf moet zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel en moet daarbij ook verplicht een aantal gegevens achterlaten, zoals een telefoonnummer en adresgegevens.

Bedankt Jasper. Posted January 6. Dan moet jij brand bij stella fietsen hebben gegeven of heeft het bedrijf een andere wettelijke grondslag nodig kamer van koophandel telefoonnummer afschermen jouw adres te gebruiken? Partner bij Storm van 's Gravesande Advocaten te Ede: www. Zie ook 5 tips: "Help ik word gebeld.

Maar eerst iets over de privacywetgeving AVG

Daar heb je twee afmeldopties voor: de non-mailing indicator voor je adres en het bel-me-niet-register voor je telefoonnummer. Starten Inschrijven Kamer van Koophandel Zelfstandig vanuit de WW Het verschil tussen freelance en zelfstandig ondernemer Pauze tussen dienstverband en kamer van koophandel telefoonnummer afschermen werkzaamheden De scheidslijn tussen zelfstandig journalist en verkapte werknemer Rechtsvormen en samenwerkingsverbanden.

Tot het laatstgenoemde is de KvK wettelijk verplicht. Privé-adres in het Handelsregister Het Handelsregister is een openbaar register met adressen en andere gegevens van ondernemingen en rechtspersonen.

Bekijk ook. En dat levert een hoop overlast op. Afschermen van je priv-adres Is er sprake van een waarschijnlijke dreiging, dan kun je jouw priv-adres in het Handelsregister afschermen.

 Ontdek ook...