Overnachten op weg naar kroatie

27.09.2019
Auteur: Nicol

Praktische tips voor je autovakantie naar Kroatië Je kan je vignet voor Oostenrijk of Slovenië ook vooraf online kopen. Kroatië is bovendien perfect met de auto te bereiken en je komt onderweg heel wat gezellige steden en mooie natuurgebieden tegen.

Het ontbijt is bij te boeken voor 6 euro. Tussen en en tussen en moet je er meestal rekening houden met files. Hallo, Wij hebben zelf een gezellig familie pension in Ramsau am Dachstein Oostenrijk. Niederauer Hof Super! Wij hadden graag rond Postojna overnacht om de wondermooie grotten te bezoeken.

Download je gratis reisgids Kroatië. Je kunt er heerlijk dineren en met de kinderen houden ze rekening.

Tanken in Duitsland In Duitsland zijn veel tankstations te vinden langs de snelwegen en grote wegen. Tanken in Sloveni Tanken in Sloveni kan langs de snelwegen en in grote steden en ook langs de hoofdwegen zijn tankstations te vinden. In de maanden juli en augustus gaan velen via Graz en Maribor om de files bij de tunnels van de Tauerautobahn te ontwijken. Voorzichtig bij regenweer ivb met gladheid wegdek. Wij hebben een aantal routes uitgestippeld waarvan we de overnachten op weg naar kroatie zelf hebben gereden.

Breakzy op facebook Breakzy op instagram. Je hebt de sticker nodig om gebruik te mogen maken van de snelwegen en sommige autowegen.

Ontvang breakzy tips!

Hotel Pension Memminger. Er bestaat ook een vignet voor 2 maanden. Wij rijden via duitsland, oostenrijk en willen ong. Dit is een oud topic. De prijzen van de verhuurders lopen aanzienlijk uiteen. Familie kamer plus ontbijt voor euro. Bij berghausl en kkoenighofer lukt het me niet te reserveren helaas.

Het goedkoopste tarief retour ligt ongeveer tussen de 75 en euro. De route verschijnt door op de bijbehorende link te klikken. Er is geen mogelijkheid voor ontbijt. Alle hotels onderweg naar Kroati zijn online te reserveren, overnachten op weg naar kroatie. Ik zou in Spital an der Drau of in Villach overnachten, in het linker venster -Utrecht- vervangen door de eigen woonplaats.

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox.

VIVA nieuwsbrief

Heel vaak naar Kroatie geweest met de auto. De gemiddelde prijs voor 1 nacht in het hoogseizoen is 65 euro voor een familiekamer prijspeil De meeste vakantiegangers op weg naar Kroatië, zullen de route door Oostenrijk en Slovenië afleggen. Breakzy tipt: Als je autovakantie als bestemming Kroatië heeft, dan rijd je vermoedelijk een heel groot stuk door Duitsland.

Ik ga er vanuit dat onze tips nog plek hebben voor komende zomer. Dat is iets omrijden, maar de overnachten op weg naar kroatie bij Rupa is wel een stuk rustiger dan die bij Koper.

Net over de grens van Sloveni naar Kroati ligt het plaatsje Rupa. Maak nieuw topic aan en praat verder.

Hotel bekijken.

Ontspannen reizen met een tussenstop Kroatie:

Hallo, Wij vertrekken 25 juli naar mali losinj kvarner eilanden kroatie. Misschien een idee? We raden je aan om dit vignet enkel te kopen wanneer je langer dan 20 dagen in Oostenrijk wil verblijven.

Hieronder zijn de mogelijkheden opgesomd voor zover ons bekend in De camping heeft een zwembad en wat speeltoestellen. Je kunt ook gratis de app downloaden voor  een Android telefoon soon voor Iphone. Je goed rechts houden want vele kroaten hebben problemen met de doorlopende witte lijn en snijden bochten af. Heeft iemand een leuk, zullen de route door Overnachten op weg naar kroatie en Sloveni afleggen, goed.

De meeste vakantiegangers op weg naar Kroati, conform advies van de gebiedscommissie. Onze tip : we raden niet aan om te overnachten tussen Mnchen en Salzburg omdat de prijzen in die regio een stuk hoger liggen. Maar dit is niet erg!

Gasthof Prunner. Gästhaus Santer. Tol, vignetten en benzine in Duitsland Tol, vignetten en benzine in Oostenrijk Tol, vignetten en benzine in Slovenië Tanken in Kroatië Praktische tips voor je autovakantie naar Kroatië Waar overnachten in Kroatië met korting Wil jij ook niets missen tijdens je vakantie in Kroatië?

Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google.

In Oostenrijk heb je de Tauerenautobahn met heel wat tunnels en dan is er nog de Karavankentunnel die de grens vormt tussen Oostenrijk en Slovenie. Gasthaus Grner Baum Een roadtrip door Duitsland, overnachten op weg naar kroatie, nog hele kleine kinderen of je vertrekpunt verder dan Utrecht.

Als je toch een eigen keuken hebt kan je net zo goed even boodschappen doen bij de supermarkt, 15 minuten rijden bij het pension vandaan.

 Ontdek ook...