Sjaal breien voor beginners patroon

09.09.2019
Auteur: Janny

Alles over breinaalden. Patroon van: Aline. Breipatronen dameskleding.

Het zou zonde zijn als je uren de tijd hebt genomen om de sjaal te breien en deze vervolgens meteen kapot gaat als je een keer ergens achter blijft haken of er iets te hard aan trekt. In deze blog delen we gratis breipatronen voor zowel beginners als gevorderden. Nieuwe bol wol beginnen. Zoek je breipatronen voor beginners? Deze schuif je om je linkerpols.

Heb je het idee dat je het breien wel onder de knie hebt. Sep Breipatronen RSS Feed. Mijn Account Mijn verlanglijst Inloggen. Heb je al weleens iets gebreid met een van onderstaande garens.

Heb je al weleens iets gebreid met een van onderstaande garens?
  • Laat een reactie achter Reactie annuleren Reageer.
  • Doe dit net zo lang totdat je alle steken van je rechterarm naar je linkerarm hebt verplaatst.

Steken opzetten Misschien is het opzetten van de steken wel het moeilijkste aan breien. Breipatroon recht-averecht sjaal Een simpele maar toch mooie sjaal in alleen maar rechte en averechte steken. Breipatroon sjaal in sterrensteek Dit breipatroon voor een sjaal in de mooie sterrensteek vind je op de site van Marikari.

In het boek "Sjaals breien" vind je 22 patronen voor de leukste, mooiste en vrolijkste sjaals. Welke sjaal is jouw favoriet? Leer blocken. Wie weet is het dan binnen de kortste keren niet een sjaal breien voor beginners, maar een trui breien voor gevorderden!

  • Het beste kies je voor de standaard breinaalden. Mooi deze frangiflutti of golfbreker sjaal.
  • Patroon van: Breien en Brouwsels.

Omslaan: Pak nu de streng wol vast die nog aan de bol vastzit. Deze hippe omslagdoek is weer eens wat anders dan de standaard gebreide sjaals. Op deze website vind je hiervoor alle informatie, sjaal breien voor beginners patroon, handige tips, op vrijdag 16 augustus 2013. Sloffen breipatronen. Patroon van: de Telegraaf. Als het goed is zit er nu een lus om de breinaald heen. Pak die draad door de lus vast en haal je duim en wijsvingers uit de andere lussen.

Sjaals breien

Je kunt hem zo breed en lang maken als je maar wilt. Als het goed is zit er nu een lus om de breinaald heen. Haal de streng wol nu onder de rechter breinaald en vervolgens tussen beide breinaalden door.

Steken opzetten Misschien is het opzetten van de steken wel het moeilijkste aan breien. Toch zijn we altijd benieuwd naar sjaal breien voor beginners patroon private lease mitsubishi asx. Steek nu de punt van de rechter breinaald door de eerste lus.

Een reactie plaatsen Even wachten Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk warme, maar hele foute kersttrui. Kijk dan hier voor een super makkelijk breipatroon.

Sjaal breien voor gevorderden

Pak nu de streng wol vast in je rechterhand en zet een nieuwe steek op op je linkerarm zodat je de stappen van het afwerken kunt herhalen.

In onze webshop kun je het gratis breipatroon downloaden van deze waanzinnige colsjaal. Je hoeft alleen maar rechte steken te breien en voor je het weet heb je een lekkere sjaal gebreid voor jezelf of om kado te geven. Ben je bang dat als je zelf een sjaal gaat breien, deze gaat jeuken? Patroon van: KnitByBart.

  • De handige stap-voor-stapbeschrijvingen en patronen in dit boek helpen je alvast op weg!
  • Dan rafelt heel je sjaal uit en kun je weer opnieuw beginnen.
  • Erg leuk dit breipatroon voor een Moebiussjaal met heel veel krulletjes.
  • De andere breinaald pak je vanzelfsprekend in je rechterhand vast.

Breien voor een Baby Kijk hier voor gratis breipatroontjes voor baby's en peuters. Omslaan: Pak nu de streng wol vast die nog aan de bol vastzit, sjaal breien voor beginners patroon. We vertellen je sjaal breien voor beginners patroon je allemaal nodig hebt om aan de slag te gaan en gaan dieper in op verschillende breisteken. Steek hier de breinaald doorheen en trek de knoop aan. Je weet wat je nodig hebt, vind je alle drie de breipatronen van bovenstaande afbeelding!

Deel je resultaat: Wij zijn benieuwd naar het resultaat van jouw gehaakte project! Patroon van: Helena. In de blog: Sjaal wij jonge ouders fotohoe je steken op kunt zetten en je hebt zelfs geleerd hoe je verschillende steken uit moet voeren.

Breipatronen dameskleding.

3x Sjaal breien voor beginners

Moet lukken, toch? Winter breipatronen Mutsen Breipatronen Sjaal breipatronen Polswarmer breipatronen Kol breipatronen Sjaals breien Breipatronen dameskleding Omslagdoeken en poncho breipatronen Engelse winter breipatronen.

Wil jij een sjaal breien? Je breit hem met naalden 3 of 3,5.

Deze site maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie. Breipatroon sjaal met kant effect Op het blog Breien en Haken vind je de beschrijving van deze makkelijk te breien sjaal. Wol kopen doe je hier.

 Ontdek ook...