Ziggo digitale tv kaart werkt niet

29.09.2019
Auteur: Yang

Of dat kan en hoe je dat doet verschilt per type digitale ontvanger:. Doe daarom altijd eerst een software-update. Alle rechten voorbehouden   Ziggo.

Kom je er niet uit of heb je juist een geweldige oplossing voor je probleem gevonden? Nu geef ik toe dat het niet mijn slimste actie is geweest om de kaart kwijt te raken, maar kom op Hoe zet ik de melding uit over interactieve televisie via de rode knop? Na gepluis op internet kom ik er ook nog eens achter dat mijn tv's boven te oud zijn waardoor er geen DVB tuner in zit en ik dus een kastje nodig heb om analoog om te zetten naar digitaal. Wat gebeurt er na mijn bestelling met mijn bestaande abonnementen en diensten?

Gebruikersnaam of e-mail. Naar de Klantenservice. Heb je hulp nodig bij de installatie of heb je een vraag over het gebruik van je Ziggo producten en diensten. Dit is in de basis een klant helpt klant forum waar Ziggo moderators vrijwel iedere paar werkdagen langskomen in ieder topic en hebben Ziggo achter hun naam staan.

Samen zorgen ze ervoor dat je digitale televisie kunt kijken.

Heb je al een account? De smartcard is weer tot leven gekomen. Plaats de andere smartcard in je ontvanger. Je bestelt ze makkelijk online. Afbeelding uploaden.

  • Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Eerste keer?
  • We zijn blij dat we je hebben kunnen helpen. Voor de overige kanalen word gemeld dat mn smartcard niet werkt, echter heb ik helemaal geen smartcard of mogenlijkheid om ergens een in mijn mediabox in te steken??

Delen Tweet Delen Delen. Smartcard de-activeren. De Ziggo Mediabox XL is onderdeel van je abonnement. Ik noteer het topic als vraag, maar eigenlijk is het een vraag en een gesprek. Je kunt het abonnement daarnaast uitbreiden met maximaal 2 extra digitale ontvangers?

Is de kaart langer dan 3 maanden niet gebruikt, dan wordt hij sowieso in slaapstand gezet. Let op:  soms is het nodig om een  extra 0  of juist helemaal  geen nullen  in te vullen bij Frequentie of Netwerk-ID.

Heb je echt geen smartcard, dan moet je de Humax anders afstellen. E of Efoutmelding Televisie slaat zenders over Zwart beeld op sommige zenders.

Het merk staat op de achterkant van de module. Tijdens de herinstallatie wordt er gevraagd om een  bron  en  netwerk  te kiezen, ziggo digitale tv kaart werkt niet. Neem van mij aan dat iedereen zijn best doet! Wil je een losse smartcard activeren die je nog in de kast hebt liggen of 2e hands hebt gekocht of overgenomen van een andere Ziggo klant.

Interactieve TV.

Scherp beeld en tóch geen mediabox

Hierna wordt je gevraagd naar een  Frequentie  en een  Netwerk-ID. Plaats de smartcard terug in de digitale ontvanger met de chip naar beneden. Powered by inSided.

Zie je na 30 seconden de E-melding nog steeds. Wat is je huisnummer. Als de Cisco DVR die je gratis kreeg bij een abbo, dan heeft u recht op een geactiveerde smartcard, moest je ook gewoon een nieuwe kopen. Ziggo digitale tv kaart werkt niet bedankt. Je tv geeft zelf aan hoeveel cijfers er nodig zijn. Nu gebruik ik al enige tijd de Horizon Box zuiver nog maar voor Live-TV kijken en niets anders en wil ik eigenlijk de gewoon de Mediabox XL weg hebben.

Had u de Samsung C voor 13 april zelf aangeschaft en in gebruik, budget voor verdrogingsbestrijding en cofinanciering van het waterschap.

Over het gebruik van de oude CI in een oude CI-televisie kunnen we blijvende werking niet garanderen! Dan heb je een 1.

Controleer of de smartcard op de juiste manier in de ontvanger zit

Het verschilt per merk wat je precies moet opgeven. Inloggegevens vergeten. Meestgestelde vragen.

Koppelverkoop en volgens mij is dat niet toegestaan. Teun was mij in dit geval al voor, ik weet dat hij ook de mogelijkheid heeft om smartcards te herstellen zoals wij dat intern ook doen.

We gaan je daarom algemene informatie geven over het opnieuw installeren van je tv.

 Ontdek ook...